[BAŞARDIK] Prime Eksper Aşmayan 10GB Tarifesi >256 KBPS [AKN KALKMASI İÇİN BTK+THH ŞİKAYET EDİYORUZ] (80. sayfa)
-
-
Hocam 2. 12 aydayım,2 yıllıktı paket yani yarıdayım hemen hemen 180 gun kaldi bitmesine suanki tarifemin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyler Vodafonedan bu tarifeye gecebiliyor muyuz. Yoksa her sey icin cok mu gec :))
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Adına kayıtlı başka bir faturalı hat olsaydı 1 ay sonra belirttiğin yerde geçiş teklifleri görünürdü .
Ama bayiden geçiş yapabilirsin .
3 ay dolduğunda teklifler gelmeye başlıyor .
bana şahsen öyle oldu .
taahhütün ortalarında en uygun teklif geliyor .
son 3 ay gelecek teklifler 100 üzeri olacaktır muhtemelen .
şuan hangi tarifeyi ne kadara kullanıyorsun ?
bide tekrar taahhüt veriliyormu öğren ona göre karar ver
eğer ki şuan kullandığın tarifeye tekrar taahhüt almıyorlarsa faturan kesildiğinde kabul edersin
Bi kaç kuruş daha düşük çıkacak faturan
Yani 3 ay dolmadan evvel fatura ibraz ekranı çıkması normal mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
3 ay dolsada çıkacaktır
Orası bende adıma kayıtlı TürkTelekom FATURALI hat olunca açıldı.
Adınıza kayıtlı başka TürkTelekom FATURALI hat yoksa açılmıyor diye biliyorum
Açılsa bile orada uygun teklif yok ki
3 ay sonra gelecekler daha uygun
Bunlar var orada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Şuanki tarifem prime katkat 10gb,az önce mh ile görüştüm bana zaten 2 yıllık oldugu için tekrar uzatılamaz,isterseniz ekimde tekrar arayıp geçebileceğiniz tarifeleri öğrenin dedi.Şuanki geçebileceğim bana önerilen tarifeden başka bir tarife yokmuş.Çok riske atmak istemedim hocam geçiş yaptım şimdi,fatura kesimine 4 gün kalmıştı zaten :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luke Cage -- 16 Nisan 2023; 16:26:26 >
-
1 ayına yazık olmuş sağlık olsun .
4 günün yoktur 1 hafta vardır.23 ünde yeni fatura dönemine girip o gün kabul etseydin kaybın olmayacaktı .
Teklif te duracaktı .Teklif fatura kesiminden 5ve ya 6 gün sonra değişiyor veya kayboluyor
Teşekkürler, güzel bilgiler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ahh ahh aynısını bugun ben yaşadım ve mesajınızı şimdi görüyorum :D ayın 16 sı, kesim tarihi 23... yeni taahhüt yaptım, jeton sonra düştü... 1 hafta sonra fatura kesim gösteriyor ve 3 haftamı yemiş oldular...ben 16 sı başlangıç 16 haziran kesim bekliyordum tabi...çakkallıktan başka şey değil...
-
Çakallık olmaz bu sonuçta 3 tane kesim tarihleri var.
Sistem böyle işliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X