Bildirim
BAŞBAKANLIK BURSU
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Upp -
Yardımcı olabilen yok mu -
Upp -
Bugün ders seçimi yaptıktan sonra öğrenci belgem 1 saat sonra e devlete düştü.Ders seçimi yaptın mı?
Akdeniz üni.. -
Yaptım ama dusmedi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aylinsum -- 17 Eylül 2018; 21:19:29 > -
Öğrenci otomasyonu üzerinden de belge talep edebilirsin illa ki e devletten almak zorunda değilsin hocam acil lazımsa şimdi başvur yarın sabah git fakülteye bağlı öğrenci işlerine belgeni al.Mesela bana da otobüs kartı için lazımdı bu öğlen başvurdum yarın gibi e posta adresine gönderiyorlar belgeyi ama dediğim gibi ders seçimi yaptıktan sonra zaten e devlete düştü ama derslerim onaylandı anındaquote:
Orijinalden alıntı: aylinsum
Yaptım ama dusmedi -
Benimde saat 3 de onaylanmis ama dusmedi neye başvuruyayım birde -
bu arada başbabaknlık bursu başvuruları başlamadı sen hangi bursa başvuruyorsunquote:
Benimde saat 3 de onaylanmis ama dusmedi neye başvuruyayım birde -
Basladi 15inde internetten bak senin dedigin kyk bursu o ekimde -
:D Hayır hocam senin dediğin vakıfların genel müdürlüğü bursu kyk yani başbakanlık bursu daha başlamadı.quote:
Basladi 15inde internetten bak senin dedigin kyk bursu o ekimde -
Başbakanlık bursu diye geciyo ama -
Başbakanlık bursu başvuruları 15 eylül'de başladı bu arada ve 31 ekime kadar süresi var yanlış hatırlamıyorsam. -
Hayır hocam o vgm bursu sırf tık alsın diye haber siteleri öyle yazıyor başbakanlık bursu kyk bursudurquote:
Orijinalden alıntı: DeadpoemH
Başbakanlık bursu başvuruları 15 eylül'de başladı bu arada ve 31 ekime kadar süresi var yanlış hatırlamıyorsam. -
O zaman bilemem ama Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün verdiği bursun isminin Başbakanlık Bursu olması beni sorgulatmadı. Neyse bir daha araştırmak lazım galiba :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X