Şimdi Ara

Baros OUT - Cole IN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Twitterda bu gece dolaşmaya başlanan bu söylenti sizce de çok zamansız değil mi ? Takım gazını almış giderken, önünde zor bir Sivasspor deplasmanı varken, böyle haberlerin çıkması can sıkıcı.. Gerçek ya da değil fakat çok zamansız.
    Bahsedilenlere göre, Baros ve Kewell transferlerinde olduğu gibi bir yıl gibi bir süredir takip ediliyormuş bu futbolcu..

•  Baros OUT - Cole IN

ben de bu C. Cole sanıp sevinmiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

Baros OUT - Cole IN

ben de bu C. Cole sanıp sevinmiştim

Cheryl tweedy o kardesim. Ayrildi ashley coledan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara
    Cheryl tweedy o kardesim. Ayrildi ashley coledan.

Ayrılmışı da iş görür, sorun değil
  • baroş gitsin.. 2.5 yıldır yatıyo artık başka yerde yatsın. orda kazansın 2.8 milyon eurosunu
  • Baros nasıl 2.5 senedir yatmış oluyor anlamıyorum. Sadece 2 kk i var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Bulut-

Baros nasıl 2.5 senedir yatmış oluyor anlamıyorum. Sadece 2 kk i var.

Baros çok daha iyisini yapabilirdi arkadaş. Adam konsantre olamıyor. Bir maç kırmızı kart, bir maç sakat, bir maç kötü bir maç iyi, bir maç sarı kart cezalısı. Ujfalusi gibi Elmander gibi Selçuk gibi istikrarlı bir oyuncu değil.

Ama çok sempatik ve Galatasaray'a yakışıyor. Gitse bi türlü gitmese bi türlü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sovereign_Khan

quote:

Baros çok daha iyisini yapabilirdi arkadaş. Adam konsantre olamıyor. Bir maç kırmızı kart, bir maç sakat, bir maç kötü bir maç iyi, bir maç sarı kart cezalısı. Ujfalusi gibi Elmander gibi Selçuk gibi istikrarlı bir oyuncu değil.

Hocam Baroş ilk yılında kral olmuştu saydığın adamların ilk yılı o bakımdan kıyaslama yapmak gerekir ilk yıllar açısından Selçuk Elmander Ujfa nın gelecek sezon ve ondan sonraki sezonlarda ki performanslarına bakmak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sovereign_Khan

quote:

Soyle düşün. Baros yedek oturuyor. Dk 75. Mac 1-1 ileride etkili olsmiyoruz. Baros bi giriyor oyuna, takim tamamen degisiyor. Ileri cikiyor gol atiyor takim. Hatta penalti da aldirabiliyor. Boyle oyuncu bulmak zordur. Degerini bilmek lazim.

• Baros iyidir, iyi forvettir de sen her söze " sağlam bir Baros " kalıbıyla giriş yapıyorsan orada sorun var demektir.

Baros'un kalitesi bellidir, fakat eski Baros olmadığı da ortadadır. Önce bu gerçeğin farkına varmak lazım. Ne fizik olarak iyi durumdadır ne de mental olarak. Sakatlandıktan sonra toparlayamadı. Hakemle uğraşır, bir forvet olarak defans oyuncuları kadar kart görür, sakatlanma ihtimali diğer oyunculara göre daha fazladır. Yaş desen 30, aldığı ücret 2.5 milyon euro. Sözleşmesi de 2013 yazında bitiyor. Terim de Baros'u sildiğine göre - yaz döneminde forvet alınsa Baros'la yollar ayrılıyordu - sezon sonu gönderilmesi iki taraf için de iyi olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Macabre

Baros iyidir, iyi forvettir de sen her söze " sağlam bir Baros " kalıbıyla giriş yapıyorsan orada sorun var demektir.

Baros'un kalitesi bellidir, fakat eski Baros olmadığı da ortadadır. Önce bu gerçeğin farkına varmak lazım. Ne fizik olarak iyi durumdadır ne de mental olarak. Sakatlandıktan sonra toparlayamadı. Hakemle uğraşır, bir forvet olarak defans oyuncuları kadar kart görür, sakatlanma ihtimali diğer oyunculara göre daha fazladır. Yaş desen 30, aldığı ücret 2.5 milyon euro. Sözleşmesi de 2013 yazında bitiyor. Terim de Baros'u sildiğine göre - yaz döneminde forvet alınsa Baros'la yollar ayrılıyordu - sezon sonu gönderilmesi iki taraf için de iyi olacaktır.

Eski baros derken o gol krali oldugu sene falansa kastin cok haklisin. Ama ben sunu diyorum, kotu bir baros bile takimda fark yaratabiliyor.

baros gtsin diyenler kimi alacagiz Baros tan daha iyi? Rooney? Villa?

• quote:

Orijinalden alıntı: al-pacino11

cl ye gidicek takım 2. ligden adam mı alıcak ?

Cole yararlı olur olmaz demiyorum; ama bu mantık çok yanlış.
  • Baros biraz toparlarsa necatiden daha iyidir bence.
  • Cole hikaye beyler.

Baros OUT - Cole IN
  • quote:

Orijinalden alıntı: Macabre

Baros iyidir, iyi forvettir de sen her söze " sağlam bir Baros " kalıbıyla giriş yapıyorsan orada sorun var demektir.

-Ne fizik olarak iyi durumdadır-

Evet özellikle fizik olarak eski hali yok...

• baros her ne kadar iyi forvette olsa seneye işimize yarayamaz. kolay sakatlanıyor (gerçi kolay sakatlanmasında ligdeki kasapların rolü etkili), ceza alıyor takımı yalnız bırakıyor
  • quote:

cole'u hiç izlemedim, ama ribery'i nerden almıştık biz ? Biliyorum çok nadir oyuncu ama hiç bi zaman bu şekilde yaklaşılmamalı bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: alozz

quote:

cole'u hiç izlemedim, ama ribery'i nerden almıştık biz ? Biliyorum çok nadir oyuncu ama hiç bi zaman bu şekilde yaklaşılmamalı bence

Metz'den aldık Fransa'da dandik bi takımdı Mondi de oradan gelmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duke LaBeouf

quote:

quote:

tecahül i arif

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Duke LaBeouf

quote:

quote:

tecahül i arif

Senin mesaj ne ara karıştı araya ben alpacinoya yazdığımı sanıyodum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.