Şimdi Ara

BARTINDA YURT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bartın ilimizde güzel bir öğrenci yurdu varmı? bilgisi olan yazsın

• güncel
  • Oraya gideceğine gitme daha iyi geçen sene yakın arkadaşım oraya yerleşti hiç memnun değil şehir demeye dilim varmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçeyi gereğine göre
    kullanmadığınız
    için sizi Turkiye Cumhuriyeti Devleti resmi
    dili olan Türkçe'ye hakaret etmekten,
    saygısızlık sınırlarını aşmaktan ve dolaylı
    yoldan Türkçe düşmanlığı yapmaktan ağır
    ceza mahkemesinde hakkınızda dava
    açıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fusion.

Oraya gideceğine gitme daha iyi geçen sene yakın arkadaşım oraya yerleşti hiç memnun değil şehir demeye dilim varmaz

yapacak bişey yok arkadaşın yurtta felan mı kalıyo?
  • quote:

Orijinalden alıntı: durdurun uçağı iniyoruz

quote:

Oraya gideceğine gitme daha iyi geçen sene yakın arkadaşım oraya yerleşti hiç memnun değil şehir demeye dilim varmaz

Otelde kalıyor aylık cüzi bi fiyata anlaşmışlar yurttan daha ucuza denk geliyormuş yemek vsde dahil

• quote:

quote:

quote:

Otelde kalıyor aylık cüzi bi fiyata anlaşmışlar yurttan daha ucuza denk geliyormuş yemek vsde dahil

sende gördünmü bartını arkadaşın ne diyor genel olarak?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kayseri Özel Yurt Tavsiye
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • güncel
  • Cemaat yurtları en hesaplılar. Onun dışında minimum 400 TL yi gözden çıkarmak gerekir. Özel yurtlar pahalı biraz malesef. Bartın'da KYK çıkmadı mı zor dostum. Kalacak yer sıkıntılı bir şehir. Ev kiraları desen uçmuş. 200 liralık eve direkt 500 çekiyorlar. Cemaat yurtlarını bir düşün derim. İlk sene hem ortam yaparsın, ertesi sene de anlaştığın arkadaşlarınla yazın hesaplı bir ev bulup çıkarsın. Cemaat yurdu da Nurcuların 'Enver Yurdu' var. Süleymancıların da 'Erenler Yurdu' var. Yalnız Erenler Yurdu'na referanssız gidemiyorsun diye biliyorum.

Bartın'a hoşgeldin
  • quote:

quote:

quote:

quote:

sende gördünmü bartını arkadaşın ne diyor genel olarak?

Ben görmedim ama arkadaşım yakındı yeterince okulu bırakmayı bile düşünmüştü çocuk... büyük şehirden gidiyorsan zor gelir hocam ufak yer öyle çok gezecek tozacak yer yok gezmek içinde bi amasra bir de zonguldak çaycuma tarafları falan var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fusion. -- 30 Ağustos 2013; 20:58:42 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.