Şimdi Ara

Barnes & Noble NOOK E-KİTAP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
2.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bolu İlan Türü #Satılık Tablet Marka #Diğer Markalar Kapasite #8 GB #WIFI
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Cihazın hafızası 2gb'tır. Ek micro SD kart desteklemektedir. e-book çalıştırdığı için ve genelde birkaç mb dosya boyutu olduğundan ek karta bile ihtiyaç duymazsınız.

Cihazın alt tarafında dokunmatik renkli ekran mevcut. menü, kitap kapak resimleri, ayarlar, klavye vb. fonksiyonlar bu ekranda belirir. Tam emin değilim ama bu işlem için cihaz sanırım kendine özgü bir android versiyonu kullanıyor.

E-ink teknolojisi normal LCD'lerden farklıdır, gözünüzü yormaz, gerçek bir kitap sayfasına bakıyor gibi hissedersiniz. uzun süre okuma yapabilirsiniz.

Cihazda wi-fi mevcut webde gezinebilirsiniz (tabiki siyah beyaz ekran sadece okuma mamçlı düşünülmüş, dergiler-gazeteler vb. için)

Müzik ve sesli kitap desteği var, kulaklık girişi ve dahili hoparlör mevcut.

Cihaz e-ink ekrana sahip olduğundan pil ömrü açık bıraksanız bile çok uzun kalıyor. Pil ömrünü sorsanız inanın cevap veremem (tabi wifi vb. fonksiyonlar kapalıyken, sadece okuma modunda)

Cihaz ile ilgili teknik verileri, incelemeleri netten ararsanız daha net bilgiler elde edersiniz.

Cihaz sorunsuz, temiz, alt ve üst ekranlarda ekran koruyucu ile kullanılmış çiziksizdir.Kutusu,kitapçıkları mevcuttur. Yalnız fotoğraflarda görüldüğü üzere arka kapakta deri kılıfa ait siyah renk geçmesi olmuş, onun dışında sıkıntı yok

FİYAT: 170 TL / Pazarlık-Takas yok / Kargo Ücreti Bana Ait

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyahbalik -- 11 Nisan 2016; 18:45:20 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• takip
  • Merhaba, bu hangi modelidir? Buna sözlük yükleyebilir miyiz? Not yazabilir miyiz? Hangi formatları okutur?
  • epub, pdf ve pdb okur, ücretsiz nook uyumlu programlarla tüm uzantıları çevirip, kitap kapağı resmi vb ekleyerek cihaza yükleyebilirsiniz.

Sözlük konusunda ise dahili Merriam-Webster Collegiate® Dictionary'e sahip olduğu yazıyor klavuzunda . epub ve pdb uzantılı dosaylarda çalışıyormuş. ben hiç kullanmadım. Not yazma ise sanırım yok.

Ayrıntılı bilgi için NOOK 1st Edition diye googleda aratırsanız videoları dahil herşey çıkıyor. Ben cihazı basitçe kitap okumak için kullandım.

• Nook Simple Touch gibi root yapılabiliyor mu? Kindle Keyboard 3G''den üstünlükleri ve eksiklikleri nelerdir?
  • bahsettiğin diğer cihazları bilmiyorum, bu yüzden birşey diyemiycem

• Ürün satıldı mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • satılmadı. mevcut

• fiyat takip
  • simple touch modeli ile aynı fiyat olması düşündürücü.

güzel alet. kullandım.
  • ürünün Türkiye satış linkini verirseniz fiyatı ona göre ayarlayayım.

• merhaba satın almak istiyorum hala mevcut mu elinizde?
  • ürün satıldımı bilgi verebilirmisiniz
  • satış devam ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ne kadar süre kullanıldı ?
  • Aslında uzun bi süredir bende. aldığım günkü hevesle birkaç birşey yükledim. sonradan da pek kitap okumayan biri olduğumu anlayıp raftaki yerine kaldırdım :) arada bazen okuyayım diyorum 2 sayfa yetiyor...

• Sd karttan kitap açabiliyormuyuz yoksa internete ve sitesine mi mahkumuz. Elimizdeki internetten indirdiğimiz kitapları açıyor mu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.