Şimdi Ara

Başbakan'ın Fenerbahçe ve Beşiktaş yorumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bir gazetecinin sorusu üzerine Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın aldığı cezalar ve yürütmeyi durdurma kararı ile ilgili yorum yaptı.

• Yani diyor ki Serdar Adalı, Tayfur Havutçu, Aziz Yıldırım , İlhan Ekşioğlu, Şekip Mosturoğlu babalarının hayrına şike yaptılar. Bunlar yüzünden benim sevgili seçmenlerimi neden cezalandırıyorsun ey UEFA.

Ben bunları içeri alırken seçimleri gözettim almadım, yerel seçimler yaklaşıyor sen neden bunlara dikkat etmiyorsun Ey UEFA.
  • Çeekk çeeekk iyi koklaaa!!!! OOhhhh miss gibi OY kokuyor.
  • hayret cas a akıl vermemiş.fikir sahibi olmadığı bir konu yoktur aslında,herşeyin en iyisini bilir başbakanımız hüloğğ
  • quote:

Orijinalden alıntı: diabolicfb

Yani diyor ki Serdar Adalı, Tayfur Havutçu, Aziz Yıldırım , İlhan Ekşioğlu, Şekip Mosturoğlu babalarının hayrına şike yaptılar. Bunlar yüzünden benim sevgili seçmenlerimi neden cezalandırıyorsun ey UEFA.

Ben bunları içeri alırken seçimleri gözettim almadım, yerel seçimler yaklaşıyor sen neden bunlara dikkat etmiyorsun Ey UEFA.

+1905
  • Daha Yargıtay karar vermemişken başbakanın bu konuşması çok manidar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Daha Yargıtay karar vermemişken başbakanın bu konuşması çok manidar.

Yargıtay mı :) kararı bizzat RTE 3 temmuz sürecinde vermemişmiydi ? 2 senedir tek amaç Aziz Yıldırımı düşürmek zaten sistemli olarakda ilerliyor yargıtay kim ki ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmAySiks

quote:

Yargıtay mı :) kararı bizzat RTE 3 temmuz sürecinde vermemişmiydi ? 2 senedir tek amaç Aziz Yıldırımı düşürmek zaten sistemli olarakda ilerliyor yargıtay kim ki ?

Bunu zaten biliyorum. Kulüp şu anki yönetime 2-3 tane RTE yakın adamı yönetici olarak alınca ve bir kaç konuda geri adım atınca bende Aziz Yıldırım ile uğraşmayı bıraktılar yani Başkan onlarla anlaştı ve yargıtay aşamasında cezalar onanmaz ve yeniden dava açılır diye düşünmüştüm.

Gerçi anlaştılarsa yazıklar olsun demiştim.

• Ben bu ulkede adalete guvenmiyorum. Olmayan deliller uydurulup ceza veriliyor. Bir benzerini yasadim bi vatandasla olan sozlu tartismamiz sonucunda eve birsure sonra gelen mahkeme kagidinda adami darp ettigim yaziyor halbuki 1 fiske bile vurmadim gidip kendini baskasina dovdurup darp raporu almis arkadas tabi kendisinde para pul var avukat falan ayarlayabiliyor en sonunda 7000 tl para cezasi aldim bunuda 5 yil ertelemeye cevirdiler.

Bu ortada dolasan delil diye adlandirilan seylere inanmiyorum.

Bu hukumet sagolsun iibf mezunlari olarak zaten magdur durumdayiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Bunu zaten biliyorum. Kulüp şu anki yönetime 2-3 tane RTE yakın adamı yönetici olarak alınca ve bir kaç konuda geri adım atınca bende Aziz Yıldırım ile uğraşmayı bıraktılar yani Başkan onlarla anlaştı ve yargıtay aşamasında cezalar onanmaz ve yeniden dava açılır diye düşünmüştüm.

Aziz Yıldırım bir cinlik yapacak gibi bir düşüncem var bekleyip görücez

• eğer başbakan kesin olarak tüm dersaneleri kapatırsa kesinlikle aziz yıldırım ceza alacak.
    çünkü gülen tarikatının en büyük maddi kaynaklarından biri dersaneler(sadece fem değil,körfez dersanesi gibi bir çok dersane de onlara ait).

kapatılırsa büyük maddi kayıp olacak.bu kayıp fb üzerinden dengelenecek.
    spor kulübü dağılır gibime geliyor; tıpkı gökçek ailesinin ankaraspor,haccetepespor ve ankaragücüne yaptıkları gibi.

zaten geçen basın toplantısında aziz yıldırımın yanındaki adam çok güzel bir söz sarf etmişti:
    "sokaktaki 5 yaşındaki çocuk bile biliyor, aziz yıldırım üzerinden fenerbahçe ele geçirilmeye çalışılıyor."(buna benzer)

ben kesinlikle fenerbahçe şike yapmadı falan demiyorum.ama bu olayların perde arkası farklı.

yukarıda da diyor zaten kulüp ceza almasın başkan ceza alsın diye.

ne olur ne olmaz:
    allahu ekber

• Belki ilk gün ki kadar tazeliğini korumuyor ama seçim zamanı sandıkta görüşürüz hareketi alevlenecek. Belki işe yaramayacak ama seçim sırasında Fenerbahçe forması giymişlerin kime oy vermediğini herkes bilecek.

İşte bunun farkındalığındandır bu Aziz Yıldırm ı itibarsızlaştırma hareketleri, açıklamaları. Ama biz saf değiliz Emniyetin, Savcının, medayanın 3 temmuz sürecinde yaptıklarının hesabını hükümete keseceğiz, en azından kendim birey olarak keseceğim.
  • Kişiler ile kurumları ayırma fikirleri ortalarda dolanıyor ama kimsede çıkıp diyemiyor bu akıllılara ;

Kişilerin yaptıklarıyla kurumlar menfaat sağlıyor diye , o zaman x kulüp her sene şike yaparak şampiyonluk hedeflesin yakalanınca başkan değiştirsin cezasını başkan çeksin ?

Zaten çoğu kişi bu açıklamaların sebeplerini biliyor siyasi olarak rant sağlamaktır bunun amacı ...

Ancak burada tartıştığımız saçmalığı zaten tff uyguluyor , her kurumu bizim kurumlarla karıştırmamak gerek
  • Bu dediği olsa 1 taşla 2 kuş vuracak başbakan.hem az oy kaybedecek hem Aziz Yıldırım'ı düşürmüş olacak.

• Oy için Uefa'ya da ayar veririz kendi şampiyonlar ligimizi de yaparız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Kişiler ile kurumları ayırma fikirleri ortalarda dolanıyor ama kimsede çıkıp diyemiyor bu akıllılara ;

Kişilerin yaptıklarıyla kurumlar menfaat sağlıyor diye , o zaman x kulüp her sene şike yaparak şampiyonluk hedeflesin yakalanınca başkan değiştirsin cezasını başkan çeksin ?

Zaten çoğu kişi bu açıklamaların sebeplerini biliyor siyasi olarak rant sağlamaktır bunun amacı ...

Ancak burada tartıştığımız saçmalığı zaten tff uyguluyor , her kurumu bizim kurumlarla karıştırmamak gerek

Kişilerle kurumların ayrılması büyük saçmalıktır.Başbakanın bilmediği şey Uefa kişiler ile kurumları ayırdı.Kulüplere ceza verirken Aziz Yıldırım,Serdar Adalı gibi isimler için ek rapor istedi.Seçmen kazanma çabaları bunlar

• Okullarin tatil olmasi gercekten forumu fena etkilemis

• quote:

Orijinalden alıntı: Silver Eagle

quote:

Kişiler ile kurumları ayırma fikirleri ortalarda dolanıyor ama kimsede çıkıp diyemiyor bu akıllılara ;

Kişilerle kurumların ayrılması büyük saçmalıktır.Başbakanın bilmediği şey Uefa kişiler ile kurumları ayırdı.Kulüplere ceza verirken Aziz Yıldırım,Serdar Adalı gibi isimler için ek rapor istedi.Seçmen kazanma çabaları bunlar

Hocam uefa'nın ayırma işlemi genel olarak değil sizin konunuz itibariyle ayırdı , Bunun sebebi kulüp ve kişilerin farklı cezalar verilmesi zaten karar verildiğinde kişilere de verilecekti ancak daha detaylı bilgi gerektiğini düşündü uefa olay bu ...

Kişiler ve kurumların ayrılma mevzusu tff'de şu şekilde işliyor ; eğer ortada şike varsa önce saha dışında kimler organize etti ona bakılıyor sonra saha içine bakılıyor eğer saha içine yansıdıysa ceza veriliyor yani uzun lafın kısası saha içinde şike yapıldığını ölçecek ne bir alet nede bir insan var... zaten olay karar öyle çıktı var ama sahaya yansımamış diye sebebi bu kural işte ...

Uefa için söylenen ise tamamen uçuk bir istek ,

Zaten biliyorsunuz taraftar olarak ah birde şu adama destek vermeseniz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Silver Eagle

quote:

Hocam uefa'nın ayırma işlemi genel olarak değil sizin konunuz itibariyle ayırdı , Bunun sebebi kulüp ve kişilerin farklı cezalar verilmesi zaten karar verildiğinde kişilere de verilecekti ancak daha detaylı bilgi gerektiğini düşündü uefa olay bu ...

Kişiler ve kurumların ayrılma mevzusu tff'de şu şekilde işliyor ; eğer ortada şike varsa önce saha dışında kimler organize etti ona bakılıyor sonra saha içine bakılıyor eğer saha içine yansıdıysa ceza veriliyor yani uzun lafın kısası saha içinde şike yapıldığını ölçecek ne bir alet nede bir insan var... zaten olay karar öyle çıktı var ama sahaya yansımamış diye sebebi bu kural işte ...

Uefa için söylenen ise tamamen uçuk bir istek ,

Zaten biliyorsunuz taraftar olarak ah birde şu adama destek vermeseniz

Tff'nin yaptığı saçmalık ona katılıyorum.Uefa olayında şöyle bir mantıksızlık var.Şike yapan adamlar için raporun eksik olduğunu düşünürken kulüplere ceza veriyor.Sonuçta kulüp bu şikeyi kendi kendine yapmadı.Yani şikeden yargıladığın kişi için ek rapor istiyorsan femek ki kanıtlar yeterli değil.Ksnıtlar yeterli değilse kulüplere nasıl ceza veriyorsun?Saçmalık burada.Şu azizi bi gönderebilsek her şey daha iyi olur

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aziz Yıldırım bir cinlik yapacak gibi bir düşüncem var bekleyip görücez

En mantıklısı cinlik yapması zaten hocam,günü geldıgınde devran donucek hep donmustur buda donucek.O gun geldıgınde neler olucak kım bılır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.