Şimdi Ara

BASE OKCU İTEM SEÇİMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    - +7 Enion bow
    - +7 Shell set
    - +2 Dual kekuri ring
    - +0 Warrior pendant
    - +0 Elf belt
    İtemler bunlar enion bowu satıcam onun yerine hangi oku alacagıma karar veremedim . Birde küpe olarak sizce ne almalıyım , yardımlarınızı bekliyorum ....

• Enion Bowu satınca paran varsa EE+7 al, yoksa satmana gerek. yok.
    +2 Kekuriler kalsın onlar iyi.
    Elf belt de güzel.
    +0 Warrior Pendantı paran varsa Priest Pendant +1'e çevirebilirsin.
    Küpelerede Dual Rogue Earring olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazze

Enion Bowu satınca paran varsa EE+7 al, yoksa satmana gerek. yok.
    +2 Kekuriler kalsın onlar iyi.
    Elf belt de güzel.
    +0 Warrior Pendantı paran varsa Priest Pendant +1'e çevirebilirsin.
    Küpelerede Dual Rogue Earring olabilir
    bencede
  • EE+7 almak için yeterli param var. PP+1 i de alabilirim ama küpe olarak rogue earring +0 için çöp item diyorlar silver earring alsam uygun olur mu ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: johncena1907

EE+7 almak için yeterli param var. PP+1 i de alabilirim ama küpe olarak rogue earring +0 için çöp item diyorlar silver earring alsam uygun olur mu ???
    Benimde Base Archer'ım var dual RE var bence çöp değil ama internetten bakarım silver earringin özelliklerine..
  • quote:

Benimde Base Archer'ım var dual RE var bence çöp değil ama internetten bakarım silver earringin özelliklerine..

Alıntıları Göster
    Bence Silver Earring biraz kötü, Aralarında 3 dex ama Flame Glacier Lightning 10 Resist var. Dualinde 20 Resist, 6 dex oluyor. Def aynı veriyorlar. Ben olsam RE alırım ama karar senin.

Dipnot : Dual kekuri +1 pp +1 judi belt +0 dual Re+0'lı charımda %85 kitlenmiyor ve ice yemiyordum. Bunu da göz önünde bulundur

• quote:

Bence Silver Earring biraz kötü, Aralarında 3 dex ama Flame Glacier Lightning 10 Resist var. Dualinde 20 Resist, 6 dex oluyor. Def aynı veriyorlar. Ben olsam RE alırım ama karar senin.

Dipnot : Dual kekuri +1 pp +1 judi belt +0 dual Re+0'lı charımda %85 kitlenmiyor ve ice yemiyordum. Bunu da göz önünde bulundur

Alıntıları Göster
    bence shell seti satıp +7 chitin set al. kalan parayla daha iyi takılar al...

• quote:

Orijinalden alıntı: EvoXI

katılmıyorum +7 sheller bence durmalı sonuçta defans da önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revolotion

quote:

shellerle aldığı defansın daha fazlasını takılarla alabilir. hem sadece defans da değil; hp, mp, resist... aldığı takıya göre değişir.
  • quote:

quote:

quote:

shellerle aldığı defansın daha fazlasını takılarla alabilir. hem sadece defans da değil; hp, mp, resist... aldığı takıya göre değişir.

hmm evet haklısın...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hmm evet haklısın...

Alıntıları Göster
    Shelleri sat ama chitin de alma PK yapacağın zaman kiralarsın +7 Shelleri öyle yaparsın yoktan para gelmiş gibi olur eğer böyle yaparsan tabi senin kararın :)

• quote:

EE+7 almak için yeterli param var. PP+1 i de alabilirim ama küpe olarak rogue earring +0 için çöp item diyorlar silver earring alsam uygun olur mu ???

re için doğru diyorlar dostum en iyisi +10 dual dex küpe al re ye 4 5gb para verilmez dostum kayda adeğer dexi yok
    elf belt güzel
    enionda güzel ama ee alabilirsen daha iyi olur
    wp+0 değil pp+1 alırsan daha iyi oolur
    yüksük doğru seçim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kreus

Shelleri sat ama chitin de alma PK yapacağın zaman kiralarsın +7 Shelleri öyle yaparsın yoktan para gelmiş gibi olur eğer böyle yaparsan tabi senin kararın :)

Alıntıları Göster
    sa okçu olman çok büyük bir avantaj itemlerin gayet güzel fakat kendine sağlam bi clan bulman lasım diğer türlü kopser pt lere girip ban yersin nese ben esas konuya geçiyim eğer ee+7 alıcak kadar paran warsa sakın ee alma atağın düşer ee nin werdiği def bence çok önemli değil base de cb+8 al hem ap si hem özellikleri iyi bir silah we hızlıda çok seri wurursun shodow hunter ile bende bir ara base arcer oynamıştım pathosda itemlerim
    wp+0 re+0*2 cb+8 7 shellset yüzüklerim 9dexti we base çok rahat adam alıyordum

• sonuç olarak ;
    ---Enion bowun yerine Eagle eye +7
    ---Warrior pendant yerine Priest pendant +1
    ---Küpe olarak dual Rogue earring . Alsam uygun olur mu ne dersiniz ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johncena1907 -- 30 Ekim 2009; 19:42:58 >
  • quote:

sonuç olarak ;
    ee +7 alma cb+8 al aynı fiyattalar
  • quote:

sonuç olarak ;

Aynen öyle yap. bu arada shelleri de sakın chitine çevirmeye kalkma
  • quote:

Orijinalden alıntı: flopy

sa okçu olman çok büyük bir avantaj itemlerin gayet güzel fakat kendine sağlam bi clan bulman lasım diğer türlü kopser pt lere girip ban yersin nese ben esas konuya geçiyim eğer ee+7 alıcak kadar paran warsa sakın ee alma atağın düşer ee nin werdiği def bence çok önemli değil base de cb+8 al hem ap si hem özellikleri iyi bir silah we hızlıda çok seri wurursun shodow hunter ile bende bir ara base arcer oynamıştım pathosda itemlerim
    wp+0 re+0*2 cb+8 7 shellset yüzüklerim 9dexti we base çok rahat adam alıyordum

Alıntıları Göster
    Shelleri satıp dd al ve kiralık shell ile takıl. DD çok önemli çünkü dd yoksa asaslara karşı koyman zor bu itemler ile.

Elindeki için tavsiyem, eb kalsın bence.Yukarıdaki dediğimi yap.

Küpeler için tavsiyem de, görev küpeleri işini görür.

Oyunculuk için tavsiyem de, videomu izle:Phttp://forum.donanimhaber.com/m_34539939/tm.htm

• flopy kardesim cb +8 al demişsin de neye göre sölüyosun bunu kullandın mı daha önce ??? Biraz bilgi verir misin
  • quote:

flopy kardesim cb +8 al demişsin de neye göre sölüyosun bunu kullandın mı daha önce ??? Biraz bilgi verir misin
    Hocam sen ee+7 çek cb+8 seni zorlar ve bulması da biraz zor olur Re çöp item sayılır +0 ı +1 olursa bilemem ama sen yinede Dex9 küpe yap shelleri kiralık takılabilirsin eğer param çok diyosan Howling çek küpeleri üstüne tanımam
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenjaminGreen

Hocam sen ee+7 çek cb+8 seni zorlar ve bulması da biraz zor olur Re çöp item sayılır +0 ı +1 olursa bilemem ama sen yinede Dex9 küpe yap shelleri kiralık takılabilirsin eğer param çok diyosan Howling çek küpeleri üstüne tanımam

Alıntıları Göster
    eed pathosda şu an basedeyim we hem ee+7 hem +8 bc kullandım sonuna kadar cb derim tık tık alırsın adamları
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.