George bunu da kısa sürede, onlardan önce sürerse piyasaya, kesin Apple bu elemana servis yapıyor demektir.
peki arkadaşlar usa den alınma 05.13.04 bb li 3gs unlock olur mu?
quote:
Orijinalden alıntı: ZeneX
George bunu da kısa sürede, onlardan önce sürerse piyasaya, kesin Apple bu elemana servis yapıyor demektir.
ben yakında beklıyorum.
şu 05.14.02 unlock çıksa bari hemen ya
quote:
Orijinalden alıntı: hook1903 şu 05.14.02 unlock çıksa bari hemen ya
amin amin
Bu iş biraz uzamadı mı?
Sizce bu haftasonuna cikar mi
hiç belli olmazzzz..
oldum beklemekden elimde iphone dan cikma bir ipod ile geziyorum cebimde de elden dusme yari calisir bir ahizeyle dolasiyorum..
ios 4.2'den önce çıkmayacak diyorlar. o da kasımın ilk günlerinden çıkacakmış.
arkadaşlar merhabalar Iphone 3g s telefonumun baseband sorunu var
SÜRÜM :3.1.2 (7D11) FİRMWARE : 05.14.02
ACABA BUNUN BASEBANDI NE ZAMAN İNTERNETE KOYARLAR BİLGİSİ OLAN LÜTFEN PAYLAŞSIN.....
arkadasım sabret az kaldı 2 aydır beklıorum bnde ama 4.2 versıonu cıkcak en gec 2 gun sonra yayınlıcak unlock yazan adam:D 1 haftaıcındde cıkar dıye tahmın edilioo ios 4.2
quote:
Orijinalden alıntı: ibo1907
Arkadaşlar merhaba.. dün 3g cihazımı itunestan restore etmek gibi bir hataya düştüm.. tekrar eski sürüme döndüm (3.1.2) ama modem firmware 05.14.02 ye yükseldiğinden dolayı unlock yapamadım.. 3.1.3 e dönsem baseband te bir değişiklik olurmu veya sadece baseband i düşürebilirmiyim ? yardımlarınızı bekliyorum..
Bi çıkamadı haa! Bi tanıdığın iphone 3 ü var 1 aydır duruyodu geçen evden çıkarken yanıma alıyım dedim iphone aldım hesabı arkadaş bakarken düşürdü arka kapak çıtırrrttt!! 90 dolar diyolar ulan bi kapağa!!!
5.14.02 baseband (bb) için unlock çıkmadı ve çıkacak gibi de görünmüyor. ancak 6.15.00 (ipad bb) için unlock çıktı ve ben basebandimi 6.15.00'a yükselterek iphonemu kullanmaya başladım. Bende iPhone 3G, 16GB var ve 20101 eylülünden beri (yanlışlıkla online update etme salaklığını yaptığımdan beri) telefonumu kullanamıyordum. ingilizce forumlarda gezinirken bahsettiğim yöntemi gördüm. ve denedim. sonuç başarılı. yanlız bir uyarıları var gps özelliği zarar görebilir diye. ben bunu göze alarak işlemi yaptım. gps çalışıp çalışmıyormu bilmiyorum ancak telefonumu artık kullanabiliyorum ki beneim için asıl önemli olan da bu zaten.
Aşağıda isimlerini verdiğim programları indirin ve jailbreak işlemini yapın. Daha sonra Cydia üzerinden ultrasn0w yükleyerek unlock yapabilirsiniz.
Kolay gelsin.
Ben yaptım kesinlikle işe yarıyor.
Bu anlattığım 3G iPhonelar için geçerlidir. İndirmeniz gereken programlar 1- iPhone1_2_4.2.1_8C148_Restore.ipsw 2- redsn0w_win_0.9.6b6
Burada redsn0w 6b6 olması çok önemli çünkü bu versiyonda iPad bb yükseltme seçeneği var. diğer versiyonlarını da denedim ordan biliyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme