Bildirim
BaronReplays yardım edermisiniz
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
File adlı yere tıkladıktan sonra atıcağı yeri seç kayıt dosyalarını oraya at ordan youtube'a atarsın. -
quote:
Orijinalden alıntı: thewd990
File adlı yere tıkladıktan sonra atıcağı yeri seç kayıt dosyalarını oraya at ordan youtube'a atarsın.
Dosya uzantısı lpr ama baron replaye özel uzantı sanırım , bu şekilde youtube a atınca kabul etmez diye biliyorum ? -
quote:
Orijinalden alıntı: HonanımDaber
quote:
Orijinalden alıntı: thewd990
File adlı yere tıkladıktan sonra atıcağı yeri seç kayıt dosyalarını oraya at ordan youtube'a atarsın.
Dosya uzantısı lpr ama baron replaye özel uzantı sanırım , bu şekilde youtube a atınca kabul etmez diye biliyorum ?
Bende o formatta atmıyor diye biliyorum başka programlar ile lpr'den dönüştürülebilir sanırım. -
Ben de bugün arkadaşa sordum , open broadcaster software da ayarlar varmış , baron replayden maçı açıp izlerken kaydediliyormuş.Fullscreen yerine borderless yapmak lazımmış. -
vallah anlamadım dediklerinizden açıklayıcı şekilde yardımcı olabilcek varmı
ve honanımdaber dediği gibi özel uzantı kabul etmez bencede çevirmek lazım neyle nasıl az araştırcamda burdanda yardımcı olursanız sevinirim -
lpr uzantısını nasıl değiştircez normal video yapıp youtube koymak istiyorum -
tekrarını fraps, xfire gibi programla tekrar kaydediceksin. dosya uzantısı .avi olacak böylelikle youtube gibi sitelere koyabileceksin. o dosya uzantısıyla sadece o programda izleyebilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whituryd -- 13 Şubat 2014; 2:19:57 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Marbledi
tekrarını fraps, xfire gibi programla tekrar kaydediceksin. dosya uzantısı .avi olacak böylelikle youtube gibi sitelere koyabileceksin. o dosya uzantısıyla sadece o programda izleyebilirsin
mantıklı başka yol yok gibi gözüküyorda frapsda fln bi çekion 30 40 gb dosya oluyor onları nasıl yaparız boyutu küçük olmalı -
windows movie maker veya sony vegas tarzı video düzenleme programlarıyla -
quote:
Orijinalden alıntı: notown0
quote:
Orijinalden alıntı: Marbledi
mantıklı başka yol yok gibi gözüküyorda frapsda fln bi çekion 30 40 gb dosya oluyor onları nasıl yaparız boyutu küçük olmalı
Obs kullan. Fraps falan cok yer tutar. obs 100 200mb.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X