Şimdi Ara

Barnes and Noble Nook (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
11.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar, sonunda Nook için kılıf satışı (uygun fiyatlı olarak) buldum (yine gittgd..)
    tavsiye ederim.
  • LİNK verebilir misin?
  • yasak olmasın diye satıcı adını vereyim gerisi sana kalmış : kalite_shop
    (hala 33 tl)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pinarbey -- 11 Mayıs 2011; 16:25:40 >
  • arkadaşlar bende nook aldım türkçe karakter için sorum olacak , sanırım winrar'dan açıp kodlamalarla oynayarak düzeltiliyormuş bununla ilgili detaylı bilgi alabileceğim bir site var mı ?
  • http://gofret.wordpress.com/2010/12/18/turkiye%e2%80%99deki-en-kapsamli-e-kitap-okuyucu-arastirmasi-ve-incelemesi/
    12 Şubat 2011; 23:52:35

Seçtiğiniz mesajın linkini aşağıdaki kutudan kopyalayabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=46731707

--------------------------------------------------------------------------------

Herkese merhaba,
    Aşağıdaki gibi bir blog oluşturdum ve hala Nook ile sorunu olan arkadaşları görünce ilk olarak Nook için Türkçe belgeler nasıl Epub'a çevrilir bunu aktarmaya çalıştım. Umarım işe yarar.

E-kitap yapma yöntemleri ve araçları

http://forum.donanimhaber.com/m_43731405/mpage_1/f_/key_//tm.htm#45913409

buralardan bulabilirsin

• Arkadaslar,

Yeni bir Nook Klasik e-book reader aldim, epub ve txt dosyalarda turkce karakterler gormekte sorun yasiyorum. Ne yaptiysam ı ş ğ İ Ğ Ş harflerini göremiyorum. Calibre ile yapıyorum txt to epub çeviriyi ancak nafile. Önerisi olan var mı? Forum'da txt dosyalarının utf-8 e çevrilmesi gerektiği ya da önce word de açıp save as ile utf-8 yapılması gerektiği yazıyor. Sorunum bu mu acaba diye düşündüm. utf-8 çevirmeyi nasıl yapabilirim? Cevabınız için şimdiden teşekkürler.
  • Netten Türkçe epub diye aratın fontları içine atıp birkaç dosya değişikliği yapmanız gerekiyor nette açıklama var.
  • Nook için yeni bir model çıkacağı forumlarda söyleniyordu, hala kesin bir şey yok sanırım.
  • Çıktı hocam sitesine bak full dokunmatik ekranlı.

Bu arada işine yarayacak biri varsa sıfır gibi tertemiz kutusunda saklanmış ve hala saklanmaya devam eden nook classic'im 175tl. Okumaya zaman bulamıyorum işini görecek olan bu fırsatı kaçırmasın derim.
  • nook classic kullanıyorum. Şarj etmek için bilmediğim bir bilgisayara taktım. Kendi bilgisayarıma tekrar taktığımda, virüs sebebiyle, bütün klasörler silindi. Klasör ve dosyaların hiçbiri yok.

my Documents klasöründeki e-kitaplara nook içerisinden ulaşabiliyorum, okuyorum. Ama bilgisayardan baktığımda hiçbir şey göremiyorum.

Bunları yeniden görünür hale getirmenin veya bilgisayarıma geri yüklemenin bir yolu var mı?

Nookun içinde varsayılan olarak gelen klasör isimleri neler?
  • arkadaşlar nook color kullananlar var mı?
    Eğer varsa kitap okuma deneyimlerini aktarabilirler mi?
    Denildiğine göre renkli ekran için yeni bir teknoloji kullanıyormuş
    benim de içimde merak uyandırdı :)
  • ben de yeni çıkan nook dokunmatik alan, kullanan var mı diye merak ediyorum.

biraz daha küçük geldi klasik nook modeline göre.
  • meraba arkadaşlar. nook color almayı düşünüyorum fakat kafamı karıştıran şey gözleri yorup yormadığı ne yazık ki bu konu açıklığa kavuşamamış herkesten farklı yorumlar gelmiş. alıp kendisi kullananlar varsa yardımcı olabilirler mi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pinarbey

ben de yeni çıkan nook dokunmatik alan, kullanan var mı diye merak ediyorum.

biraz daha küçük geldi klasik nook modeline göre.

Evet arkadaşlar bu ürünü alıp kullanan varmı, fiyatı cazip ve özellikleri kabul edilebilir nitelikte

Kullanan varsa yorumlarını paylaşır mı?

Artıları ve eksisiyle.....
  • nook alsam türkiye üzerinden barnes and noble sitesinden ebook alabilecek miyim? yoksa aynı amazondaki gibi farklı yolları mı denemek gerek? ona göre nook 2 almayı düşünüyorum?

bir de tüm özellikleri bir yana koyarsak b&n ya da amazondan ebook almak konusunda hangisi daha kolay?
  • ben annem icin hediye almayi dusunuyordum fakat turkce karakter problimi oldugu acik oyuzden eledim ama gorunusu falan gayet hos. amazon kindle almayi dusunuyorum onda karakterle alakali bir sorun yok gordugum kadariyla.
  • barnes nobel den kitap getirtiyordum zaten siteleriyle aşinayım da elektronik kitap işi cazip gelmiyordu nedense birden benim de olmalı diye hissetmeye başladım, küçük bir fiyat araştırması yaptım kısa sorular sorayım size;

barnes noble ın sitede simple touch - color ve tablet (ki bu e-kitap okuyucu değil teorik olarak) modelleri var
    yukarıda aldığı modelin resmini koyanarkadaşların modeli nook wifi mıdır?
    o model neden b&n nin sitede yok?

wifi modeli renkli ekran mıdır, renkli ekranın avantajı nedir ?
    (newyorker e dergi olarak çıkıyorsa onu güzelce okumak tek avantajı olur kanaatimce)

simple touch alma niyetindeyim; aman onu alma diyeceğiniz bir sebep var mıdır?

cevaplar, yardımlar için çok teşekkürler şimdiden
    ==========================================

edit: önemli bilgi:

ürünün shop özelliği türkiyeden kullanılmıyor anladığım kadarıyla
    nook for pc uygulamasını indirdim barnes&noble şifremi kullanıcı adımı girdim
    beleş klasiklerden 2 kitap attım arşive eyvallah
    ama e-kitap alayım dediğimde shop sekmesi hata verdi
    ufak bir araştırmayla TRden girilmediğini öğrendim

usa dan proxy alsam yer mi onun derdindeyim, müsait vaktimde üniversite serverlarına bağlanıp abd deki onalr üzerinden deneyeceğim

bu işi çözemezsem almaktan tamamen vazgeçeceğim nook u
    ===========================================

kindle kullanan arkadaşlar amazondan e-kitap alabiliyorlar mı TR deyken?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_greywolf -- 24 Kasım 2011; 15:13:16 >

• simple touch ile tr'den internete bağlanabilir miyim ?
  • evet bağlanıyor; gizli bir browser'ı var. ama browser fonksyonu olarak çok da efektif değil. hatta yokmuş gibi kabuledebilirsiniz.
    Ama cihaz root edilip, bir android cihaz gibi kullanıldığında daha fonskyonel çözümler üretilebilir. bu şekilde çalışacak bir dolu app. bulunabiliyor.

nasıl yapılacağı konusunda tutorial'ler için kaynak: youtube
  • Merhaba Arkadaşlar

Reedpad kullanan var mı? Bilgi verebilirse çok memnun olacağım.

selamlar
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.