Şimdi Ara

Bas Gitar ve Ampli Tavsiyesi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naaalalllakakal -- 23 Eylül 2021; 19:4:16 >
  • hocam altyapıya bası keşfettiğimde dikkat etmeye başladım daha doğrusu dikkat etmeye çalışmaya başladım. okulumun müzik öğretmeni de bass ile ilgili ona sormuştum nasıl anlayabilirim nasıl fark edebilirim diye. sonra zamanla kendim şarkı dinledikçe farketmeye başladım şu an metal şarkıların bazıları hariç çoğu şarkıda iyice algılayabiliyorum bası. Özellikle rock şarkılarda bazen sadece bası dinliyorum verdiği zevk inanılmaz oluyor çünkü hissediyorum onu diğerleri bu kadar etkilemiyor beni. Hocam da böyle olursa yapabilirsin demişti o yüzden umutluyum biraz. Forumda çok detaylı bir rehber bulmuştum onu ekran görüntüsü alıp, işaretlemiştim onu bulursam okuyacağım. Elektro ve bas rehberiydi çok güzeldi. Eğitim için neleri önerirsiniz youtube'dan kimleri önerirsiniz veya alınması gereken bir kitap falan var mı? Gitarı alamasam bile bilgim olur.
  • Bende bas gitar almak istiyorum ama benim butcem daha dusuk 600-500tl iderelik bir şey alip sonra kaliteli bir şey almak istiyorum ne önerirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thenewbie kullanıcısına yanıt
    .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naaalalllakakal -- 23 Eylül 2021; 19:9:47 >
  • Ben john myung veya tim commerford'u seviyorum. Marcus Miller'ı biliyorum hoşuma da gidiyor ama çok fazla slap var onun şarkılarında diğerlerine göre. Slap seviyorum ama bir yere kadar seviyorum. Eğitim ile ilgili şunu sormak istemiştim: Yani egzersiz yapmadan öğrenme ihtimalim çok aşırı düşük değil mi? Sonuçta olayın en önemli kısımlarından birisi parmağı alıştırmak bildiğim kadarıyla.
  • İzmirli Samuray kullanıcısına yanıt
    Hocam bildiğim kadarıyla o bütçeye çok güzel bir şey bulamayabilirsiniz sizi basstan soğutur. İlk zamanlar ( 6-7 ay önce ) benim de hayali bütçem oydu. Araştırdıkça dolar artışıyla birlikte en az 900-1000 liraya alınacak bass ve amfi setinin soğutmayacağını öğrendim. Benim de şu an kesin 1100 liram yok zaten bu hayali plan belli şeylerden kısıp biriktirebilirsem olacak kesin karar vermeden de öyle bir şey yapmak istemiyorum birkaç yüz lira az bir birikmişim var. Size de biraz daha beklemenizi öneririm.
  • thenewbie kullanıcısına yanıt
    Anladim. Peki sizin onerdiğiniz fiyata gore kaliteli başlingic icin yeterli bir gitar bulabildiniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmirli Samuray kullanıcısına yanıt
    Önceki sayfada öyle bir gitar attım. Şu an için alamıyorum ama alabilirsem onu almayı planlıyorum, sevdiğim türlere uyuyor. Amfi ( ampli yani benim bildiğim kadarıyla doğrusu AMPLIfikatör'den geliyor.) bulamadım daha...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.