Evet arkadaşlar, Sizlere ufak bi sorum olacak. Bikaç tavsiyenize ihtiyacım var. Kronosta 69 level sağlam bi bp'm var. Elimdede hb+7 bulunmakta. Yeni silah alacağım fakat hb ve ms arasında takıldım. Hb +8 mi alsam, ms+9 mu ?
Dipnot : Ms -- 70 gb Hb -- 50 gb
Takıların ve kıyafetin tam ise yani 20 gb ye ihtiyacın yok ise ms al eğer 20 gb ile mevcut takılarından daha iyilerini yapabileceksen hb al. Ben bp de iki silahıda kullandım ms ile comboyu daha rahat yapabiliyordum almadan önce istersen bi ms 7 al combosuna bak .
bence de base bp pride silahtan önce takılar gelir 62 skili basedeki en güçlü skil diye düşünüyorum sen o kadar para verme +8 ms al takıları full yap yine de zevk alırsın diye düşünüyorum.
Paran varsa tabikii ms9 ama hb8 ile cok bi farkı yok aslında ms9 191 ap hb8 181 ap arada 10 atak farkı var ama hb8 de int bonus veriyor yani karar senin paran varsa ms9 al
Hell breaker alırsam küpeleri artlıyacak para kalır. Lillime leri +2 yaparım. Ms alırsam bisey yapamam :/
Benim tavsiyem excep. +8 iron impact veya reb +6 iron impact .. 10 -11 gb'a bulabilirsin ve +8 HB'ın eksikliğini hissettirmez. Elinde kalan parayla çok daha sağlam bir karakter oluşturabilirsin..
ii +8 vardı da dün sattım. Ayar oldum iteme. Basede üstüste kaç kere sekti hatırlamıyorum. İi düsünmüyorum bundan sonra hakkaten. Düşünen varsada vazgeçsin bence.
ms+9 un almanı öneririm. kafanda silah sorusu kalmaz ondan sonra. diğer itemlerine yüklenirsin.. 10 STR 40 AP veriyorsa o silahtan sonra 43 AP verir diyelim. aldığın + lı takıdan da gördüğün fayda artacak. silahlar sekmez, o andaki lag ile ilgili sekme dediğin şey. sen normalde 1 sn de bir skil vuruyorsan, lag olduğunda senin skil daha serverda vurulmadan, bilgisayar ekranında bittiğini görüp yeniden basıyorsun skile. tabi fail veriyor. o zamanlarda biraz yavaşlamaya çalış kombo yaparken.
Büyük ihtimalle hb+8 alıcam. Beğenmezsem takasla ms alırım.
Bu arada +8 hb , +9 ms , +9 ii satan varsa k1 pm=Horus4U
quote:
Orijinalden alıntı: StLegolaS
Büyük ihtimalle hb+8 alıcam. Beğenmezsem takasla ms alırım.
Bu arada +8 hb , +9 ms , +9 ii satan varsa k1 pm=Horus4U
+9 ii ile daha ii akarsın kanımca bide charının fotosunu koyarsan sevinirim iyi olurdu bence
Charın fotosu 1 saate geliyor :)
ben sweet kiss+7 wirinom kullandim undef rebirt+2 wirinom kullandim ilk basta ii+8de kullandim. simdi hb+8 kullaniyorum bunlarin icinde performansi en iyi olan hb+8 bence
+9 ms alip satarken kar edecegine inanabiliyorsan al ms pazarda zor giden bir silah
ms combosu biraz değişiktir, becerebiliyorsan olabilir, bana şahsen en güzel hb'nin combosu geliyor, verdiği int'de bp priest için çok iyi.
Kesinlikle ms çünkü en ezik adamda bile ske belt var 3 gb çerez parası.Ske'de club var ama sword yok.Bunu mutlaka göz önünde bulundur
quote:
Orijinalden alıntı: StLegolaS
ii +8 vardı da dün sattım. Ayar oldum iteme. Basede üstüste kaç kere sekti hatırlamıyorum. İi düsünmüyorum bundan sonra hakkaten. Düşünen varsada vazgeçsin bence.
Kesinlikle ms almalısın + sı sana kalmış neden dersen herkezde old ske var ve old skede club defans vardır. Hem ii hemde hb club silahlardır ms ise sworddur hem bp de masterdan sonra sword silahlar daha etkilidir.
Bende de +8 ii var ve dediğin gibi sekme oranı çok fazla ama yanlış bilmiyosam r damagesi sadece sağlam skill sektikten sonra r nin ne anlamı var ki
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme