Şimdi Ara

Baş harfiniz kişiliğinizi anlatıyor!.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
3
Favori
1.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bayağı bir tutuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Y %100

• yav he he
  • quote:

Orijinalden alıntı: Butterflyman

Böyle şeylere inanmayın. Fark ettiyseniz hep iyi özellikleri yazmışlar. Kendinizin ne kadar kötü özelliğini kabullenebilirsiniz ki? İnsana değer veren kötü özellikleri ve zayıf noktalarıdır. Bunlar sizi ayrıcalıklı kılar ve güzelleştirir.

+1 iyi özellik oldu mu üstüne alınmak istersin hep
  • bu kadar uyumlu bir tahmin olamazdı
  • Bildi be

• Oha lan tam beni anlatıyor

• Normalde böylr şeyleri kaale almam ama benimki tutunca aklıma gelen herkese baktım ve %90 ı tuttu

• yok artık
    aynı ben

E

Sıcak kalpli, sevgiden beslenen ve şefkatli insanlar. E harfi insanı enerjisi çabuk tükendiği için atak olmaz. Ama özgürlüğüne aşırı derecede düşkündür. Bu yüzden kimi zaman asi tavırlar sergileyebilir. Bu harf Merkür ve İkizler burcu etkisinde olduğu için, iletişim ve zeka en belirgin özelliğidir.

Hayal güçleri o kadar kuvvetlidir ki, bazen gerçekle düşü birbirine karıştırır. Sevinç ve üzüntü onlarda aynı anda yaşanır. Zorlayıcı bir kişiliğe sahiptirler. Fırsatlara hemen atlayıp, aceleci tavırları yüzünden yanlış yapabilirler.
  • Butterflyman kullanıcısına yanıt
    Alakası yok bunu diyenler genelde burçlara inanmayanlar fakatdiğer harfleri okuduğum zaman bana hiçbiri uymuyo sadece kendi harfim uyuyor.bu tür şeyler kafadan rasgele yazılmaz hepsi burç ve yıldızlara bağlıdır ki bu dünyada burç diye söylenilen şeyin gerçek olduğunu biliyorum.söylediğin kötü tahminler neden yok olayınada bu kişilik analizi kimseye sen karektersiz duygusuz diyemezsin aynstayn ında dediği gibi iyiliğin olmadığı yerde kötülük vardır

• Bu tarz şeylere inanmıyorum ama benim baş harfimde yazanlar tutuyor baya bi. Ama arkadaşınkiyle alakası yok

• Vay anasini saturn tarafindan yonetiliyormusum.
    Insan gercekten hayret ediyor..

• C için %100 doğru diyebilirim. Tabiki kendi adıma konuşuyorum .
  • Kendim ve çevremden yakın oldugum birkaç kişiyi denedim doğru lan tutuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiddenLotus

quote:

Orijinalden alıntı: moneraw

Alakası yok bunu diyenler genelde burçlara inanmayanlar fakatdiğer harfleri okuduğum zaman bana hiçbiri uymuyo sadece kendi harfim uyuyor.bu tür şeyler kafadan rasgele yazılmaz hepsi burç ve yıldızlara bağlıdır ki bu dünyada burç diye söylenilen şeyin gerçek olduğunu biliyorum.söylediğin kötü tahminler neden yok olayınada bu kişilik analizi kimseye sen karektersiz duygusuz diyemezsin aynstayn ında dediği gibi iyiliğin olmadığı yerde kötülük vardır

ozaman dünyada 29 tane karakter var diyebilirmiyiz

bana 29 harf dışında türkçe bir harfle başlayan isim gösterirmisin ?

• Allah carpsin ayni lan

• 2014 yilinda inanan inanmasa bile okuyan var mi bunlari?bu tarz seylerde hep yuvarlak laflar edilir.bisey ifade etmeyen.hepsini okusan bi parca bulursun kendinden.gercekten dogru oldugunu varsayarsak kime ne faydasi var.bana beni anlatan seyin.

• H icin yazilanlar dogru ama ingilizce zayif oldugu icin orada yazanlar bir sey ifade etmiyor.

• Yazıda baştan sonra tam beni anlatmış.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.