Şimdi Ara

BAŞARISIZLIIIK OYUN BUGU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar cm 01-02 den bu yana manager oyunlarını oynarım ama fm 16 bana hayatı dar etti stres sahibi oldum her ligten her klasmandan takım aldım yönettim başarısızlık yani fenerbahçe ile türkiye kupası elemelerinde edirnespora karşı tam kadro1-1 berabere kaldım
    denemediğim taktik kalmadı hazır taktiklerde denedim olmuyor. böyle giderse fm ye noktayı koyacağım küfür etmemek için zor tutuyorum kendimi
     BAŞARISIZLIIIK OYUN BUGU

• Bununla ilgili, belgesel niteliğinde Guido'nun bir yazısı var hocam. İncele derim;

https://strikerless.com/2015/02/24/finishing-chances-how-can-i-stop-my-forward-finishing-like-torres-at-chelsea/
  • Deadpool'un taktikleri var forumda onlardan çok iyi verim alabiliyorsunuz. Onun dışında üstteki arkadaşın verdiği linkte de durum iyi açıklanmış. Mesela ben 20 şut çekiyorum 10u kaleye tutmuş 1 gol oluyor. Karşı takımda 2 şut çekmiş 1 tanesi gol olmuş ve maç 1-1 bitiyor. Bu tarz durumları sıkça yaşamak mümkün. Ama dediğim gibi bahsettiğim hazır taktiklerden iyi verim alıyorsun . Özellikle 4-3-3 rhino'ya bakderim.
  • scartor kullanıcısına yanıt
    çeviri yok m u
  • Arkadaşlar Bahsettiğiniz Yazıyı okuyamadım ingilizcem iyi olmadığı için ama fmscout.com da denenmedik taktik kalmadı hazır bütün taktikleri denedim hatta taktik otursun diye 10 maç bekledim bile ama yine olmuyor attığım resimdeki olay Çok can sıkıyor ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıkıntı etmene gerek yok hocam benim gs ile ufak bi kariyer yapmıştım. Kaleye 20 şut çektim biri bile gol olmadı 3 top direkten döndü itanje devleşti sanırım fmde tek nazım rizeye geçemedi 4 maçtada yani takma bunlar olağan şeyler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fmscout taktik bakımından zayıf. Sağdan soldan bulduklarını koyuyor. FM-base benim sana tavsiyem olacaktır. Orada TFF, Knap, FMserbia gibi bu işe gönül vermiş adamlar var.

Çoğu testte başarılı olan bir taktik vereyim. İncele, oyna, düzenle. Maç motoruna anca böyle hakim olup, kendi taktiğini oturtup maçları kazanabilirsin.

http://www.fm-base.co.uk/forum/share-download-fm-16-tactics/357724-date-442-chicken-wing-author-someone-struck-gold.html
  • @scartor paylaştığın taktiğide deneyeceğim dostum akşam sana haber veririm.
    Oyun beni fm den soğuttu ya gene aklıma geldi sinir oldum normalde fm 15 te bile amatörden vefasporu çıkarıp uefayı falan alıyordum burda
    koskoca gs ile edirnesporu yenemiyorum 15 maç 0 galibiyet olunca da kovuluyorum yani bu sorun iyi takımlarla da oluyo ufak takımlarlada
    ciddi ciddi yanılmak istiyorum ama 16.3.1 versiyonu tam bir fiyasko oldu oyunu orjinal aldığım için pişmanım
  • evet arkadaşlar enson yazımdan bugüne kadar ki sürede 8 takım ve bunlarla yarım sezon oynadım ama sonuç aynı oyunu sildim fm 15 oynayacağım
  • ne yazıkki s..ktğim oyununda hala aynı sorunla cebelleşiyorum fm 2017 yi orjinal alana koysunlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.