Şimdi Ara

base warrior

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    base warriorda murky hanguk+8 ikilisi nasıl olur yaparmı?
    syg

• Benim adamla cok guzel is yapiyordum. Murky 8 Hanguk 9 la cok guzel damage verirsin. Hanguk 8 varkende gayet iyiydi. Damage konusunda suphen olmasin ama Defans dan yanada saglan olman lazim. Malum Ares biraz agir geliyor :D
  • kardeş defans sağlam.. orada sıkıntı olmaz.. damage de şüpheliydim.. tek el mi çift el mi diye ama içimi rahatlattın sağol.
  • Ben Dual Hand kullandim Combo ve Damage olarak cok memnundum. Ama yinede cantada Two Handed Weapon olsun. Bazen lazim olabiliyor. Gruplarin arasina girerken cok etkiliyor ozellile bazi durumlarda kalkani cekip hala damage verebiliyor olmak gercekten cok iyi avantaj sagliyor. Kacarken bile Scream , Leg Cut la isini garantiye alabiliyorsun. Yada kacan birini gruba girsede kovalayabiliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GurcellOnline -- 18 Mayıs 2010; 11:28:35 >
  • two handed ne önerirsin... daha shell 8 yapacağım için çok fazla bütçe kalmıyor.. mirage 8 iş görürmü?
    syg
  • Herkez raptor seker alma felan dıyor bence onlar warior kullanmayı bılmıyor 8 raptor avedon ne kadar sekıyorsa emın ol okadar sekıyor

8 raptor al bence combona guvenıyorsan
  • Murky-Hanguk +8 (Dual Hand)
    Avedon +8 (Two Handed)
    HB +8 (Two Handed)

Oncelik siran bence boyle olmali. Cok iyi Combo yapiyorsan Avedon oneririm. Gercekten hizli bir Weapon. Iron Set i olmayanlarda olumcul etki birakir :D Yalniz sunuda belirtmeliyimki Raptor suz Warrior olmaz. Unique silahlar kadar etkili olmasada bence bi Warriorda olmasi gereken bir silah. Bunlara butcen yetmiyorsa Raptor al pisman olmazsin.
    Bu arada Lugias yerine Murky tavsiye etmemdeki sebep anti def ve STR artisi 65+ dan sonra gercekten cok etkili olmasidir. Bircok yerde HP den daha avantajli oldugunu gorursun. Defansin zaten guclu birde bu eklenince ciddi bir guce sahip olursun.
    Kendi Warriorumda RLB de cok rahattim. BDW filan oldukcada iyi geciyordu. Millet oncelik olarak mage lere dalarken ben Asas ve Prilere daliyordum. Parasite yesem bile 800+ def kaldigi ve Combo da cift el kullandigim icin her iki charda da cok rahat oluyorum. BDW de filan 960 healle 4-5 kisinin arasinda kaldigimi ve sag ciktigimi bilirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warrior Master 20 skili??
    17 yıl önce açıldı
    Base Str Priest Küpe Önerisi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • murky 8 aldım.. hanguk 8 bakıyorum..
    shell setten sonra bütçe kalırsa dediklerine bakacağım...
    önerilerin için çok teşekkürler.
  • Bence krowaz itemlerinin +7 sini bulabilirsen al adlarını unuttum
  • @orhyag
    Gece 900m den buying kur sabaha elinde bil Hanguk +8 i :D Milletin 15gb istedigine bakma. 12gbye satani gosterin alnindan opeyim adami.

@Satriykon
    69 lvl base char icin tavsiye istemis
  • birde bu sheller dışında trial setler vardı.. onları 69 da takabiliyormuyduk ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Satriykon

Bence krowaz itemlerinin +7 sini bulabilirsen al adlarını unuttum

krowaz ları +75 de giyebiliyosun en uygunu base için ya 8 shel set yada 8 citin set
  • Trial setlerde 70+ diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Trial setlerde 70+ diye biliyorum

trıal 60+
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.