Şimdi Ara

Başak Giremeyen Varmı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kasıtlı olarak yapmıyorum zaten bu foruma hep takılırım ama daha yeni üye oldum ve bu daha yeni topicim
    Neyse karşıyaka alaybeyde bütün cafeleri dolaştım sabah sabah ama giren yok ne bu yaffff

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cik_cik -- 10 Şubat 2006 9:45:07 >
  • o zaman reset lıyolar loooo
  • cik_cik geL arkadasim burdaki CafeLeride Bi DoLas yaw Oyun icin İzmiri TurLamissin Helal sana :)

Bu arada Burasi Siirt
  • Eyw kardeşim üyelik yok ne yapacan sabahtan d1 e giriyorum çıkmıuyorum bir daha heheheh
    Ama böyle Failed login olursa ne d1 kalır ne d2 bütün cz ler pufff
  • la gm se yardım etsin yawww bizlereeee
  • yaw saçma sapan konuşmayın be yok dolaştım niye dolaşıyon burda giren warmı dioz siz gezdim dionuzzz.... nasıl iş anlamadımmmm

• yok yaw gir miyor bu sorun İs tanbuldan kaynaklı telokom fiber kaplosu yani deniz altından giden kabloda kopukluk varmış sanırım bu yüzden olabilir
  • süper bi TOPİC ya koptum gülmekten yok BAŞAKMIŞ yok ŞAFAKMIŞ

ÖLDÜM YA BÖYLE TOPİC OLMAZ

• İnşallah patch tir yarabbim şu tower ve clan bug için zaten böyle giderse 1.365426564 patchide görecez
  • ne alaka sorun istanbuldaymış peh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hannibal_lecter -- 10 Şubat 2006 9:51:00 >
  • Ya Hakketen Baydi Artik Bu ResetLer LagLar,Buglar BiLmem NeLer

aListikta Oyuna

ama giderek CekiciLigini Kaybediyor Sahsen benim İcin Baya Sogudum Oyundan Sirf Lvl Kasmak İcin Cafede SabahLadim İstedigimi Aldim ama TamamLayamadim Benide Uzen O

Bu Arada BaŞak GeLirse BekLesin Beni

Bankaya Gidip GeLcem

Hos SohbetLer ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mavi_Boran -- 10 Şubat 2006 9:52:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: CEZA_NEFRET5

süper bi TOPİC ya koptum gülmekten yok BAŞAKMIŞ yok ŞAFAKMIŞ

ÖLDÜM YA BÖYLE TOPİC OLMAZ

+1 ama hakadio bu forum arkadaşta sanırım eğlenelim die açmış beklerken ii oldu

• quote:

Orjinalden alıntı: hannibal_lecter

ne alaka sorun istanbuldaymış peh

MAYDONOZ

Yok Yok haikkaten böyle bir şeyler bende duydumda ihtimal pek vermedim demek doğruymuş zaten türktelekomun neyi doğruki
  • ceva bı biliyosan yaz o zaman ((hanıballl lecter)
  • quote:

Orjinalden alıntı: cik_cik

quote:

Orjinalden alıntı: hannibal_lecter

ne alaka sorun istanbuldaymış peh

MAYDONOZ

Yok Yok haikkaten böyle bir şeyler bende duydumda ihtimal pek vermedim demek doğruymuş zaten türktelekomun neyi doğruki

ya serverların acıkmı kapalımı oldugunu ogrendımız siteler türklerin sitelerimi sence serverlar ofline gozukuyo adam kalkmış sorun istanbulda yazıyo

• hanibal bırak yazsın deşarj olsun janem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion___ -- 10 Şubat 2006 9:58:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdarx

ceva bı biliyosan yaz o zaman ((hanıballl lecter)

cvp basit ya dupe wipe yada yeni patch bu ilk defa olmuyo ki nerdeyse her sabah bole artık
  • zabah zabah kalktım kasam die gene girmio offff
  • başak girmiş dalın beyler
  • ŞOK!!! ŞOK!!! ŞOK!!!

SON haberimize göre BAŞAK oyuna girmiş

kimdir bu BAŞAK

NEDEN SÖYLEMİYOR.... OYUNA GİRDİĞİNİ....

not: başak benim eski sevgilimin adı fazla kullanmayın BAŞAK adını
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.