Şimdi Ara

BASARSOFT Haritaları ve Guncel Basarsoft Haberleri (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.970
Cevap
98
Favori
1.003.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet ya adamlara laf anlatamadım gitti...:)) ecnebidir kafası basmaz dedim sonunda illallah dedim:) sanki milyon dolar kazanıyorum ve daha 1 tane bile donation yok adam taktı kafaya... neyse konuşsun dursun görende iGO nun CEO su sanır adamı.... orayada yazdım copyright hakların varsa yayınlamam...1000 tane site yayınlıyor kabak bana patlıyor bidaha yazmicam zaten...google da bakıyorum sitem hep üst sırada çıkıyor zaten...Yardımlarınız ve önerileriniz için çok teşekkür ederim:)
  • hocam , ben daha yeni baktım siteye .bir sürü şey yapmışsın. süper olmuş...tebrikler
  • teşekkürler:) daha da yapacaz inşallah
  • Merhaba,
    Tüm forumu baştan sona okudum.Elimde YOLBIL den 15 gün önce alınmış V4.1 versiyonu var.Bunu HTC Touch Cruise pDA de kullanmaya calışıyorum.
    Kullanıyorum diyemiyorum.Zira ABD ve Avrupa'da (otomobilde) Navigasyon kullanan biri olarak ,hiçkimsenin emegine saygısızlık etmek istemeden ukalalık yapmak istemem ama daha işin çok çok basındayız herhalde.Ya da ben YOLBIL i kullanmayı bilemedim.İzmir Pınarbaş'ında çevre yolundan araç giderken navigasyon dagların üzerinden gidiyor.(Bu yol açılalı en ez 5-6 yıl belki daha fazla oldu YOLBIL de yer almıyor)Bu kadarda değil YOLBIL evimin olduğu Hatay İnönü Caddesi(enaz 35 yıllık cadde)ndeki No yu bulamıyor.Bu kadar methedilen Türkiye'nin en iyi navigasyon programı bumudur yoksa bana yanlışlıkla öok eski bir versiyon mu yollandı.Ben aradıgım neredeyse hiçbir yeri bulamıyorum.1995 yılından beri internet kullanıcısıyım.Bu işlere de yatkın oldugumu sanıyorum.Özel olarak İzmir mi cok kötü benmi bu programı kullanamıyorumkullandım.Beni bu konuda aydınlatabilirmisiniz?
    Eleştirimi lütfen insafsızca algılamayın.Bende de kullanım eksikliği olabilir.Kapı no larını içeren versiyon güncellemesini İzmir'den nasıl yapacağımızı da Alim Bey'e sormak isterim.
    Kolaylıklar, işlerinizde başarılar.

• izmir de dağlardan giden rotanızın başlangıç ve bitişini bize iletebilirseniz problemin kaynağını bulabiliriz. İzmir deki kapı numaralarımız yeni setimizde güncellendi. 1-2 gün önce yolbil için derledik. Diğer problemleriniz ve detaylı bilgi için ofislerimize de başvurabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: hustunes

Merhaba,
    Tüm forumu baştan sona okudum.Elimde YOLBIL den 15 gün önce alınmış V4.1 versiyonu var.Bunu HTC Touch Cruise pDA de kullanmaya calışıyorum.
    Kullanıyorum diyemiyorum.Zira ABD ve Avrupa'da (otomobilde) Navigasyon kullanan biri olarak ,hiçkimsenin emegine saygısızlık etmek istemeden ukalalık yapmak istemem ama daha işin çok çok basındayız herhalde.Ya da ben YOLBIL i kullanmayı bilemedim.İzmir Pınarbaş'ında çevre yolundan araç giderken navigasyon dagların üzerinden gidiyor.(Bu yol açılalı en ez 5-6 yıl belki daha fazla oldu YOLBIL de yer almıyor)Bu kadarda değil YOLBIL evimin olduğu Hatay İnönü Caddesi(enaz 35 yıllık cadde)ndeki No yu bulamıyor.Bu kadar methedilen Türkiye'nin en iyi navigasyon programı bumudur yoksa bana yanlışlıkla öok eski bir versiyon mu yollandı.Ben aradıgım neredeyse hiçbir yeri bulamıyorum.1995 yılından beri internet kullanıcısıyım.Bu işlere de yatkın oldugumu sanıyorum.Özel olarak İzmir mi cok kötü benmi bu programı kullanamıyorumkullandım.Beni bu konuda aydınlatabilirmisiniz?
    Eleştirimi lütfen insafsızca algılamayın.Bende de kullanım eksikliği olabilir.Kapı no larını içeren versiyon güncellemesini İzmir'den nasıl yapacağımızı da Alim Bey'e sormak isterim.
    Kolaylıklar, işlerinizde başarılar.

• merhaba,

bir sorum olucak, Usa dan, bir tane garmin gps cihazı almayı düşünüyorum,

garmin nav. 200 olabilir

ordan bu urunu aldıktan sonra, burdan lisansını alarak turkıye harıtalarını satın alabılıyormuyum?

oluyorsa ne kadar,

hadi aldık, bizimde 1 yıl ücretsiz güncelleme hakkımız oluyormu?

saygılarımla
  • Selamlar,

boyle bir urunu Baytekin'den ve Basar'dan alabiliyorsunuz. fiyati 99 Euro ve evet 1 yil boyunca guncelleme hakki elde ediyorsunuz. (en azindan simdilik satilanlar boyle).

Saygilarimla,

Alim K.

quote:

Orjinalden alıntı: cydonia

merhaba,

bir sorum olucak, Usa dan, bir tane garmin gps cihazı almayı düşünüyorum,

garmin nav. 200 olabilir

ordan bu urunu aldıktan sonra, burdan lisansını alarak turkıye harıtalarını satın alabılıyormuyum?

oluyorsa ne kadar,

hadi aldık, bizimde 1 yıl ücretsiz güncelleme hakkımız oluyormu?

saygılarımla
  • yakalşık 200 ytl bir yazılım için epey çokmuş

usa dan almanın hiç avantajı kalmıyor
  • Burada fiyati belirleme hakki bizim degil, Garmin'in.. hatta uluslararasi olarak bile monitor ediyorlar..
    elimizden bu geliyor..

Saygilar.

ALim K.
    quote:

Orjinalden alıntı: cydonia

yakalşık 200 ytl bir yazılım için epey çokmuş

usa dan almanın hiç avantajı kalmıyor
  • alim bey bu haritalardaki gelişmelerin kullanıcı ile paylaşıldığı bir kaydı var mı?
    misal yeni versiyonda ilave birkaç yeni il geldiğinde sadece istanbul da kullananlar hiç ilgilenmeyebilirler mesela
    bir de istanbuldaki neredeyse tüm kapı numaraları değişti bazı mahalelerin sınırları değişti tamamen kalktı falan filan bunlar ne zaman güncellenir
    kolay gelsin
  • Selamlar Hayalbert,

Aslinda biz internal olarak bir kayit sistemine sahibiz, her ilcenin, her poi'nin hangi gun saat kacta toplandigi bile kayitlarimizda mevcut. Temelde yaptigimiz 81 ile cikincaya kadar, buyuk sehirlerde 3-6 aylik frekanslarda ana arterleri tek tek guncellemek, bunun yaninda ilce bazinda supurme metodu ile de poi ve sokak detaylarini toplamak.

Simdi 81 ile ciktik, artik su anda tekrar buyuk illere daha yogun supurme vakti ayiracagiz. Boylece yine iyi bir harita kalitesini acik ara vermeye devam edecegiz diye dusunuyoruz. Istanbul'da kapi numarasi ve tabela degisikliklerini harita mudurlugunden de takip ediyoruz. Aslinda IBB bu tum degisiklikleri, onlarin isimlerini de zikretmek kaydi ile ucretsiz veya cuzi bir ucretle paylasmayi onerdi.. gorusmelerimizde suruyor.

Ama mesela kadikoy ve uskudar'a onumuzdeki aydan itibaren baslayacagimizi bildireyim.. Bir de tek tek merak ettiginiz yerler varsa, soyleyebiliriz.

Simdilik dahili kayitlarimizi toptan acmayi dusunmuyoruz.. rakiplere her seyimizi gostermenin bir manasi yok :-)

Saygilarimla,

Alim Kucukpehlivan

quote:

Orjinalden alıntı: hayalbert

alim bey bu haritalardaki gelişmelerin kullanıcı ile paylaşıldığı bir kaydı var mı?
    misal yeni versiyonda ilave birkaç yeni il geldiğinde sadece istanbul da kullananlar hiç ilgilenmeyebilirler mesela
    bir de istanbuldaki neredeyse tüm kapı numaraları değişti bazı mahalelerin sınırları değişti tamamen kalktı falan filan bunlar ne zaman güncellenir
    kolay gelsin

• Alim bey ben tabi ki şirket sırlarınızın açığa dökmenizi falan istemiyorm :) hatta haşaa
    benim dediğim diyelim 2007.10 dan sonra 2008.01 çıktı buna özet bir what's new de verilemez mi ?
    mesela benim en dertli olduğum yer Esenler sokak kayıtları revize edildi, Bayrampaşa mahalle sınırları revize edildi veya Hakkari eklendi gibi notlar verilemez mi?
    bu arada ismim murat :)
  • Selamlar Hayalbert Murat Bey,

bu tur bir bilgi verilebilir. esasen su anda 81 ile cikma yolunda kostugumuz icin bu tur dahili istatistikleri bile kendi icimizde kontrol edemedik. Fakat 2008/7 den itibaren belediye bazinda (il merkezlerini de alt belediyeler olarak boluyoruz) takibe basliyoruz.. boylece ilcelere de gidildiginde sehir yerlesimini arttirdigimizi goreceksiniz..

Ama en pratik metodu soyleyeyim.. Google'i acip bakin.. 3 ayda bir guncelleniyor orasi da (gerci yayina girmesi 1-2 ekstra ay alsa da.. mesela 2007/7 ile 2008/4 arasindaki farki orada rahatlikla gorebilirsiniz..

Saygilarimla,

Alim K.

quote:

Orjinalden alıntı: hayalbert

Alim bey ben tabi ki şirket sırlarınızın açığa dökmenizi falan istemiyorm :) hatta haşaa
    benim dediğim diyelim 2007.10 dan sonra 2008.01 çıktı buna özet bir what's new de verilemez mi ?
    mesela benim en dertli olduğum yer Esenler sokak kayıtları revize edildi, Bayrampaşa mahalle sınırları revize edildi veya Hakkari eklendi gibi notlar verilemez mi?
    bu arada ismim murat :)

• iyi günler herkese... alim beye birkaç sorum olacaktı...

diyelimki biz yurtdışından ya da içinden winCE kullanın bir gps aleti aldık... buna sygic/igo/yolbil yazılımını aldığımızda harita güncellemeleri ile ilgili ne hakkımız oluyor?

ayrıca başarsoft datasını kullanan bütün programlarda aynı POI'ler kayıtlı mı?

yolbil ve sygic gibi çevrede pek bulunamayan ürünler için sitenize video yada animasyon bir demo koymayı düşünüyor musunuz?

şimdiden teşekkürler...
  • Selamlar,

oncelikle yurtdisindan aldiginiz winCE cihaza IGO alamazsiniz. icinde olmazsa bu mumkun degil. Sygic ve Yolbil.. olabilir.
    guncelleme 1 yil boyunca cikan verileri ucretsiz downloa edebilmeniz demek.
    POI'ler ayni. Yani birinde ayri, digerinde ayri gibi bir politikamiz yok..

Kullanim demo-video'lari.. evet dusunuyoruz, aslinda yolbil icin bir miktar materyal var.. fakat sygic icin yok. yapilabilir..
    Fakat bunu koydugumuzda da genel tatmini yuksek tutmak pek kolay olmuyor.. gorsel malzemeye cok yorum aliyoruz :-)

Saygilarimla.

Alim Kucukpehlivan

quote:

Orjinalden alıntı: FIR_Lama

iyi günler herkese... alim beye birkaç sorum olacaktı...

diyelimki biz yurtdışından ya da içinden winCE kullanın bir gps aleti aldık... buna sygic/igo/yolbil yazılımını aldığımızda harita güncellemeleri ile ilgili ne hakkımız oluyor?

ayrıca başarsoft datasını kullanan bütün programlarda aynı POI'ler kayıtlı mı?

yolbil ve sygic gibi çevrede pek bulunamayan ürünler için sitenize video yada animasyon bir demo koymayı düşünüyor musunuz?

şimdiden teşekkürler...

• Alim Bey İyi Günler dilerim ,

sizin daha doğrusu Yolbilin veya Igo nun reklam çalışmaları nasıl gidiyor, ilginç şeyler oluyor mu? mesela Navia nın reklamları ödül almış.
    ben kişisel olarak pazarlamacıları sevmem önemli olan içeriktir fakat yine de reklamcılık da bir yere kadar önemli birşey, buna bağlı olarak gazetelerde felan reklamınız cıkıyor mu merak ediyorum.
  • Merhaba;
    Sygic programında, fazla ara yollara sokmadan, "kolay" yoldan rota çizme opsiyonu bulunmakta mı? Ben karıştırmama rağmen bulamadım.
    Haritalarda hala Güzelyalı Feribot iskelesi yok. Bu kadar güncellemeye rağmen bulunmamasını yadırgadım. Geçen gün Eskişehir'den İstanbul'a dönerken Sygic ve Basarsoft beni çok kötü yanılttı. İnanılmaz dar ve virajlı köy yollarına girdik. Kavşakların ve yolların çoğu hatalıydı. GPS konumuyla yol tutmuyordu. Bahsettiğim yerler, İznik gölünün güneyi, Orhangazi çevresi.
    Diğer konuda yazdıklarımın tekrarı olacak ama Sygic'in POI bulma opsiyonu çok kullanışsız. İlla ki kesin yerini söyleterek bulabiliyorsunuz. İstanbul şehrini seçip, Kadıköy Evl... yazıp aratarak Kadıköy Evlendirme Dairesini bulmanız mümkün değil mesela.
    İskenderun gibi büyük şehirlerin ayrıntılı haritaları düşünülüyor mu?

• Selamlar Baudrate,

biz de yavas yavas reklamlara calisiyoruz. Yolbil ile ilgili olarak cok super bir haberi sizin aracaliginiz ile vereyim.
    HP ile bir anlasmamiz var ve bu haftadan itibaren, HP 614 ve 914 alan herkese bir adet Yolbil hediye edilecek.. Basin lansmani yakinda yapilacak.

Bir baska haber de Yolbil'in MOBESE versiyonunun tanitimi olacak, 15 agustos'tan sonra İstanbul Valisi ve diger buyuklerimizin olacagi bir tanitim yapilacak..

Bizim tanitim reklamlarimizda gazetelerde yer almaya baslayacak..

Yani artik daha fazla bizi duyacaksiniz... Ozellikle Yolbil'in adi cok duyulacak...

Alim.

quote:

Orjinalden alıntı: baudrate

Alim Bey İyi Günler dilerim ,

sizin daha doğrusu Yolbilin veya Igo nun reklam çalışmaları nasıl gidiyor, ilginç şeyler oluyor mu? mesela Navia nın reklamları ödül almış.
    ben kişisel olarak pazarlamacıları sevmem önemli olan içeriktir fakat yine de reklamcılık da bir yere kadar önemli birşey, buna bağlı olarak gazetelerde felan reklamınız cıkıyor mu merak ediyorum.

• Selamlar,

hatali gordugunuz yerleri hangi harita ile kullandiginizla soylerseniz iyi olur. mesela son guncellemeyi sitemizden indirmenize ragmen ayni hatalar varsa, bizim acimizdan cok ciddi bir sorun var demektir. buna hemen baktirtirim.

Güzelyalı feribot iskelesini ben IGO'da gorebiliyorum. yenikapi-guzelyali (bursa) hatti var. ilginc bir sekilde, pendik'teki iskelenin de bulundugu mahallenin adi güzelyali!! ama oradaki iskele pendik-yalova diye geciyor..

Sygic'te poi ve diger konular hakkinda yozdemir@basarsoft.com.tr ye bir mail atin derim. daha detayli bilgi verirler..ben o kadar derin hakim degilim. belki iskeleyi de bu yuzden bulamamis olabilirsiniz..

kolay gelsin.

Alim K.

quote:

Orjinalden alıntı: me9830

Merhaba;
    Sygic programında, fazla ara yollara sokmadan, "kolay" yoldan rota çizme opsiyonu bulunmakta mı? Ben karıştırmama rağmen bulamadım.
    Haritalarda hala Güzelyalı Feribot iskelesi yok. Bu kadar güncellemeye rağmen bulunmamasını yadırgadım. Geçen gün Eskişehir'den İstanbul'a dönerken Sygic ve Basarsoft beni çok kötü yanılttı. İnanılmaz dar ve virajlı köy yollarına girdik. Kavşakların ve yolların çoğu hatalıydı. GPS konumuyla yol tutmuyordu. Bahsettiğim yerler, İznik gölünün güneyi, Orhangazi çevresi.
    Diğer konuda yazdıklarımın tekrarı olacak ama Sygic'in POI bulma opsiyonu çok kullanışsız. İlla ki kesin yerini söyleterek bulabiliyorsunuz. İstanbul şehrini seçip, Kadıköy Evl... yazıp aratarak Kadıköy Evlendirme Dairesini bulmanız mümkün değil mesela.
    İskenderun gibi büyük şehirlerin ayrıntılı haritaları düşünülüyor mu?

• gps türk cihazlarında igo ekran görüntüleri kullanıyor ve igo 2006 arayüzlü ekranlarla yaptığı tanıtımlarda 3 yıl harita güncellemesi denmekte... yani siz 3 yıl daha igo 2006 için harita üretmeye devam edecek misiniz? igonun 2011 yılına kadar 2006 versyonunu kullanmaya niyeti var mı?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.