Sacmalik bu. Neden 20k? Hadi ben piskopata sardim, cektim exp pre yi aldim 24 np fazlayi sabahtan akasma kadarda NT den cikmadim? Yada onu biraktim 50-100k yaptigim NP i clana bagisladim ve sonradan anlasamayip ciktim gelecek NP yuzunden banlanmak ne kadar mantikli? Boyle bir durumda SS alip Ban oldugu anda o SS leri tokat gibi suratlarina cakmak lazim :@ Neden bu kadar gerildim bilmiyorum konuyu okuyunca birden sinirlendim :)
Savaş oldugu günlerde 80+ bir karakter ortalama 30 35k civarı np kasıyor.Veya onu geçtim kılana bağışınız oldugunu düşünün 150k falan kılandan cıkınca da ban yiyorsunuz ki örnegi ronarkta mevcut.
Yani kısacası k2 kaş yapıcam derken göz çıkartıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Gurcellonline
Sacmalik bu. Neden 20k? Hadi ben piskopata sardim, cektim exp pre yi aldim 24 np fazlayi sabahtan akasma kadarda NT den cikmadim? Yada onu biraktim 50-100k yaptigim NP i clana bagisladim ve sonradan anlasamayip ciktim gelecek NP yuzunden banlanmak ne kadar mantikli? Boyle bir durumda SS alip Ban oldugu anda o SS leri tokat gibi suratlarina cakmak lazim :@ Neden bu kadar gerildim bilmiyorum konuyu okuyunca birden sinirlendim :)
30 gün tatil
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme