Şimdi Ara

Koç üniversitesinin burs şartı haksızlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba ben koç üniversitesi için sınava hazırlanıyordum ki bugün ne fark edeyim sitesinde daha mnce merkezi sistemle üniversiteye yerleşenler bursdan faydalanamaz yazıyor.ya arkadaş böyle bir şey olur mu ? Nerde fırsat eşitliği nerde eğitim hakkı? İlk yüz için hazırlanıyorum bir de belki birinci olarak girecem programa ama umurlarında değil anlaşılan.çok sinirliyim bildiğiniz böyle saçma koşullar öne süren üniversite var mı öğrenmek istiyorum? sinirlerimi rahatlatacak mesajlar bekliyorum arkadaşlar sizden hepimiz bu sınav yüzünden heba olup gidiyoruz zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam öyle bir olay varsa gerçekten çok saçma.İlk defa duyuyorum böyle birşeyi.Yanlışlık olmasın

• Daha önceki yıllarda Koç Üniversitesi’nin veya Türkiye’de başka bir üniversitenin lisans programlarına merkezi yerleştirme sınavı ile yerleştirilmiş olan öğrenciler, Koç Üniversitesi’nin bir lisans programına tam burs kontenjanından yerleştirilirlerse tam burs imkânından yararlanamazlar.

Paraları var diye istedikleri gibi at oynatıyorlar ülkede yok böyle bir şey ya 18 yaşında bir üniye yerleştim şimdi ömür boyu burs hakkı tanımıyor bana

• Cidden garip,ben de Koç düşünüyordum ama artık hedefim Boğaziçi,Sabancı veya Bilkent.Kaliteli vakıf üniversiteleri arasında bu şart sadece Koç'ta var galiba.Bilkent'te başka bir üniversiteden mezun olduysan burs alamazsın şartı var,Sabancı'da hiçbir koşul yok görünüyor-detaylı incelemedim,başka koşul varsa bilgilendirirseniz sevinirim-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2019Rank1 -- 28 Şubat 2019; 21:47:55 >
  • 2019Rank1 kullanıcısına yanıt
    Hangi bölüm hocam

• olayı tam anlayamadım hocam tekrar anlatır mısın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AppleFB kullanıcısına yanıt
    Valla hocam bilgisayar mühendisliği istiyorum ama gelen sıralamaya bağlı olarak değişebilir.Siz okuyor musunuz?Sınava hazırlanıyorsanız hedef neresi,hangi bölüm?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Sabancı çok iyi bir yer ama sözelden girip mühendislik seçenler oluyor bence mantıklı değil mat fizik bilmeyen adamlar fiziği geç hafi mat olmadan mühendislik mi olur EA ise mantıklı millet boşuna fkb kasacağına edb baksın birkaç hafta tamamdır yani ilk1000e sayısaldan girenler için bilkent Koç boun ortam açısından daha iyi bence

Hocam ben bilkentte mbg okuyorum ama bölümü değişicem.Sınava giricem ama öyle çok umutlu girmiyorum.Yatayla geçerim belki

• Yani usmle konusu belirsiz AMA ÇOK KİŞİ Geçiyor emin ol tus ortalaması 65mi neydi yani bu adamlar özelde ve klinik eğitimlerini çok iyi alamamalarına rağmen böyleyse ohooo Koçta okuyanların hedefi yurtdışı olabilir ama Koç-Amerikan hastanesinde çalışabilecekleri için çok Da birşey kaybetmezler burada kalsalar çünkü 50k$ alan şahıslar var Amerikan hastanesinde Dünyanın her yerinde çok iyi sayılan bir rakam diye biliyorum istisna falan demeyin çünkü pratisyene devletten 6-7 kat fazla veriyorlar

Hocam özel değilse sorun okulda mı yoksa bölüm mü size uymadı?
  • Kose81 K kullanıcısına yanıt
    Hocam bölüm bana uymadı

• Aynen benim de zoruma gitmişti bu kural hacettepedeyim seneye için tekrar hazırlanıyorum, hedef Sabancı Boğaziçi Bilkent bakalım

• koç doygunluğa ulaştığı için böyle bir ukalalık var başka yerde olduğunu sanmıyorum. 2 haneli sıralamalarda olup yurt çıkmadığı için bazıları da cep harçlığı bursu çıkmadığı için koçu yazmayanlar var tanıdığım
    riskli yani
    Bilkent mbg hakkında bilgiye ihtiyacım var. Niçin beğenmediğini söyleyebilir misin özel değilse?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dereceiçinomuzomuza D kullanıcısına yanıt
    Sabancıda sözel giriş yok
  • Aynen ya bu çok büyük bir haksızlık bende üni bıraktım tekrar hazırlanıyorum koçu direkt eledim artık burs verse de gitmem uyuz oldum

• Asura Otsutsuki kullanıcısına yanıt
    Baktım Yokmuş sanat ve sosyal bilimler deyince

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.