Şimdi Ara

BARIŞ AKARSUYU UNUTTUKMU? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
0
Favori
2.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi başlığı baştan sona kadar okudum...

Sizin Akademi Türkiye ile tanıdığınız Barış Akarsu benim tam tamına 15 senelik arkadaşımdı. Barış'ın size burada ne olduğunu yada ne olmadığını anlatmayacam zaten her zamanki gibi MEDYA nın salak saçma yarım yamalak anlattıklarından bişiler biliyorsunuz. Barış'ı kaybettik bu hayatın bir gerçeği fakat halen yasını tutmakla ne Barış'ı nede diğer vefat eden kişileri geri getiremeyiz . Eğerki Barış'ın sevenleri Barış'ı unutturmak istemiyorsa Barış'ın yapmak istediklerini yada projelerini gerçekleştirdikleri zaman Barış unutulmayacaktır. Bana gelince ben halen üzgünüm ve Barış'ı asla unutamam. Çünkü sizden bir farkım var oda benim en iyi dostlarımın arasında olması..

Başlık çok gereksiz olmuş. Zaten Barış'ı sevenler Barış'ı unutmayacaklardır. Geriside bizi çok fazla ilgilendirmiyor açıkcası...
  • arkadaslar hem diyosunuz ki unutalım sonra cvp yazıp konuyu yukarıya tasıyosunuz.isteyenl unutmaz isteyen de unutur.buraya unutmayanlar yazı yazıyo sanırım.siz de baska topiclere gidin.buraya takılamak gibi bi zorunlulugunuz yok sanrım.unutmayanlarada karısamayız heralde.
  • yeter valla artık....

barış akarsu kim ya? Ülkeyi mi kurtardı ? Ama sınırda anamın namusu için ölen şehitlerimiz hala kalbimde yaşıyor. Herkesin de öyle olmalı bence...

Tamammı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: diabolik191

quote:

Orjinalden alıntı: srycm

quote:

ya srycm sen hakkaten her ölen insana üzülüyomusun? kusura bakma ama bence senin ne aile ne arkadaşlık dğeerin var. bu değerlerin olsaydı asıl üzüleceğin kişilerin sana birşeyler katmış senin için birşeyler yapmış insanlar olduğunu analrdın. sen ölen herkese üzülüyorsan ailenle sokaktaki adamın farkı yok dmeektir. heh söylüyorum bugün k.ırakta mutlaka biraz daha insan ölmüştür hergünde ölüyor sen geç pencere kenarına onların hepsine teker kteer üzül hadi bakim.

kusura bakma tartışmaya değmezsin.benimle ilgili herhangi bir yorum yapmanı istemiyorum.aklınca birşeyler yazıyorsun.ne diyim yazık.neyse ben cevap vermiyeceğim sana.zaten gerek de yok.

kendimce birşeyler yazıyorum öylemi ? asıl sen topiclere girerek hiç bir bilgin olamdan bilmediğin konulara karışıyorsun. sürekli foruma muhalefet oluyorsun. yazıkmış... asıl sana yazık bilmediğin konulara birşeyler yazarak kendini iyi göstermeye çalışıyorsun. başkalarını ezerek yükseldiğini sanıyorsun .asıl sana yazık.

smyleyecek laf bulamayıncada "yazık" demek moda oldu. tabii vericek adam gibi cevap yok direk "yazık" de sıyrıl işin içinden değil mi ?

arkadaşım kendini benimle karıştırma.benim kimseye iyi görünmek gibi bir amacım yok.ben burda bir insanın öldüğünü ve üzülmemin nedeninin bu olduğunu söylüyorum.bunu anlayamamanda gayet normal.
    ayrıca benim bilip bilmediğim konularda yorum yapmama gelince.sen ne biliyorsun ki beni yargılıyorsun?sen daha insan olma olgusunu anlayamamış bir insansın.kim oluyorsun da bana cevap veriyorsun sen?

yazık diye yazmamın nedeni ne biliyormusun.sana anlatmaya kalksam anlamıyıcaksın o yüzden bende hiç zahmet etmek istemiyorum sana laf anlatmakla.

herkes istediği gibi düşünsün umrumda değil.

• quote:

[

arkadaşım kendini benimle karıştırma.benim kimseye iyi görünmek gibi bir amacım yok.ben burda bir insanın öldüğünü ve üzülmemin nedeninin bu olduğunu söylüyorum.bunu anlayamamanda gayet normal.
    ayrıca benim bilip bilmediğim konularda yorum yapmama gelince.sen ne biliyorsun ki beni yargılıyorsun?sen daha insan olma olgusunu anlayamamış bir insansın.kim oluyorsun da bana cevap veriyorsun sen?

yazık diye yazmamın nedeni ne biliyormusun.sana anlatmaya kalksam anlamıyıcaksın o yüzden bende hiç zahmet etmek istemiyorum sana laf anlatmakla.

iyi görünmek için ne yaptım ben ? bir topic koy görelim ben heryere sadece kendi görüşümü yazarım. ayrıca bildiğim şeyleri topiclere yazarım bilmediğim ve karıştığım bir konu göster bana hadi. sen bana kimin öldüğünü duysam üzülürüm dedin bende k. ırakta hergün birkaç insan ölüyor geç onlara üzül şimdi dedim. eğer herkese üzülüyorsan asıl üzülücek insanların kim olduğunu anlayamamışsın ilgi görmemişsin kimseden dedim herkese üzüldüğüne göre.. ayrıca sadece bana değil burdaki herkese insan olgusunun öğrenememiş diyorsun sırf üzülmedik diye sözlerine dikakt et bence insanlığa sen mi karar veriyorsun ? yazık..

• quote:

Orjinalden alıntı: Illu~

yeter valla artık....

barış akarsu kim ya? Ülkeyi mi kurtardı ? Ama sınırda anamın namusu için ölen şehitlerimiz hala kalbimde yaşıyor. Herkesin de öyle olmalı bence...

Tamammı?

tamam değil.
    delisaçması düşünceler bunlar...

unutmaki sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuştur...

sen ot gibi yaşayabilirsin tabe ama başkalarına karışamazsın..
    şehitleri araya serpiştirip provakasyon yapman da çok cahilce...
  • quote:

quote:

[

iyi görünmek için ne yaptım ben ? bir topic koy görelim ben heryere sadece kendi görüşümü yazarım. ayrıca bildiğim şeyleri topiclere yazarım bilmediğim ve karıştığım bir konu göster bana hadi. sen bana kimin öldüğünü duysam üzülürüm dedin bende k. ırakta hergün birkaç insan ölüyor geç onlara üzül şimdi dedim. eğer herkese üzülüyorsan asıl üzülücek insanların kim olduğunu anlayamamışsın ilgi görmemişsin kimseden dedim herkese üzüldüğüne göre.. ayrıca sadece bana değil burdaki herkese insan olgusunun öğrenememiş diyorsun sırf üzülmedik diye sözlerine dikakt et bence insanlığa sen mi karar veriyorsun ? yazık..

o zaman sende benim bilip bilmeden yorum yaptığım konuları koy buraya.arkadaşım bak ben insan olmanın ne demek olduğunu anlayabiliyorum.bugün haberlerde birisi trafik kazasında öldüğünü duysam yine üzülür.anlatamıyorum galiba sana.şehitlerimize de üzülürüm herkese de üzülürüm.

senin için ölen bir insan üzülmeye değmeyen birşey olabilir fakat benim için öyle değil.

neyse kapatalım konuyu arkadaşım çünkü seninle anlaşabilme ihtimalimiz 0.o yüzden birbirimizi kırmaya gerek yok.bundan sonra da beniml ilgili yorum yazmazsan cok sevinirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: Illu~

yeter valla artık....

Tamammı?

Tamam degil ne olacak simdi ??

TAMAMI???
  • Ölüsü bile 3 sayfa münakaşaya sebep olmuş. Suyunu çıkarıyorsunuz illa yasak mı gelmesi lazım?
  • Türkiyede unutulmaması gereken ilk şey atatürk ikinci şey şehitlerimiz
  • hala siz neyi tartışıyosunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: baharwx

Ben unutmadım, ara sıra aklıma geldigi oluyor ve hala inanasım gelmiyor..Haberin duyuldugu sabah haberlerde olayı gormeden 2dk once magazinvari bi programda röportajını görüp gülmüştük, şarkıcısı olmasan ne olurdun sorusuna "..marangoz, ağaçları çok seviyorum abi.." demişti gülerek, bizi de güldürmüştü.. Ben şahsen çok üzüldüm, çok başarılı iyi bir müzisyen, sağlam karakterli, adam gibi bi adamdı. Diğerleri gibi şımarık, düşüncesiz ve kendini bişey zanneden tavırları yoktu. Bence de bu çok doğru bir konu değil aslında, bir sürü saçma salak yorum gelmiş.. üzülmediğini vurgulayanlar, artık hemcinssel kıskançlık mıdır, insanlıktan nasibini alamamışlık mıdır bilmem baya saygısızlığa dökmüşler işi, saygı bile duymuyosan sus ki rencide etme duyanları ya da en azından ölmüş insana dil uzatma..topic saçma desen anlıycam ama bu karalama dil uzatma ne ki? 2tip çıkıp sapla samanı karıştırıyo, yok şehit bilmemne, yine Barış'a geliyo laflar, sanki Barış kendini böyle bir kıyaslamaya sokmuş gibi..ne alakası var o başka bu başka..ÖLÜM YAKINDAN GELİNCE İNSANI SARSAR, YOKSA SIRADANDIR, O LAFLARI EDENLER AİLESİNDEN BİRİNİ YİTİRİNCE ŞEHİT DEĞİL DİYE ÜZÜLMEYECEKLER Mİ? İŞTE BARIŞ'TA DEMEKKİ SİZİN ANLAYAMAYACAĞINIZ KADAR YAKIN OLMUŞ İNSANLARA..konuyu açan arkadaşın da iyi düşüncelerle onu anmak istediğine eminim, belki sadece daha somut bir başlık olabilirdi, örneğin Barış şarkıları, ya da onunla ilgili başka bişey..

Bak arkadaşım burada nasıl sen düşüncelerini yazıyorsan bizde kendi düşüncelerimizi yazıyoruz ve sen buna ya tahammül edersin ya tahammül edersin; çıkıp kimseye insanlıktan nasibini almamış bilmem ne gibi yakıştırmalarda bulunamazsın, düzgün konuş kimsenin adabını bozdurma, sinirlerimi hoplatma.

• quote:

Orjinalden alıntı: DragonL

Türkiyede unutulmaması gereken ilk şey atatürk ikinci şey şehitlerimiz

YAW BEN HAYRETLER ICINDEYIM KIM KIMI UNUTMAYACAK KIM KIME UZULECEK KIMENE???

SEHITLERIMIZI ATATURKUMUZU UNUTAN KIM!
    SIZ BARIS AKARSUYU UNUTUN DIYENLER KENDINIZE BAKIN SADECE BURDA SEHITLERIMIZI UNUTMAYIN BARIS KIM DIYENLER !!
    GECEN HAFTA IKI TANE SEHIDIMIZ OLDU BIRISI MERSINE BIRISI SIVASA DEFNEDILDI ISIMLERINI BILENINIZ VARMI SEHITLERIMIZI UNUTMAYAN ARKADASLARIM???
    BEN ADIM GIBI EMINIMKI SIZ HABER BULTENLERINDE SEHIT CENAZELERI CIKTIGINDA SPOR HABERLERINE ZAPINK YAPAN KISILERSINIZ!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linn -- 30 Ağustos 2007; 15:15:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: baharwx

Ben unutmadım, ara sıra aklıma geldigi oluyor ve hala inanasım gelmiyor..Haberin duyuldugu sabah haberlerde olayı gormeden 2dk once magazinvari bi programda röportajını görüp gülmüştük, şarkıcısı olmasan ne olurdun sorusuna "..marangoz, ağaçları çok seviyorum abi.." demişti gülerek, bizi de güldürmüştü.. Ben şahsen çok üzüldüm, çok başarılı iyi bir müzisyen, sağlam karakterli, adam gibi bi adamdı. Diğerleri gibi şımarık, düşüncesiz ve kendini bişey zanneden tavırları yoktu. Bence de bu çok doğru bir konu değil aslında, bir sürü saçma salak yorum gelmiş.. üzülmediğini vurgulayanlar, artık hemcinssel kıskançlık mıdır, insanlıktan nasibini alamamışlık mıdır bilmem baya saygısızlığa dökmüşler işi, saygı bile duymuyosan sus ki rencide etme duyanları ya da en azından ölmüş insana dil uzatma..topic saçma desen anlıycam ama bu karalama dil uzatma ne ki? 2tip çıkıp sapla samanı karıştırıyo, yok şehit bilmemne, yine Barış'a geliyo laflar, sanki Barış kendini böyle bir kıyaslamaya sokmuş gibi..ne alakası var o başka bu başka..ÖLÜM YAKINDAN GELİNCE İNSANI SARSAR, YOKSA SIRADANDIR, O LAFLARI EDENLER AİLESİNDEN BİRİNİ YİTİRİNCE ŞEHİT DEĞİL DİYE ÜZÜLMEYECEKLER Mİ? İŞTE BARIŞ'TA DEMEKKİ SİZİN ANLAYAMAYACAĞINIZ KADAR YAKIN OLMUŞ İNSANLARA..konuyu açan arkadaşın da iyi düşüncelerle onu anmak istediğine eminim, belki sadece daha somut bir başlık olabilirdi, örneğin Barış şarkıları, ya da onunla ilgili başka bişey..

tarafımdan şikayet edildin.
    başkalarını fikrini beğenmek zorunda değilsin. ama bu sana hakaret etme hakkını vermez. saygı görmek istiyorsan önce saygılı olacaksın.

rahmetliyi artık gündeme getirip rahatsız etmeyin. çok seviyorsanız gidin mezarının başında dua edin. buradan yapılan atraksiyonlarla ölü yad edilmez.

• quote:

Orjinalden alıntı: mhtpoz

quote:

SIZ BARIS AKARSUYU UNUTUN DIYENLER KENDINIZE BAKIN SADECE BURDA SEHITLERIMIZI UNUTMAYIN BARIS KIM DIYENLER !!
    GECEN HAFTA IKI TANE SEHIDIMIZ OLDU BIRISI MERSINE BIRISI SIVASA DEFNEDILDI ISIMLERINI BILENINIZ VARMI SEHITLERIMIZI UNUTMAYAN ARKADASLARIM???
    BEN ADIM GIBI EMINIMKI SIZ HABER BULTENLERINDE SEHIT CENAZELERI CIKTIGINDA SPOR HABERLERINE ZAPINK YAPAN KISILERSINIZ!!!

kesinlikle bende sana katılıyorum.ne bu daha topcin basında hemen barıs kımmıs siz sehitleri hatırlayı fln .sanki topicin adı 'SEHİTLERİ UNUT BARISI UNUTMA'.sanki bi tek siz dusunuyosunuz sehitlerimizi.Sehitlerimize ve Ataturk e nerden geldiniz?

• quote:

quote:

Ben bu ülkeye hayatımı vermişim sen ne diyorsun, konuşturmayın beni, zap yaparmışız...

Tabi hatamız magazinleri takip etmemek, Barış AKARSU yu yeterince tanımamaksa, bende bu duruma ne kadar üzülüyorum bi bilseniz.

• unutmamak sadece ismini hatırlamakmıdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: tequero_

quote:

quote:

kesinlikle bende sana katılıyorum.ne bu daha topcin basında hemen barıs kımmıs siz sehitleri hatırlayı fln .sanki topicin adı 'SEHİTLERİ UNUT BARISI UNUTMA'.sanki bi tek siz dusunuyosunuz sehitlerimizi.Sehitlerimize ve Ataturk e nerden geldiniz?

evet arkadaşım cok haklısın.hep farklı olma çabası yüzünden böyle düşünceler cıkıyor.cok kişiden duydum bunları ben.eminim ki bu lafları söyleyenlerden daha cok atatürkçüyüm.ve atatürkü de şehitlerimizi de daha cok anıyorum ve üzülüyorum.laf yapıyor millet işte.neden böyle dar düşünceli insanlar var anlayamıyorum bir türlü.

insan hayatının önemi yok bu ülkede.herkese bir çamur atma amacında millet.
    bu konu silinsin artık.şehitlerimize de atatürk e de barış akarsuya da saygısızlık yapılıyor sürekli.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tequero_

quote:

quote:

evet arkadaşım cok haklısın.hep farklı olma çabası yüzünden böyle düşünceler cıkıyor.cok kişiden duydum bunları ben.eminim ki bu lafları söyleyenlerden daha cok atatürkçüyüm.ve atatürkü de şehitlerimizi de daha cok anıyorum ve üzülüyorum.laf yapıyor millet işte.neden böyle dar düşünceli insanlar var anlayamıyorum bir türlü.

insan hayatının önemi yok bu ülkede.herkese bir çamur atma amacında millet.
    bu konu silinsin artık.şehitlerimize de atatürk e de barış akarsuya da saygısızlık yapılıyor sürekli.

evt saygısızlık oluyo.diyenlerin coguda senden benden daha az dusunuyodur.

bencedee artık bu konu kapansa iyi olur yada bu konulara(Atatürk ve Sehitlerimiz) girilmesin ltf.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tequero_ -- 30 Ağustos 2007; 15:45:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: firtikk

Ben fünye ile patlatılan paketten havaya cansız bedeni uçan yavru ve orda can çekişerek ölen anne kediye daha çok üzüldüm ve hafızamda daha uzun bi süre yer edindi

+∞
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.