Şimdi Ara

BASARSOFT 2008.07 Haritası hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
6.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben Mio136'da kullanıyorum, 8.3 serisini. Eski serilerde, cihazı herhangi bir rotada öndeki düğmeden kapattığım zaman, yeniden açtığımda kaldığım yerden devam ediyordu. 8.3 serisinde, cihazı güç kaynağından aldığımda 10 saniye içerisinde cihazı kapatacağını uyarıyor ve iptal etmezsen kapatıyor. Ben şahsen bunu sevdim. bazen kapatmadan cekmeceye attığım oluyordu ve cihaz açık kalıyordu. Ayrıca, 2008.07 haritasının apartman numaraları özelliği de programda güzel işlenmiş, normal haritada ilerlerken, alt satırda sağ ve sol apartman numaralarını veriyor. 2008.07 datasının İzmir için en kötü yanı, en eski hataların bile hala düzeltilmemiş olması. Şehir içinde çok sayıda dönüş hataları var ve rotalı gidişlerde insanı çok yanıltıyor. Yabancı birisi IGO ile İzmir'e gelse herhalde çok pişman olur.
    Bu tür data hatalarını hem burada hem yolbil'de birçok kez yazdık. Esasen, Tester arkadaşımız gibi daha geniş bir gönüllü grubu olmalı ve bunlar sürekli değişen yollarla ilgili hataları, web üzerinden interaktif bir harita üzerinde işaretlemek suretiyle üreticiye ulaştırmalı. Yüzbinlerce km yol, sınırlı çalışan sayısıyla test etmekle bitmez ki. Belediyeler hergün bir değişiklik yapıyor yollarda. Bir Türk firması olarak BaşarSoft'a yüzlerce gönüllü bulunur. Yeter ki, forumlardaki bu çabalar, gelişen web teknolojileriyle anında ve kolayca üreticiye ulaşabilsin.

• Selamlar,

2008/7 haritasinin resmi duyurulari gelmeye basladi. Yakinda Naviextras'tan tum IGO update hakki olan urunler guncellemelerini almaya baslayacaklar. Su anda IGO 2006 MyWay Plus Turkiye haritasi alan musterilerimiz icin de 2008/7 haritalarinin hazirlandigini duyurmak isterim. Register eden kullanicilar haritalarini indirebilirler. (Boylece MIO vb. turu urunlerini guncel basarsoft haritasi ile surdurmekte olan kullanicilarimiz da PND'lerinde guncel haritalara erisebilirler.)

Gelelim Izmir'e;
    Evet, tum yaz boyunca guncelleme icin izmir'e cikamadik, cikmadik, cunku cigli vb. taraflarinda bir cok kavsak insaati devam ediyordu. 2008/10 haritalarinda tum bu guncellemeler yapildi. Sehir icinde ise ana arterler guncellendi. Dolayisi ile umuyorum ki, güncellemeler devam ettikce bunlar dahada oturmus olacak.

Genel Olarak;

Onumuzdeki yerel secimlere kadar bolca kavsak vb. acilacak tum turkiye'de.. bize yine is dusuyor.. ama secimlerden sonra en az 1-2 sene rahat ederiz diye dusunuyorum :-)

Saygilarimla,

Alim Kucukpehlivan

quote:

Orjinalden alıntı: TekBozok

Ben Mio136'da kullanıyorum, 8.3 serisini. Eski serilerde, cihazı herhangi bir rotada öndeki düğmeden kapattığım zaman, yeniden açtığımda kaldığım yerden devam ediyordu. 8.3 serisinde, cihazı güç kaynağından aldığımda 10 saniye içerisinde cihazı kapatacağını uyarıyor ve iptal etmezsen kapatıyor. Ben şahsen bunu sevdim. bazen kapatmadan cekmeceye attığım oluyordu ve cihaz açık kalıyordu. Ayrıca, 2008.07 haritasının apartman numaraları özelliği de programda güzel işlenmiş, normal haritada ilerlerken, alt satırda sağ ve sol apartman numaralarını veriyor. 2008.07 datasının İzmir için en kötü yanı, en eski hataların bile hala düzeltilmemiş olması. Şehir içinde çok sayıda dönüş hataları var ve rotalı gidişlerde insanı çok yanıltıyor. Yabancı birisi IGO ile İzmir'e gelse herhalde çok pişman olur.
    Bu tür data hatalarını hem burada hem yolbil'de birçok kez yazdık. Esasen, Tester arkadaşımız gibi daha geniş bir gönüllü grubu olmalı ve bunlar sürekli değişen yollarla ilgili hataları, web üzerinden interaktif bir harita üzerinde işaretlemek suretiyle üreticiye ulaştırmalı. Yüzbinlerce km yol, sınırlı çalışan sayısıyla test etmekle bitmez ki. Belediyeler hergün bir değişiklik yapıyor yollarda. Bir Türk firması olarak BaşarSoft'a yüzlerce gönüllü bulunur. Yeter ki, forumlardaki bu çabalar, gelişen web teknolojileriyle anında ve kolayca üreticiye ulaşabilsin.

• İki üç gündür ile iGO8.3 sürümü ve 2008.7 haritasını kullanıyorum. iGO8 2008.4 haritası kullanırken çoğu yeri kapı numarasına kadar bulabiliyorudum. Ama yeni versiyon ve yeni haritada nerdeyse hiç bir kapı numarasını bulmuyor. Öreneğin Ankara Fıskiye Sok. No:17 eski sürümde bulmasına rağmen yeni sürümde sadece no:15 var. Bunu farkettikten sonra Garmine geçtim aynı şekilde 2008.7 haritasını kullanmaya başladım. Bir de baktım ki aynı şekilde Fikiye Sok. no:17diye bir numara yok. GArmin eski sürüm ve haritada ise No:17 karşımda. Anlamadığım şey ise bu harita yeni bir sürüm deniyor. Benim bildiğim yeni bir sürüm eski sürümü kapsar ve artıları vardır. Ama dediğim gibi kapı no dataları eksik gibi gözüküyor. Yada ben yanlış bir şey yapıyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: gps.navigation

quote:

Orjinalden alıntı: MAS207

quote:

Orjinalden alıntı: gps.navigation

quote:

IGO 8.3 serisinin eskisinden çok farklı yanları var. Kullananlar anlayacaktır, cihazlara teknik olarak daha hakim bir versiyon ve ben henüz ciddi bir hata görmedim.

Sn.TekBozok

Bu teknik yanları yazarmısınız ? Ben hali hazırda genel olarak kullanıcının fark edeceği bir fark olduğunu yazmadım.Sadece ilk fark edilecek şey dönüşlerde olan siyah uyarılar vs.

Daha öncede yazmıştım NavNGo'nun bir tester'ı olduğumu ve 8.3 ten sonraki versiyonunda Alpha testlerine başladık (adını maalesef yazamıyorıum).

Teknik hakimiyetten kastınız nedir tam olarak ?

Neticede PND'lerde bu ürünün release edildiği 1-2 marka var sadece,onlarda resmen test ediliyorlar,çünki macar firmaları.

Kolay gelsin

mesela tabelaların gelmesi(navigondaki gibi) mesela kuş bakışı secenegi eeklenmesi(igo2006 daki gibi) msela kavşaklarda yada dönüşlerde okların belirgin olması (tomtom gibi) .... dikkat ederseniz 8.3.1 dedigiz gibi farksız degil!

2008.07 haritası belki beta olabilir ama en azından poi ve yapı boyutlarına bakarsak 2008.04 göre daha avantajlı yanlış hesap olayı 2008.01 den sonra hepten sapıtıyor zaten elazığ samsun arasını 499 km gösteriyor ve ne kadar alternatif denesem ne kadar ana yol seçsemde bi türlü güzelim çift gidiş çift geliş yolu degilde dağ yollarını alıyor halende öyle eee tabi avrupayla karıştırıyo program orda tüm yollar güzel burdaki gibi deyil programında sucu yok suc sizlerde evet birçok firmaya göre çok iyisiniz gerçektende öyle hele bikere bu forumda bizlerle sorunlara yaklaşım biçiminiz taktirlik ama çok eksiginiz var öyle az buz deyil bunuda 3 ay önce almanyada navigasyon kullanmamın referansı ile söylüyorum orda hemen hemen 3d tamamlanmak üzere burda daha 70bin nufuslu bir ilçede sadece benzinlik işareti var

ha şimdi bana bu iş için para emek insan gucu diyeceksiniz evet haklısınız belki dışardan sizi eleştirmek kolay lakin ben şahsi fikrimi aktardım amacım kesinlikle ortamı germek degildir sadece çok geride ve yavaş oldugunuzu söylemek istiyorum

iyi çalışmalar

1- Tabelaların gelmesi ile versiyonun alakası yok,bu özellik zaten 8.0 dada var çünki bu özellik haritadan kaynaklanıyor.
    2- Kavşaklarda okların belirgin olmasını zaten yukarıda yazdım,basit bir skin ile olacak birşey,sadece görünürlük için yapılan bir eklenti.
    3- Kuşbakışı seçeneğide 8.0 serisinde var.

Kısacası daha halen resmi olmayan bir sürümü tartışıyorsunuz.

Almanya'da uzun yıllardır navigasyon var,ancak birçok kısıtlamadan dolayı Türkiye'de bu iş bebek,daha öncede yazmıştım.

Almanya'ya siz iyi diyorsanız Amerika yanındada Almanya koca bir sıfır kalır,çünki bu işi icad edenler Amerikalılar zaten,hali hazırda tüm dünya onların uydularını kullanıyor ve sürekliliği hiç bir firma bu nedenle beyan etmiyor.

Bu arada siz iyisiniz derken neyi kast ettiğinizi anlamadım,ancak önceki yazılarımda herhangi bir firma çalışanı olmadığımı yazmıştım.

Ayrıca gene daha önce yazmıştım,tekrar yazayım çünki genelde teknik olarak bilgi sahibi olmayanlar bir hata yapıyor.

İyi bir haritanın boyutu büyük,kötününki düşük diye bir mantık yoktur.İyi veya kötü olması verinin kalitesine bağlıdır,boyuta değil.Hem harita hem POI hem DEM dosyaları vs. dede bu aynıdır.Kısacası boyut kalite kriteri değildir.Navturk haritası 94Mb ??? Şimdi veri kalitesi en iyi o mu ? Veya aynı harita igo'da 28mb iken garmin'de 100 küsür mb,şimdi garmin'in haritasımı daha iyi ?

Ayrıca kopya kullandığınız tüm yazılımların Türkiye'deki alan testlerini ve veri testlerini yapan birisiyim (daha önceki yazılarımdada yazdım).

Umarım teknik olarak açıklamalarım yeterlidir,çünki kullanımdaki farkı anlamanız olanaksız.

Ben şunu kurdum makina daha az kasıyor vs. ile test yapılmaz üzgünüm.

Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Medof -- 6 Kasım 2008; 9:09:33 >

• quote:

Tamamen katılıyorum. Şahsım adına ben denk geldiğim her türlü hatayı bildirmeye çalışıyorum. Böyle bir gönüllü 'hata bildirme ekibi' kurulursa hemen üye olmaya talibim

• Selamlar Arkadaslar,

kapi numaralari ile ilgili sorulari ve bu tur duzeltme, hata bildirimlerinizi direkt olarak basarsoft'un web sitesinden de (www.yolbil.com.tr ) de yapabilirsiniz. buraya bir kayit yaptirdiginizda google-basarsoft tabanli ekranlari kullanabilirsiniz.

fiskiye sokak konusuna veri ekibimiz bakacaktir. Bildiginiz gibi kapi numaralari veri setimize yeni yeni oturmaya basladi. biraz vakit alacaktir. Bir de kapi numaralari da degisen bir bilgi su aralar .. nereye guvenecegimize sasiyoruz bazen..

Saygilarimla,

Alim Kucukpehlivan

quote:

Orjinalden alıntı: iricioglu

quote:

Tamamen katılıyorum. Şahsım adına ben denk geldiğim her türlü hatayı bildirmeye çalışıyorum. Böyle bir gönüllü 'hata bildirme ekibi' kurulursa hemen üye olmaya talibim

• Anladığım kadarıyla benim sorum arada kaynadı. :(

Ben 2008.07 güncellemesini bile yapamamışken. Başarsoft 2008.10'u da yakın zamanda yeni cihazlara yükleyeceğinden bahsediyor. Bende yeni aldığım piranha pathfinderımla beraber gelen 2008.04 haritasını kullanmak zorundayım. Ben bu işten birşey anlamadım hala. Parayla işkence çekmek bu olsa gerek çünkü bu harita eski artık. Başarsoft topu piranhayamı atıyor onu da tam olarak anlamadım? Aslında ben bu işten birşey anlamadım. naviextras'da zaten benim cihazın yok. Update çıksa ne olur?

Bir de merak ettiğim başka bir konu daha var aslında. Diyelim ki kaza bele hani olmaz ya update'i buldum yasal yolla update hakkım bitmiş mi olacak. Bu konuda da bir bilgi yok. 2009'da bir harita güncelleme hakkımın olduğundan bahsediliyor henüz bunun da nasıl olacağını bilmiyorum. Bu ne kadar doğru ve nasıl yapabilirim? Bana kim yardımcı olacak? İlla next mi almamız veya illegal yoldan mu harita bulmamız isteniyor. Bu yol teşvik ediliyorsa bizde bu yola gireceğiz mecburen. Yapacak ne varki? Hepsiburada.com bu kadar piranha satarken elbette birileri çıkacak ve hakkı olan güncellemelerin hak etmemiş kişilerin kullandığını öğrenince ne olması bekleniyor? Bunun bir mercisi yok mu? Zaten 2008.04 haritası heryerde var.

Birde güncellemerin fiyatı ne kadar olacak hakkın bittikten sonra bu konuda açık değil?

2008.07 haritası için sanırım Igo v8.3.1'in yüklü olması gerek. Yani harita ile beraber birde Igo'yu güncelleyeceğim galiba. Piranha bu işi yapmayacak gibi duruyor. Böyle bir sayfaları da zaten bulunmuyor :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctopaloglu -- 20 Kasım 2008; 13:16:51 >

• Basarsoft harita sağlayıcı firmadır. Basarsoft haritalarını kullanan markalar Basarsoft ile yaptıkları anlaşmaya göre güncelleme hakkına sahip olurlar. Sizin kullandığınız marka bir güncelleme için anlaşma yaptıysa bir güncelleme alırsınız, beş güncelleme anlaşması yaptıysa beş güncelleme alırsınız. Yani sorunuzun muhatabı basarsoft değil cihazı piyasaya veren firmadır. Cihazı alırken yaptığınız sözleşmede veya kullanma kılavuzunda güncelleme hakkı ile ilgili açıklamanın yapılmış olması gerekir.

Bu ve buna benzer farklılıklar nedeniyle bazı cihazlar pahalı olabiliyor.

Saygılarımla.
  • Ok o zaman zaten Başarsoft ile ilgisi yok. Benim durumumda olan arkadaş yok mu çok merak ettim doğrusu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ctopaloglu

Anladığım kadarıyla benim sorum arada kaynadı. :(

Ben 2008.07 güncellemesini bile yapamamışken. Başarsoft 2008.10'u da yakın zamanda yeni cihazlara yükleyeceğinden bahsediyor. Bende yeni aldığım piranha pathfinderımla beraber gelen 2008.04 haritasını kullanmak zorundayım. Ben bu işten birşey anlamadım hala. Parayla işkence çekmek bu olsa gerek çünkü bu harita eski artık. Başarsoft topu piranhayamı atıyor onu da tam olarak anlamadım? Aslında ben bu işten birşey anlamadım. naviextras'da zaten benim cihazın yok. Update çıksa ne olur?

Bir de merak ettiğim başka bir konu daha var aslında. Diyelim ki kaza bele hani olmaz ya update'i buldum yasal yolla update hakkım bitmiş mi olacak. Bu konuda da bir bilgi yok. 2009'da bir harita güncelleme hakkımın olduğundan bahsediliyor henüz bunun da nasıl olacağını bilmiyorum. Bu ne kadar doğru ve nasıl yapabilirim? Bana kim yardımcı olacak? İlla next mi almamız veya illegal yoldan mu harita bulmamız isteniyor. Bu yol teşvik ediliyorsa bizde bu yola gireceğiz mecburen. Yapacak ne varki? Hepsiburada.com bu kadar piranha satarken elbette birileri çıkacak ve hakkı olan güncellemelerin hak etmemiş kişilerin kullandığını öğrenince ne olması bekleniyor? Bunun bir mercisi yok mu? Zaten 2008.04 haritası heryerde var.

Birde güncellemerin fiyatı ne kadar olacak hakkın bittikten sonra bu konuda açık değil?

2008.07 haritası için sanırım Igo v8.3.1'in yüklü olması gerek. Yani harita ile beraber birde Igo'yu güncelleyeceğim galiba. Piranha bu işi yapmayacak gibi duruyor. Böyle bir sayfaları da zaten bulunmuyor :(

Yooo neden ? 2008.07 haritası yasal NEXT kullanıcıları için 15 güne yakındır var ve gayette güzel iniyor.Bu 2009 davası için yazmıştık ama sanırım kaale almak için bir şeylerin olması gerekiyor.2008.10'uda zaten anlaşması olan kullanıcılar Naviextras Toolbox ile yapacaklar.

Kolay gelsin

• quote:

Orjinalden alıntı: azzurami

Basarsoft harita sağlayıcı firmadır. Basarsoft haritalarını kullanan markalar Basarsoft ile yaptıkları anlaşmaya göre güncelleme hakkına sahip olurlar. Sizin kullandığınız marka bir güncelleme için anlaşma yaptıysa bir güncelleme alırsınız, beş güncelleme anlaşması yaptıysa beş güncelleme alırsınız. Yani sorunuzun muhatabı basarsoft değil cihazı piyasaya veren firmadır. Cihazı alırken yaptığınız sözleşmede veya kullanma kılavuzunda güncelleme hakkı ile ilgili açıklamanın yapılmış olması gerekir.

Saygılarımla.

Biraz önce Piranha ile görüştüm. Harita güncellemelerinin başarsoft'un yapması gerektiğini söyledi. Biz onlarla anlaşmalıyız. Sizin harita güncellemenizi onlar yapmak zorunda dediler. Yani bu durumda ben cihazı götürüp update mi yaptırmak zorundayım?

• quote:

quote:

Basarsoft harita sağlayıcı firmadır. Basarsoft haritalarını kullanan markalar Basarsoft ile yaptıkları anlaşmaya göre güncelleme hakkına sahip olurlar. Sizin kullandığınız marka bir güncelleme için anlaşma yaptıysa bir güncelleme alırsınız, beş güncelleme anlaşması yaptıysa beş güncelleme alırsınız. Yani sorunuzun muhatabı basarsoft değil cihazı piyasaya veren firmadır. Cihazı alırken yaptığınız sözleşmede veya kullanma kılavuzunda güncelleme hakkı ile ilgili açıklamanın yapılmış olması gerekir.

Saygılarımla.

Biraz önce Piranha ile görüştüm. Harita güncellemelerinin başarsoft'un yapması gerektiğini söyledi. Biz onlarla anlaşmalıyız. Sizin harita güncellemenizi onlar yapmak zorunda dediler. Yani bu durumda ben cihazı götürüp update mi yaptırmak zorundayım?

Kim söylemişse tek kelime ile abes olacak ama halt etmiş !

Başarsoft haritayı ilgili yurt dışı firmaya sağlar,güncelleme,derleme vs. ile alakası yoktur.Firma ile yıl bazında anlaşma yapar ve bunu yurt dışına bildirir,sonrası size bu malı satan firmanın sorumluluğundadır.

Örnek vermek gerekirse....yakın zamandan.

Next firması ne yaptı ? Anlaşma yaptı,dedi ki 2010 yılı sonuna kadar,bu burada bitti.Konunun artık başarsoft ile alakası yok.Bu anlaşmayı Başarsoft yurt dışı harita veren firmaya verir onunda işi biter.Sonundada ne oldu ? 2008.07 'yi verdi Next firması.

Kısacası bu size söylenen top atma mantığıdır o kadar,bu takibi ve güncellemeleri yapmak size bu malı satan firmanın.

Kolay gelsin

• quote:

quote:

Saygılarımla.

Bu adamların piyasadan haberi yok,kendi şirketlerinden de haberleri yok....ilginç bir açıklama

• Selamlar,

IGO'nun tum guncellemeleriwww.naviextras.com'dan yapilacak. Orada desteklenen urunler arasinda TRIO'yu goreceksiniz. Trio, Piranha'nin Turkiye ithalatcisidir. Dolayisi ile lutfen stress olmayin.. Sadece... Sistem henuz acilmadi, acilinca, guncellemeleriniz orada yapiliyor olacak.

NEXT urunleri icin ozel bir anlasma yapildi, onlari naviextras acilmadan dogrudan guncelledik. Zaten biliyorsunuz 3 yil guncellemeli bu cihazlar.

Piranha icin 1 yil icinde bir ek guncelleme hakki var. Bunun icin ben bu guncellemeyi hemen isteyenlere bunu bir uyari olarak iletmis olayim. Benim tavsiyem, 2009/1 veya 2009/4 datasini beklesinler.

Zaten Piranha urunlerinin ustunde 2009 haritasi demesinin sebebi de bu. Bence mantikli da bir yapi, en azindan cihazi aldiktan sonra guncelleme paralidir demiyor, 30 gun icinde 60 gun ucunde ucretsiz, sonra ucretli demiyor.. 1 yil icinde bir guncelleme deniyor.. Garmin'de mesela bu bir yil icinde 2 guncelleme seklinde..

Umarim aciklama yeterlidir. Cunku bunu onceden de bir kac yerde yazdik.. yazmaya da devam edecegiz gibi gorunuyor...

Saygilarimla,

Alim Kucukpehlivan

quote:

Orjinalden alıntı: djdigy5

quote:

quote:

Saygılarımla.

Bu adamların piyasadan haberi yok,kendi şirketlerinden de haberleri yok....ilginç bir açıklama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akucukpehlivan -- 26 Kasım 2008; 23:20:33 >

• selam cevabınız için teşekkürler ama sygicte benim açımdan en büyük sorun rota hesaplama hızı değil doğruluğu daha öncede belirttiğim gibi şehirler arası rota hesaplamalarında çok yanlış yapıyo bildiğim yolları hesaplatıyorum çok saçma sonuçlar alıyorum igoda mesala böyle değil açıkçası rota hesaaplama doğruluğunda gelişme yoksa büyük hayal kırıklığı olur makinayı satabilsem igolu next alacam ama çok zarar edecez galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: tnrskr

selam cevabınız için teşekkürler ama sygicte benim açımdan en büyük sorun rota hesaplama hızı değil doğruluğu daha öncede belirttiğim gibi şehirler arası rota hesaplamalarında çok yanlış yapıyo bildiğim yolları hesaplatıyorum çok saçma sonuçlar alıyorum igoda mesala böyle değil açıkçası rota hesaaplama doğruluğunda gelişme yoksa büyük hayal kırıklığı olur makinayı satabilsem igolu next alacam ama çok zarar edecez galiba

Merak etmeyin Next'in size çizeceği doğru rotalar dolayısıyla benzin tasarrufu ve güncelleme süresi sayesinde o zararı hemen kapatırsınız:)
  • Alim bey; Bu www.naviextras.com sitesi ne zaman çalısmaya baslayacak.bilgi verme imkanınız varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: akucukpehlivan

Selamlar,

IGO'nun tum guncellemeleriwww.naviextras.com'dan yapilacak. Orada desteklenen urunler arasinda TRIO'yu goreceksiniz. Trio, Piranha'nin Turkiye ithalatcisidir. Dolayisi ile lutfen stress olmayin.. Sadece... Sistem henuz acilmadi, acilinca, guncellemeleriniz orada yapiliyor olacak.

NEXT urunleri icin ozel bir anlasma yapildi, onlari naviextras acilmadan dogrudan guncelledik. Zaten biliyorsunuz 3 yil guncellemeli bu cihazlar.

Piranha icin 1 yil icinde bir ek guncelleme hakki var. Bunun icin ben bu guncellemeyi hemen isteyenlere bunu bir uyari olarak iletmis olayim. Benim tavsiyem, 2009/1 veya 2009/4 datasini beklesinler.

Zaten Piranha urunlerinin ustunde 2009 haritasi demesinin sebebi de bu. Bence mantikli da bir yapi, en azindan cihazi aldiktan sonra guncelleme paralidir demiyor, 30 gun icinde 60 gun ucunde ucretsiz, sonra ucretli demiyor.. 1 yil icinde bir guncelleme deniyor.. Garmin'de mesela bu bir yil icinde 2 guncelleme seklinde..

Umarim aciklama yeterlidir. Cunku bunu onceden de bir kac yerde yazdik.. yazmaya da devam edecegiz gibi gorunuyor...

Saygilarimla,

Alim Kucukpehlivan

Teşekkür ederim. Peki bundan sonra güncelleme yapmak istersem yapamayacak mıyım??? Yada nasıl yapacağım? Ücreti nedir?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.