Şimdi Ara

Base Yapmak&Pusmak (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
8.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaş doğru bi yazı yazmış :D Server Adminlerinin bazıları bu meseleyi bilmiyo : Ben D2 de bomba kurulcak yere pusmuş bekliyorum "T" leri bana "base yapma" diyo. bende "Base değilim şuan" diyorum. Beni banlıyo serverden :D .

Hatta öyle adminler varki . Aztec oynuyoruz. herkes birbirini vurdu falan. Sonunda 2 ct, 2 t kaldı. Bomba bende değil diğer adamdaydı. admin bana " Görev Yap diye Slay attı " bende " ya bomba bende değil ne yapabilirim " dedim. 10 saniye sonra banladı beni
  • server lisanslı server olmalı,
    millet steam ile bağlanmalı,
    server lisanslı olacağı için update çekebildiğinden, güvenli olmalı.
    adminler 10 ytl verip admin olmamalı,
    serverın iletişim adresi olmalı
    yapılan haksızlıklar çözümlenmeli.
    steam kullanıcısı iseniz, yediğiniz ban genelde steam id üzerinde kayıtlanır,
    o servera modem resetle giremezsiniz, anca adminin biri içerden unban yapacak
    ya da ban list resetlenecek.

tabi böyle bi serverda ana avrat küfretmediğiniz yada hile yapmaya çalışmadığınız sürece kimse sizi süresiz banlamaz.
    kimse sende wall var da diyemez, takımlar görevlerini yaptıktan sonra da isteyen istediği yerde pusar

inferno oynarız, balkon yasak,
    ct taktik zırh almak yasak,
    ulen bazıları rush'ı bile yasaklıyo,
    adminlerimiz de yasakçı rektörlerimiz gibi malesef

serverda mapin doğasına uymamak, küfür etmek, hile yapmak dışında bişi yasak olmamalı.

• aynen katılıyorum kardeş sana ! Adminler işine gelmeyenleri yasaklıyo. Tabi "Adminler" dediğim senin dediğin gibi 10 ytl verip admin olan kişilerden bahsediyorum. Adam 2 tane HS atıyor. hooop ban. Neymiş hile yapıyomuş. kendi 10 tane hs yapsa bişi yok. Sniper ile bi tane zoom suz adam vuruyon. hoop yine ban . Ben artık cs oynamıyorum. daha doğrusu oynayamıyorum Vista 64 bit çalıştırmıo Şu sıralar Battlefield 2 oynuyorum. Fiyatıda ucuz Orjinal aldım. Orjinal serverlerde takılıyorum. Cs den çok daha zevkli ve Ustası olmak zor. Uçaklar falanda işe zevk katıyo. Ayrıca dünya sıranıda görebiliyosun vs..
  • Mesela A kapıdan terörler geçiyor sis yediler geri kaçtılar..
    CTler A kapıya hücum etti.. Bu sahneyi çok yaşarız.. 6 CT bir anda yüzüne bakarlar..
    Şimdi böyle bir durumda artık base beklemekten söz edemeyiz..
    Bir kaç kişinin rush'ı kontrol etmesi ve beklemesi diğerlerininde a2'den veya başka bir yöne ilerlemeleri lazım..
    Şimdi bu rush'ı kontrol edenler base pusmuş oluyor tamam ama onlar güzide bir görevi arkadaşlarının arkalarını koruyorlar..
    Şimdi eğer bu kontrol edenlerden biri rush atan ctleri vurursa bunun adı base kalma, pusma vesayre oluyor..
    Tamam o zaman sende rushma abi..
    Garip insanlar oynuyor gerçekten bu oyunu..

Sürekli hareket etme yoktur CS'de arada bir bekleme ses kasma vesayre vardır..
    Pub'ta abartanlar var bu ses kasmayı tabi de..
    Pub'ta kesinlikle kimsenin oynamasını önermem..
    Ben bu olayları gördükten sonra bir daha pub'a girmedim oynamadım..
    Sinirinizin bozulmamasını istiyorsanız, zombie türü kafanızı dağıtacak modlarda oynamanızı öneririm..

Adminlere hiç girmeyeceğim.. O kadar botlar hakim ki serverlere.. Şaşırmamak elde değil..
    Senoyna'da bile formumda olup sağlam vuruşlar yaptığım için (Muhtemelen) hile diye atıldım..
    Ziyanı yok herkes mükemmel değildir.. Diğer botlar için geçerli değil tabi bu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xıvcax -- 19 Ağustos 2008; 7:04:17 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Armag3d0N

@seym36
    Sana B de base yapma diyen adamın vay haline

T base kalamaz.Açık ve net..Eğer T base kalırsa bombayı Ct mi kurcak.

o kadar map var.hepsinde c4 mü kuruluyo.Rehineli senaryolardada t pusar,ct görev yapar.
  • Dust2 dısında hiçbir bölümde ct de t de base kalmamalı.Hele T ler hiç kalmamalı.
    Ama dust 2 de ctler base kalabilir çünkü zaten 2 bomba arasında , meydanda.
    Awp ve ice'da base kalabilirsiniz tabi
  • haritanın durumuna göre yapacaklar belli zaten cs de,
    üniversite mezunu olmaya gerek yok
    dürüst, seviyeli cs oyuncusu yapması gerekeni bilir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dark_Lord_

Dust2 dısında hiçbir bölümde ct de t de base kalmamalı.Hele T ler hiç kalmamalı.
    Ama dust 2 de ctler base kalabilir çünkü zaten 2 bomba arasında , meydanda.
    Awp ve ice'da base kalabilirsiniz tabi

Her mapa göre değişir bu olay..
    cs_ maplerinde t pusar.. de_ maplerinde CT'ler bomb bölgelerini korur..
    Ama 6 kişi rusha çıkarsa CTlerden, T'lerin base kalmaması gibi bir durum ortaya koyamazsınız..
    Saçma olur..

Öyle serverler varki 13e 13 oynuyorsun ve buralarda base kalmamaktan söz ediyorsun..
    Bundan aptalca birşey olamaz.. Nitekim her yerden adam çıkabilir.. Her bölgeden rush olabilir.. CT tarafından..
    T'lerden sürekli rush beklenemez.. Belli bir süre veriliyor o sürede bomba kurabilirsin..
    Tamam abi o süreyi ben kabul ediyorum, o süre zarfında ben bombayı kurarım olay budur..

Daha 1 dakika geçmeden base kalma diyorlarsa kusura bakmasınlar onlar bu oyunun S'sini bırak C'sini bile bilmiyorlar..
    Öldüler diye laf sokmak için Camper felan diyorlar.. İlk önce oyunun mantığını kavrayalım sonra burda ahkâm keselim..

Ve burda başka bir olayda öne sürüldü ben takip ediyorum serverleri,
    Bizimde kotamız var abi beklemeyin gibi saçma birşey söylenmişti serverin birinde..
    Eğer kotanı düşünüyorsan dm serverleri var; oralarda sürekli rush ile oynarsınız..
    Ama normal bir pub oyununda kimse pusmadan vesayreden bahsetmesin..
    50 saniye kalıp eleman hala ordaysa camperlıktan söz edilebilir cs1.5'de.. çünkü bombayı kurma süresi 5 saniye ve 35 saniyede bomba patlıyor..
    Ama 1.6'da bomba kurulunca zaman iptal oluyor onlarda mesafeye göre değişir tabi..
    Bunları düşünmek için belli bi kapasitede olması lazım adminlerin..
    Ama beyin yok ki bunları düşünsünler..
    Adminlik dedikleri bir oyuncuya ban atmaktan başka birşey olmadığını düşünen zavallılar..

Allah akıl fikir versin diyorum bu arkadaşlara..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xıvcax -- 20 Ağustos 2008; 8:32:36 >

• acımasız yazmışsın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.