Şimdi Ara

BaronReplays yardım edermisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BaronReplays diye program buldum açıyorsun oyuna giriyorsun sanki dışardan izleniyor gibi aynen izlion herşeyi , bu şekilde video çekiyorsun
    Fakat dosya sadece kendi programından açıyor
    Bunu youtubeye nası uyarlarım nası açarım

• File adlı yere tıkladıktan sonra atıcağı yeri seç kayıt dosyalarını oraya at ordan youtube'a atarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thewd990

File adlı yere tıkladıktan sonra atıcağı yeri seç kayıt dosyalarını oraya at ordan youtube'a atarsın.

Dosya uzantısı lpr ama baron replaye özel uzantı sanırım , bu şekilde youtube a atınca kabul etmez diye biliyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

quote:

Orijinalden alıntı: thewd990

File adlı yere tıkladıktan sonra atıcağı yeri seç kayıt dosyalarını oraya at ordan youtube'a atarsın.

Dosya uzantısı lpr ama baron replaye özel uzantı sanırım , bu şekilde youtube a atınca kabul etmez diye biliyorum ?

Bende o formatta atmıyor diye biliyorum başka programlar ile lpr'den dönüştürülebilir sanırım.
  • Ben de bugün arkadaşa sordum , open broadcaster software da ayarlar varmış , baron replayden maçı açıp izlerken kaydediliyormuş.Fullscreen yerine borderless yapmak lazımmış.
  • vallah anlamadım dediklerinizden açıklayıcı şekilde yardımcı olabilcek varmı

ve honanımdaber dediği gibi özel uzantı kabul etmez bencede çevirmek lazım neyle nasıl az araştırcamda burdanda yardımcı olursanız sevinirim
  • lpr uzantısını nasıl değiştircez normal video yapıp youtube koymak istiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YARDIM!!
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tekrarını fraps, xfire gibi programla tekrar kaydediceksin. dosya uzantısı .avi olacak böylelikle youtube gibi sitelere koyabileceksin. o dosya uzantısıyla sadece o programda izleyebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whituryd -- 13 Şubat 2014; 2:19:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marbledi

tekrarını fraps, xfire gibi programla tekrar kaydediceksin. dosya uzantısı .avi olacak böylelikle youtube gibi sitelere koyabileceksin. o dosya uzantısıyla sadece o programda izleyebilirsin

mantıklı başka yol yok gibi gözüküyorda frapsda fln bi çekion 30 40 gb dosya oluyor onları nasıl yaparız boyutu küçük olmalı
  • windows movie maker veya sony vegas tarzı video düzenleme programlarıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: notown0

quote:

Orijinalden alıntı: Marbledi

tekrarını fraps, xfire gibi programla tekrar kaydediceksin. dosya uzantısı .avi olacak böylelikle youtube gibi sitelere koyabileceksin. o dosya uzantısıyla sadece o programda izleyebilirsin

mantıklı başka yol yok gibi gözüküyorda frapsda fln bi çekion 30 40 gb dosya oluyor onları nasıl yaparız boyutu küçük olmalı

Obs kullan. Fraps falan cok yer tutar. obs 100 200mb.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.