Şimdi Ara

Başarılı bir np transfer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

server Cypher

• Ayşe de Ali'yi seviyordur heralde.
  • Ya bug yada resim eski bir resim 20k+ sınırı var 20kdan fazla yapamaz 1 günde oto tpt 1 ay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgh0gy-

Ya bug yada resim eski bir resim 20k+ sınırı var 20kdan fazla yapamaz 1 günde oto tpt 1 ay.

istiyorsan kscyi özelden atabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoQi

quote:

Ya bug yada resim eski bir resim 20k+ sınırı var 20kdan fazla yapamaz 1 günde oto tpt 1 ay.

bug olmuş olabilir öyle gözüküyordur çünkü oto tpt var yada tptyi kaldırdı knight online o kadar bilmiyorum ama olmaması lazım ...
  • 20k sınırı yok benim bildigim bir arkadasım da npt yaptı 33 k idi bi ara baktıgımda..
  • Yenimi yaptın bunu Maşallah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DoQi

quote:

bug olmuş olabilir öyle gözüküyordur çünkü oto tpt var yada tptyi kaldırdı knight online o kadar bilmiyorum ama olmaması lazım ...

Ertesi gün kastığı npyi orc chara aktarırken...

Kesinlikle bug değil

Başarılı bir np transfer

Başarılı bir np transfer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoQi -- 20 Eylül 2010; 23:30:34 >

• sadece tabloyu gösteriyorsun kim kimi kesti orasınıda göstersene
  • Ayşenin yerinde olsam, Aliyi çok severdim.
  • cypher'da yapsa ne yazar, yapmasa ne yazar..
  • Bu npt yi bildiğim bir bug ile seri olarak yaptığn ortada fakat bu kadar npt yapıpta tpt yememen şaşırtıcı. TPT yemeden yapmayı nasıl becerdin Veya resim PS yoksa nasıl bu kadar yapıp tpt yemiceksin O_o
  • Clanda fazla np kasmaktan banlanan arkadaşlar var.Korkudan üstümüzde 5kdan fazla np tutmuyoruz ama gel gör ki bir kerede +100k npt yapıp banlanmayanlar da mevcut
  • Adamlar basıyor parayı yaptırıyor NPT'yi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6e

Bu npt yi bildiğim bir bug ile seri olarak yaptığn ortada fakat bu kadar npt yapıpta tpt yememen şaşırtıcı. TPT yemeden yapmayı nasıl becerdin Veya resim PS yoksa nasıl bu kadar yapıp tpt yemiceksin O_o

neden devamlı nptyi konuyu açan kişinin yaptığını ima ediyorsun ben yaptım dememişki

sanırım tpt yemez. simgeler ve np sıralaması 24 saat içinde yenilendiği zaman hala o np üzerinde duruyor ise direk 1 aylık ban yer ban açılıncada np sıfırlanır. üst düzey clanların birçok adamlarının başına gelmiştir bu. 1 gün içinde 20-30k arası np kasan herkes ban yiyor. bu npt sonucunda adam ban yiyecek fakat muhtemelen npyi clana basacağı için ban yesede clanın işine yarıyacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

sadece tabloyu gösteriyorsun kim kimi kesti orasınıda göstersene

kesen belli kesileni ne yapıcaksın

ama buyur illa istiyorsan

Başarılı bir np transfer

Buda npleri orc chara aktarılken
     Başarılı bir np transfer

@6e ben yapmıyorum transferi muskeder doğru demiş.global foruma konu açınca banlandılar heralde 1-2 gündür yapmıyolar yada yapcaklarını yaptılar bilemicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoQi -- 20 Eylül 2010; 23:28:27 >

• İstersen 10m de npt yap 1-2 gün içinde 2gün ban yiyip np lerin siliniyor.
  • bir arkadaş dün clandan çıktı 40k geri geldi bağışladığı NP lerden

2-3 saat sonra npt diye ban yedi 1 aylık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bugraloji -- 22 Eylül 2010; 2:30:33 >
  • Sacmalik bu. Neden 20k? Hadi ben piskopata sardim, cektim exp pre yi aldim 24 np fazlayi sabahtan akasma kadarda NT den cikmadim? Yada onu biraktim 50-100k yaptigim NP i clana bagisladim ve sonradan anlasamayip ciktim gelecek NP yuzunden banlanmak ne kadar mantikli? Boyle bir durumda SS alip Ban oldugu anda o SS leri tokat gibi suratlarina cakmak lazim :@
    Neden bu kadar gerildim bilmiyorum konuyu okuyunca birden sinirlendim :)
  • Bu tablo arada sıfırlanıyor oda var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.