Şimdi Ara

Başbakan da İpad kullanıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Koskoca başbakana sen mi öğreticen nasıl tutulacağını sus bakayım:d
  • quote:

Orijinalden alıntı: prooge

başbakanım orasından tutmayın şebeke gidiooo

özel iphone o steve özel yaptırmış,şebeke gitmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiPoKondRiyaK_07

quote:

Orijinalden alıntı: prooge

başbakanım orasından tutmayın şebeke gidiooo

özel iphone o steve özel yaptırmış,şebeke gitmez

• eee şimdi her başarılı bir erkeğin arkasında apple var diyebilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawyerdem
    eee şimdi her başarılı bir erkeğin arkasında apple var diyebilir miyiz?

Guzel yaklasim bak ipad aldim 4 dersim b geldi :)
  • amerikadan hediye gelmiştir
  • ios 5 yüklemiş merak edip
  • Genelde Sanat,Medya,politika ve is dünyasi I phone kullaniyor dikkat ederseniz.bugün feridun duzagaçi gördüm 2tane iPhone vadir adamda:)I padi ne için kullaniyorsunuz diye foruma konu açip akli sira dalga geçen elemanlarada kapak olsa gerek..
  • Gecen gamecenter dan ekledim tayyeap amcayi :p karsilikli flick kick oynuoz :)) sanirim jb yapmamis hep free versionlu oyunlari var :p
  • developer kaydi varmidir acaba udid leimizi verelim 100 kisiyi udid kaydina alsin :D
  • En çok hoşuma giden de Rasim ozan kutahyali'nin canlı yayında durmadan iPhone 4 kullanması :))) millet konuşsun ben gelirim havası var :))
  • Aksam gazetesinde bir kose yazarının yazısı vardı, Türkiye disından Türkiye'yi görmek gibi birseydi... Oray eğin olabilir... Secim kampanyası dönemindeki AK parti çalışanlarında ipad vardı tabii ki donanımlı ekip kazanır vs diyordu :))
  • bende iphone 4 kullanırken gördüm haberlerde . olabilecek şeyler zaten bunlar . teknolojiyi takip ediyor demektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: nokian73
    bende iphone 4 kullanırken gördüm haberlerde . olabilecek şeyler zaten bunlar . teknolojiyi takip ediyor demektir

Takip etmesine gerek yok ki, operatorler ona iPhone kullandirabilmek icin yarisiyolardir resmen. İnaniyorum ki yilbasi gibi ozel gunlerde bircok iPhone hediye geliyordur. İmkan olup gorusebilseydim bi tane de ben istiyecektim
  • Evet o cihaz beyaz bir iPad 2.

http://siyaset.milliyet.com.tr/erdogan-in-masasinin-sifreleri/siyaset/siyasetdetay/15.06.2011/1402623/default.htm

TRT de de konuşan kadın illere göre secim sonuclarını iPad den söylüyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zordion -- 15 Haziran 2011; 11:57:56 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.