Şarkının bir kısmında şöyle demekte Manço abi "Övünmek gibi olmasın ama dostlar bugünlerde kendimi hıyar gibi hissediyorum, hani ince kıyım doğrasalar beni akdeniz cacık olur diyorum ve hatta atlas okyanusu ve hatta hint okyanusu ve hatta hatta büyük okyanus cacık olur diyorum böyle cacığa rakımı dayanır? Çivi çiviyi söker, soğuktan donanı buzla oğarlar, ben zaten yanmışım dostlar peki beni fırınamı koysalar,zeytin suyuna kuru ekmek böyle gelmiş böyle gider"Valla abimiz çok doğru söylemiş aynen kendimi hıyar gibi hissediyorum yanmışız biz ve zeytin suyuna kuru ekmeğe devam.Niye çünkü paramızın karşılığını alamadık. 1_ 250saate kadar bekleme süresi (Bkz.www.motorola.com.tr)deniyo!!!??? 10.4 gün ederki aramızda böyle bir değerin yanından geçen yoktur 2_ GPRS sorunu illet ediyo. 3_ Bill gates amcamız sayesinde tanıştığımız reset olayı motorala sayesinde ceplerede girdi. 4_ Rehbere girdiğimizde keşke motorola araya kısa bir fragman koysaydıda beklerken canımız sıkılmasaydı. 5_ Download ettiğim *.mid dosyaları dinlerken kırmıza tuşa basıp ana ekrana döndüğümde herhalde telefon melodiyi çok sevmiş olacakki sürekli çalmaya devam ediyo haliyle aç/kapa yapıyoruz (**yeni**) 6_ Açılış kapanıştaki cozurtsdürülüpüşfıs sesi neyseki son attığım resetten sonra ondan kurtulduk. Ve daha niceleri arkadaşlar ben bu telefonu ilk alanlardanım bi ara telefon hakkında fikirleriniz diye topic açmıştım o ara kimsede yokmuş sonra baktımki emrenin forum tavan yapmış iyide yapmış. Benim fikrim şudurki 1-Telefonu nasıl iade edebiliriz. 2-İng.iyi bilen arkadaşlar yardımı ile oluşturulan bir formu cümbür cemaat motorolaya yollıyamazmıyız (USA) 3-VE bu herifler bu yıl ABD'nin üstün hizmet ve kalite konusunda en büyük ödülü olan "Malcolm Baldrige Ulusal Kalite Ödülü 2002" ödülüne layık görüldü. (Bkz.www.motorola.com.tr)
ÖVÜNMEK GİBİ OLMASIN AMA DOSTLAR KENDİMİ HIYAR GİBİ HİSSEDİYORUM!!!
<font color='navy'></font id='navy'><font size='6'></font id='size6'> [clvr] BAYAGI SİNİRLENMİŞSİN YANLIZ:)Ben gecenlerde yeni yazılımı yuklettim. Bak buda flex flash versiyon no su SE4242AXXQ712E YAZILIM VERSİYONU TA02_G_06.04.36R DSP YAZILIMI00004321 yanlız dil listesini off lamışlar yani telefon sadece turkçe calışıyor. Bende net sorunu yok ama rehber yavaştı oda yeni yazılımla çözüldü.Rapor yok mesajdan sonra. Birde melodi sesine alışamadım duyamıyorum çünkü.[bye]
BEN TELEFONU 5 AY ÖNCE ALDIM WALLA TELEFON NE KOPUYOR NE REHBERİ KÖTÜ... YAZILIM MAZILIM YOK.TELEFON İLK ALDIĞIMDA 2 DAKİKADAN KOPUYORDU AMA ŞİMDİ ALIŞTI MI NE HİÇ KOPMA YOK KAÇ SAATTIR NETTEYİM...
yok arkada? yok bu motorolam?d?r ne z?kk?msa adam olmaz yeni servisten geldim özellikle "bundan sonra sorun c?karmaz degil mi" diye sordum yok art?k sorun yok dediler geldim eve telefonu takt?m bilgisayara iki saat site ac?lm?yor bekle babam bekle h?z eski yaz?l?mla 2kb simdi 500byt neyse kopma yokya idare edecegiz belki düzelir. ana bu ne gene veri al??verisi durmu? bu adamlar bizimle dalga geciyor arkada?lar eski yeni yaz?l?m bir ???? yaram?yor bence en iyisi gelin birlik olup art?k sanayi bakanl?g?m? olur tüketici dernekleri mi olur yani k?saca kim bu i?le ugra??yorsa ona ba?vurup hakk?m?z? arayal?m kahrolsun EMPERYAL?ZM kahrolsun AMER?KA kahrolsun MOTOROLA
walla arkadaşlar bende motorolanın 336 yada 350 sinden birini almayı düşünüyodum, ama bu forumu okduktan sonra vazgeçip gittim c55 aldım, çok güzel telefon. gerçi motorolalar görünüş açısından daha iyi ama, yaklaşık 3 aydır kulalnıorum ve şimdiye kadar sorunsuz gidio maşallah. işallah sorunlar giderilir, yoksa bidünya para verip aldığın malın elinde patlaası çok kötü bi olay.
6_ Açılış kapanıştaki cozurtsdürülüpüşfıs sesi neyseki son attığım resetten sonra ondan kurtulduk.bu seten nasıl kurtulunur.