Şimdi Ara

Başarılı Olmak için YGS Tavsiyeleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
47
Favori
3.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk lys denemenizi ne zaman oldunuz ve kaçar net yaptınız hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ygsden 1 ay sonra oldum diyebilirim netleri hatırlamıyorum
  • serverut38 S kullanıcısına yanıt
    Dostum ben bu sene mezun oldum boun/odtü psikoloji istesem de olmayacak okul puanım yüzünden 4-5 bin geriye atıyor bu durumda mantıklı olan mezuna kalmak mı yoksa yatay geçiş yapmak mı? Daha iyi bir ygs ve lys puanına sahip olursam daha az etkiler diye düşünüyorum bir yandan da tahammülüm kalmadı diyorum kendi kendime bana bi akıl versen

• Hocam tm benim işim değil anlayamam
  • Emeğe saygı olarak burdan yazım dedim :)
    Oncelikle Bende bu sene 12 oluyorum hedefim mf4 ilk 5 bin paragraf kitabim var ve hedefim her aksam 20 soru felan cozmek matematikte ygs matematik çalışıyorum suan ygs matin yarisi bitti problemre gecince geometriye gecmeyi planliyorum fen olarak fizikte sadece 11 in konularini tekrar etmeyi dusunuyorum sadece goz gezdirmeyk cunku soru cozsem yapamadiklarimi soracak insan yok cevremde okulda 24 ağustosta acilacak ayni sekilde kimya da sadece göz gezdirmeyi düşünüyorum Biyoloji ve sosyali calismayi düşünmüyorum çünkü unuturum biliyorum kendimi ben bu yazi kitap okuyarak ygs mat i bitirerek geometriye problemlere gecerken basliyarak ve paragraf sorulari gecirerek cozmeyi düşünüyorum

Siz ne diyorsunuz?

• Hocam ben de senle aynı kaderi paylaşıyorum.

Şuan mat ygs ve paragraf halinde gidiyorum. Ama zaman kaybetmeden kimya fizik ve biyolojinin 9. Sınıf konularına baslamak lazım sanki

• Türkçeden dil bilgisi çalışmaya gerek var mıdır? Çünkü dil konuları çok ayrıntılı

• quote:

Orijinalden alıntı: Viceman

Türkçeden dil bilgisi çalışmaya gerek var mıdır? Çünkü dil konuları çok ayrıntılı

dostum bu sene 5 tane çıktı ve 5ide çok kolaydı . çalıştığıma çok pişman oldum . yerinde olsam sadece paragraf çözerdim
  • Ben problemlere başladım. Benim kitap detaylı bayağı bu hafta problemlere gider. Yavaş gitmiyorum değil mi

• uyank olun azıcık up
  • Güzel bir konu olmuş, teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: SBJKN1903

Hocam ben de senle aynı kaderi paylaşıyorum.

Şuan mat ygs ve paragraf halinde gidiyorum. Ama zaman kaybetmeden kimya fizik ve biyolojinin 9. Sınıf konularına baslamak lazım sanki

eğer fen çalışacaksan asla ygs çalışma 11in konularına çalış benim çevremde soru soracak ınsan olmadıgı ıcın ben yüzeysel konu tekrarı calısıyorum belki video da seyrederim ama 11in konularına bakarım
  • Dil bilgisi ben çalıştım baya ancak 5 soru çıktı büyük bir rkaybım oldu siz bilirsiniz bence konuları bilin ancak çok soru çözmeyin bu arada paragraflarda seçici değil eleyiciydi hak yendi orda :)
  • Türkçe de ales sorularını çözün bence. Şiddetle tavsiye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet Alesle aynı mantık tüm sorular daha zor fakat bence
  • Hocam obp kaçtı sizin bir de geçen sene bu zamandan itibaren günlük kaç saat verimli çalıştınız?

• projectx072 kullanıcısına yanıt
    Ben cevap vereyim teknofem matematik istersen PM den link atabilirim. Dersi izle test çözümünü izle soruların mantığıni kavramaman imkansız, bazı soruları iki yoldan bile cozuyor anlatan abimiz. Ben beğendim şahsen ordan çalışıyorum test kitabı bitmek üzere

Benim sorum ben ygs fizik ile başladım ve bitirdim su an matematik 1 i bitiriyorum. Fiziğin temelleri çok iyi değildi sizce hata mi ettim mf 4 den seçmeyi düşünüyorum fiziği katsayı yüksek o yüzde önem verdim.

• Hocam ben de yeni basladim sayilir. Ramazan dolayisiyla pek calisamiyorum. Mat1 sence normal bi calismayla kac ayda biter? Bi de hocam mat1'de problemler disinda zor ve cok soru gelen konu var mi?
    Son olarak bu yaz hedefim mat1,ygs kimya ve fizik bitirmek. Sence yeterli mi? Ayrica rahatlıkla biter mi 2.5 ayda...

• Hocam geometrisi pek iyi olmayan biri yazın ne yapmalı hangi kaynaklardan hangi konuları bitirmeli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.