Şimdi Ara

BASE OKCU İTEM SEÇİMİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Valla archer dedigin adam bence vs yapmaz. Archer bir nevi ks charidir, uzaktan vurursun milletin daldigina kesersin. En azindan cogu archer boyledir. Tank archerlar vardir tabi ki ama onun icin de saglam itemlar gerekli, ayrica tank archer dizme imkani olan biri o itemlarla cok daha saglam bir asas,warrior ya da baska bir char dizebilir ve daha fazla zevk alir. O yuzden sana tank archer degil normal archerlar icin tavsiye verecegim.

Archer icin olabildigince fazla atagin olmasi lazim. Defansi, hpyi, manayi hepsini bosvereceksin. Olabildigince dex veren taki ve kiyafet kullanacaksin.

+7 Shelleri = +8 Fp Set
    Elf Belt kalsin.
    Dual Kekurileri +2 Dual Elf Ring yapabilirsen yap, yapamiyorsan o sekilde kalsinlar.
    +0 Wp yi +2 BDN ya da +1 PP yap. +2 BDN'yi archerda tercih ederim ama +1 pp de kullanilabilir.
    Kupeleri sakin +0 Re ya da Se yapma. 16 Dex 3 Hp alabiliyorsan en iyi archer kupesi odur. Alamiyorsan Dex 9 bile Re,Se den iyi gider senin icin. Hem de fazla para vermemis olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y!g!T -- 30 Ekim 2009; 21:23:16 >

• GALATASARAY kardesim sn ok olarak ne tavsiye edersin???
  • görev küpeleri kullan kekurileri +3 yap.archersin sen sürekli atağa abanman gerek.+8 chitina çevir yavaştan.küpeler +16 dex 3 hp de olabilir.kekuriler +2 kalmalı ozaman.Seçim senin ama her türlü bir yerden atağı arttırman lazım.ya armordan ya küpeden yada yüzükten.elfbelt +1pp 7ee çok iyi şu anda.bundan daha iyisi +3rbt ee +2pp elfbelt+1 olur yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: johncena1907

GALATASARAY kardesim sn ok olarak ne tavsiye edersin???

Az paran varsa muhtemelen en iyi secim IB olacaktir. Az para ile en fazla atagi onla yapabilirsin. Paran ne kadar bilmiyorum ama bence en iyi ok suan icin cb(Yeni cikan bowlari saymiyorum). Flame damage sayesinde damagelerin artacaktir ve ayni zamanda verdigi mana da cabasi.. Eline hangi oku alirsan al sana degisik bir katkisi olacaktir.
  • paran varsa eme de olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremapak

paran varsa eme de olabilir

Gereksiz. Hele archer icin gereksizden de ote...
  • def amaclı demistim
  • Kekuriler güzel. (ama bence küpe yerine bunları +3 yapmaya calıs gorev küpesi idare eder)
    eb iyi sayılır
    önceliğin shelleri yapabiliyosan 8chitin set yapmak olsun daha sonra wp yerine bdn +2 veya pp+1 iyidir.Daha sonra ee 7 yapabiliyosan yap.
    küpeyi en sona sakla hatta ee yi halletmeden küpeyi alma..
    herseyi hallettikten sonra küpe olarakta SE iyidirre'ye para verme derim
  • GALATASAR@Y işi Bitirmiş
  • GALATASAR@Y ın dedikleri dogru onları uygulayabilirsin, ama sadece tank archer ile ilgili dedigine katılmıyorum. ben hep attack archer oynadım son 1 senedir de tank archer oynadım(oynuyorumda halen)archer oynamayı seven biri zaten asas warrior oynamaz diye düsünüyorum(tabii sürekli dc olmaktan bay gelmediyse). bnm base archerda undy ile 6100 e yakın hp oluyordu acayip zevkli oluyordu 3-4 asas pesinden kostugu zaman.

-bow icin: ee7 ya da alabilirsen cb8 al. iron bow felan alma hic. aynı fiyatta diye yazmıs birisi eger aynı fiyattalarsa cb8 al. ben ib9, eb9, ee9, cb9, hornx10 kullandım. ee9 yi zaten ap si kurtarıyor, hornx10 u da w.enchant sc kurtarıyor. bak bende ib9 varken gittim cb9 aldım. arada 3 bow atack farkı + birkac dex farkı( cb yi alabilmek icin bir kac takıyı bozmustum) olusmasına ragmen eskisi gibi damage veriyordum. o yuzden en iyisi cb. (ha krowaz ın bowlar daha iyi, onlarda flame damage + özellikleri tam vs lik. ayının teki gelior elinde chaos ya da sweet kiss le buff ını siliyor, skill barı kitliyor ya da baska bi clas baska bi krowaz silahıyla geliyor. sen vs de mal gibi kalıyorsun. 70 ustu olsaydın krowaz bow ları derdim ama o bowlar haric en iyisi cb)

-kupe icin: re 0 lar bi ise yaramaz. git görev kupesi kullan daha iyi. eme de alma. dex12 ler bulursan onlar iidir. tabi paran varsa dex16hp3 :)
    -belt kalsın.
    -kolye bdn2 ii pp1 yada 2 de iyi. pp alsan daha ii. o itemlerle manan fazla olmaz , ee malum 60 skill ide masallah epey bi mana harcıyor.
    - yuzukler: elf ring 2 ler guzel olur ama fazla paran yoksa elf +1 lerde uyar.
    -giysi icinde : al fp8 leri, olmadi, shelleri kirayıp, shellerden gelen parayla baska bi takını degistirrsin.
    öncelik bow ya da kolyeden birisini yap. sonra kupe,kupenın acelesi yok, görev olsada olur. ama sadece bow u degistirecem kolyede dursun diyorsan kupeleri dex12 ,14 ,16 seklinde paran hangisine yeterse ondan al

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.