Şimdi Ara

Baron Replays 'kayıt başarısız nedeni ise: reason' sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler LoL replay çalışmıyor diye baron replaysı yükledim. Oyunda sonra KAYIT BAŞARISIZ NEDENİ İSE :REASON diye bi hata geliyo bunun nedeni ve çözümü nedir.

Yardımcı olanlra şimdiden teşekkür ederim.

İYİ FORUMLAR

• Bu baron replay frapstan farki nedir. Daha iyi biseyse kullanalim nedir bu neyin nesidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Record is failed. Reason is reason

Böyle bir şey olabilir mi ya, bu nedir
  • Aynı sorun bendede var. Güzel program fps yi düsürmüyor hic ama son patchden sonra bu hatayı vermeye basladı.
  • calibrane kullanıcısına yanıt
    Merhaba kardeş fraps la hiçbir alakası yok bu programın bu program. LOL de oynadıgın oyubnları kaydediyor ama fraps direk video kayıt ediyor her oyun olabilir. BARON replay sadece lol oyunlarını kayıt ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet736

Merhaba kardeş fraps la hiçbir alakası yok bu programın bu program. LOL de oynadıgın oyubnları kaydediyor ama fraps direk video kayıt ediyor her oyun olabilir. BARON replay sadece lol oyunlarını kayıt ediyor.

Hocam bben frapsla kayit yaptigimda 40 50 cigabayt yer kaplayan dosyalar oluyor. bu programda böyle bir durum var mı acaba yani ben bu kadar bir cigabayt c yer kaplayan bir şeye gerek yok benim için bu çektiğimiz videolar normal video dosyasi olarak yani media playerde acabilecegimiz tarzda mi kaydediyor yoksa baska format falan mı var.oyun sırasında herhangi bir fps düşüyor oluyormu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • calibrane kullanıcısına yanıt
    Kardeşim kalitesi snn oyunu ayarladıgın boyuutta kaydediyor ama sadece lolü 16 20 mb arası bişi tutuyor yer ama sadece lol. ha bi de bunlar direk paylaşılamıyor yanı youtubeye falan direk yükleyemezsin. Önce diyelim ki obs ile kayıdı açım kayıt etmen lazım ya da istediğin bölümünü bi program açıp kaydetmen lazım paylaşabilmek için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

Bu baron replay frapstan farki nedir. Daha iyi biseyse kullanalim nedir bu neyin nesidir

Sadece senin ekranını kaydeder fraps. Baron replay yada diğer böyle kaydeden programları bulursan istediğin dakikada karşı takım yada kendi takımınınıda izlersin. Aynı birisi oyun oynarken sağa basıp oyunu izle diyosun ya ondan bir farkı olmuyor işte.
  • bende alıyorum rito etmiş işin içine.
  • Bende de bir zamandır var araştırdım patch'ten kaynaklandığını öğrendim. Rito işin içine etmiş diyoruz da, adamlar sürekli güncelleme yapıyor. Bu zaman da artık BaronReplays güncelleme yapması gerek. Biri sürekli güncellenip öteki olduğu yerde durursa bu tür olaylar karşımıza gelir.

Onu dışında arkadaşların bir kaç sorunu cevaplayayım;

-Fraps ekranın sadece bir kısmında video kaydedebileceğimiz bir araç Ancak baronreplays tüm oyunu izleyici gözüyle kaydeder. Daha sonra mesela 5 te 5 yaptınız, bu kısmı da Fraps yardımıyla kaydediyoruz. Detayları internette bulursunuz

-Dosyalar çok küçük yer kaplıyor. Üstelik program üzerinden istemediğiniz oyunları silebilirsiniz.

-Oyunda Fps'yi hiç ama hiç etkilemiyor. Bu yönüyle büyük bir avantaj.

-Programı açmak için klavyeden tuşlara basmaya gerek yok, 1 kere açtıktan sonra aşağıda hep açık kalıyor, sistemi yavaşlatmıyor. Siz çıkış diyene kadar simge durumunda çalışmaya devam ediyor.

• Kardeş peki bu baronreplay deki video formatını nasıl çevirecez media player da oynatmak için bu tarz şeylerle ilgili pek bilgim yok(acil yardım lütfen)Ayrıca fraps ta ya da bandicam da çektiğimiz videolar youtube a yüklenirken benim %5 i 1 günde yüklenmişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fmkeskin -- 23 Haziran 2015; 1:38:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.