Şimdi Ara

BAS GİTAR MI ELEKTRO GİTARMI GİTARİST PROLAR YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar , konu başlıgını ilgi çekmek için açtım. asıl soracaklarım.
    Ben gitar çalmaya yeni başlıyıcagım,henüz gitar almadım 600 ytl ciwarında bütçem war ve istanbulda oturuyorum elektro gitarmı yoksa bas gıtarmı çalsam diye ve gitar alma konusunda tereddütlerim war. yani hangi gitarla yer tutarım (grup,grup içindeki yer,ün vs.. vss..) bu konularda bilgili arkadaslardan yardım bekliyorum İMZAMDAKİ GRUBLARIN TARZINDA ÇALMAK İSTIORUM HANGİ GİTARDAN ALMALIYIM..
    out of order e ve tüm yardımcı olan arkadaslara saygılar ve sevgiler hard rock aşkına...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastCallientE` -- 25 Mayıs 2008; 2:04:36 >

• Bağlama dene bakiyim bi nasıl olacak.. Hem solo felan atarsın, 'hava'n olur.
  • Ud al.Coşkun sabah gibi sölersin anılaaar anılaaarrr
  • Arkadaşım elektro gitar ile bass gitarı aynı kefeye koyma asla. Bass gitarı bir başka ensturmana benzeteceksen bateriye benzet ama elektroya benzetme...
    Bass gitar konusunda biraz araştırma yaparsan ne demek istediğimi anlayacaksın. Tek başına çalıp vakit geçirmek ve zorlanmadan öğrenmek istiyorsan elektro gitar al düz bir gitar çalan birisi haline gel...
  • arkadaslar peki hangi gitarı almalıyım 600 ytl ciwarında 2. elde olabilir istanbulda yasıorum
  • lütfen sorularıma cewap verın sacmasapan yorum yapmayın arkadaslar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    başlangıç olarak elektro gitar
    13 yıl önce açıldı
    klasik gitar yardım
    2 hafta önce açıldı
    Bass gitar nasıl öğrenilir
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.