Şimdi Ara

Baş harfiniz kişiliğinizi anlatıyor!.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
3
Favori
1.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepsi olmasada tutuyor 'k'
  • Yil 2014
  • bütün harfler beni anlatıyor
  • Tuttu
  • alakası yok
  • Ç

Enerjisi yüksek bir harftir ve Ç harfi insanlarının en büyük özellikleri sabit fikirli olmalarıdır. İnatçıdırlar, kendi düşüncelerinin doğru olduğuna inanırlar. Oldukça zekidirler ve çabuk olgunlaşırlar.

Hedefleri daima yüksektir. Amaçlarına ulaşmak için, değer verdikleri insanlardan yardım istemekten çekinmezler. Ama kendileri zaten başlı başına bilgi küpüdürler. Her konuda söyleyecekleri bir şeyleri vardır.

• oha tam aynısı çıktı ya

• Yok artık

M
    Evrenden aldığı enerji çok iyi dağıtır. Gezegeni Ay, rakamı ise 4’tür. Manevi yönü güçlü, sabit, sağlamcı ve güvenilirdir. Doğuştan anaçtır. Sevdikleri için yapmayacağı şey yoktur. Onlar için işkolik diyebiliriz. Kendilerine güveni tamdır, başaramayacağı şey yok gibidir.

Ticari zekaları gelişmiştir. Parayı nereden kazanacaklarını çok iyi bilirler. Sürekli hareket halinde olmak isterler. Aşkta ise oldukça hassas ve duygusal bir yapıdadırlar.

Helal olsun..

• Burc falanda tuttu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aboov anı lan O harfi

• doğru benimki ama inanmayın böyle şeylere

• G-Ğ'den sonrasını okumadım

• abi milletin inanmamak için ne gibi bir nedeni olabilir ?, fal değil arkadaşlar bu !. gelecek hakkında konuşmuyoruz. inanmayın nedir ya haha

• Baş harfim K ve birebir uyuyor.
  • Harfi harfine tuttu
  • Nasıl bir kişilikmiş ki, başkalarının sana taktığı ismin baş harfi ile belirleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ezio Auditoré -- 9 Haziran 2014; 15:18:25 >
  • tüm harflerdeki özellikler uyuyor qnq adımı unuttum diye hepsini okudum bi ümit ama hepsine sahibim
  • B

Hassas, kırılgan ve içe dönük… İsim başı olduğu zaman sonraki harflere tüm enerjisini verir. İsmi B harfiyle başlayanların sezgileri oldukça kuvvetlidir. Huzur ve uyum tek amaçlarıdır. Bulunduğu ortamda barış olmasını isterler. Arkadaş canlısı, ev hayatını seven, sempatik bu insanlar ağır hareket ederler. Fakat attıkları adımlar güvenilir ve sağlamdır.

Ben Şahsen Sevdim Bu Konuyu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LanBrandy -- 9 Haziran 2014; 15:26:11 >
  • İnanmiyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.