Şimdi Ara

[BAŞARDIK] Two Point Campus Türkçe Dil Desteği ile Geliyor! (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
3
Favori
4.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Tekrardan merhaba, ''Bahane aramama gerek yok, param yoktur torrent oynayabilirim bu utanılacak bir şey değil'' yazınızı okuyunca gerçekten ayrı bir daha üzüldüm. Yaptığınız şey hırsızlık olup utanmanız gerekiyor iken siz çok normal bir şey yapıyormuşsunuz gibi birde bunu böyle bir konuda dile getiriyorsunuz. Ayrıca kanunlarımıza göre ''5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre bilgisayar programlarının lisanssız kullanımı diğer bir deyişle korsan şekilde yazılım kullanımı yasaklanmış olup bir cezai yaptırıma bağlanmıştır.'' Herhangi bir ceza uygulayamamaları veya tespit edememeleri bunun bir suç olmadığını göstermez ve hırsızlık yapıyorsunuz. Sizi yargılamak bana düşmez ama en azından yapıyorsanız da bunu gururla forumlarda konuşmayın.

Bunun dışında Sims 4 örneğiniz doğru olmakla birlikte Global'de de oldukça bu konuda eleştirilen ve kısaca tam olarak eşi benzeri olmayan bir örnektir. Bunun dışında Paradox oyunlarını oyunda olması gereken içerikleri DLC yığını ile sattıkları için dediğiniz gibi örnek gösterebiliriz. Fakat Two Point Hospital'ın ana oyun içeriğini bitirmeniz 75 saat sürer, Total War ana oyun içeriğini bitirmeniz 200 saat sürer. Two point Hospital'da yeni DLC sadece yeni bölüm verir. Total War'da yeni DLC sadece yeni oynanabilir ırk verir. Neye göre oyunun temel halinin boş olduğunu savunuyorsunuz anlayamadım bu oyunları daha önce oynamadınız mı? Bugün Single Player oyunların çoğu en fazla 30-40 saat sürüyor, bu simülasyon ve strateji oyunlarının ise temel hali size 75-200 saat vaat ediyor. Ek içerikleri ise satın alan veya almayan arasında hiçbir deneyim farkı olmuyor. Ek içerikler sadece oyunu sizin için yeni bölümler veya yeni ırklarla uzatıyor.

Ne kadar anlatmaya çalışsam da fikrinizi değiştiremeyeceğime eminim fakat yine de denemek istedim. Two Point Campus'de temel haliyle en az 50-100 saat arası oyun süresi sunacaktır. Yeni gelecek ek paketlerle birlikte yeni bölümlerle isteyenler devam edecektir. Ayrıca oyunu herkes satın alamayabilir, ekonomik durumu müsait değildir anlarım fakat oyun Gamepass'de bulunmasına rağmen ve Gamepass ülkemizde aylık 30TL gibi komik bir rakam olmasına rağmen hala korsan oynamanın sonucu serinin bir sonraki oyunun Türkçe Dil Desteği ile gelmemesine yol açacaktır.

Karar sizin, iyi forumlar.

• yabqu22 Y kullanıcısına yanıt

Hayır. Tüm Resmi FM Araştırma Grupları, tüm dünyada profesyonel ekip kurmaları karşılığında öncelikli çeviri gerçekleştirme hakkına sahiptir.

• TackleBarry kullanıcısına yanıt
    Torrenti her yerde savunurum. Herkes aynı şartlarda yaşıyor diye bir şey yok. 13 yaşında 1050 ti ı olup 10 lira harçlık alıp bu yokluk zamaninda 300 liraya two point campus almak için aylarca bekliyceklerini falan mi dusunuyosun anlamiyorum. Kaldi ki kimse strateji ve simulasyon oyunlarini hikayesi icin oynamiyor. Ayrica torrent denen meret olmasa o oyunlar 60$ değil 100$ olurdu. Bir cok firma kirildigi gibi fiyati dusuruyor yuzlerce ornegi var.

Forumdada istedigimi elbette yazabilirim uygunsuz oldugunu dusunuyosan sikayet etmek en buyuk hakkin. Senden ayni şovu twitterda ülkemi icinde oldugu duruma sokanlar icinde bekliyorum. Ben sana ilk camasiri gonderirim.

Türkçe yamalar satis rakamina gorede cikmiyor. 10milyon nufuslu olup nufusunun minimum yarisi orta yas ve uzeri olan ulkelere aklimiza gelmiycek oyunlarda yerellestirme yapiliyor. Ben yuzune bakmayacagim 5 kisilik firmalarin indie oyunlarinda yerellestirme goruyorsam demek ki sikinti para degil. Siz orjinal alinmiyor diye bagirmaya devam edin.

Iyi forumlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• bir proje daha Türkçe oldu ne güzel, tebrikler bu işin olmasını sağlayan herkese  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayko05 -- 10 Eylül 2022; 23:40:15 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.