Şimdi Ara

Baseband 05.14.02 Unlock..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
5.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.. dün 3g cihazımı itunestan restore etmek gibi bir hataya düştüm.. tekrar eski sürüme döndüm (3.1.2) ama modem firmware 05.14.02 ye yükseldiğinden dolayı unlock yapamadım.. 3.1.3 e dönsem baseband te bir değişiklik olurmu veya sadece baseband i düşürebilirmiyim ? yardımlarınızı bekliyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: ibo1907

Arkadaşlar merhaba.. dün 3g cihazımı itunestan restore etmek gibi bir hataya düştüm.. tekrar eski sürüme döndüm (3.1.2) ama modem firmware 05.14.02 ye yükseldiğinden dolayı unlock yapamadım.. 3.1.3 e dönsem baseband te bir değişiklik olurmu veya sadece baseband i düşürebilirmiyim ? yardımlarınızı bekliyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: KRML_KNN

quote:

Arkadaşlar merhaba.. dün 3g cihazımı itunestan restore etmek gibi bir hataya düştüm.. tekrar eski sürüme döndüm (3.1.2) ama modem firmware 05.14.02 ye yükseldiğinden dolayı unlock yapamadım.. 3.1.3 e dönsem baseband te bir değişiklik olurmu veya sadece baseband i düşürebilirmiyim ? yardımlarınızı bekliyorum..

dostum amatörüm biraz idare et.. :/

• quote:

shsh kaydı varsa olabiliyor sanırım ama emin değilim bir araştırın isterseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deep Hypnosis

quote:

shsh kaydı varsa olabiliyor sanırım ama emin değilim bir araştırın isterseniz
    nasıl öğreneceğim shsh kaydı olup olmadığını ?
  • quote:

nasıl öğreneceğim shsh kaydı olup olmadığını ?

Alıntıları Göster
    daha onceden shsh kaydi aldiysan veya cydia uzerinden alinmistir diye biliyorum tabi onceden jb li ise sayet
  • quote:

Orijinalden alıntı: pazarciklim

daha onceden shsh kaydi aldiysan veya cydia uzerinden alinmistir diye biliyorum tabi onceden jb li ise sayet

Alıntıları Göster
    galiba yoktu.. :((( peki 05.14.04 modem firmware için unlock ile ilgili haberler varmı peki ?? bilgisi olan arkadaşlar varmı ??
  • quote:

galiba yoktu.. :((( peki 05.14.04 modem firmware için unlock ile ilgili haberler varmı peki ?? bilgisi olan arkadaşlar varmı ??

Alıntıları Göster
    iphone 3G Yurtdışı.

Bootloader Version: 05.09 (G2MS2)
    Baseband Version: ICE2-05.14.02
    iPhone OS Version: 4.1

Özellikle Bootloader Versionun 05.09 olmasından dolayı sim kilidi kıramadım.

Çözüm için önderisi olan var mı?
  • modem firmware yükselmiş. shsh kaydı olsa da geri dönüş çoook zor. en azından jb için aşağıdaki linke bak.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=43610402
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaFleur-

modem firmware yükselmiş. shsh kaydı olsa da geri dönüş çoook zor. en azından jb için aşağıdaki linke bak.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=43610402
    bendede 3g var 05.14.02 baseband 1.5 aydır denemediğim yol götürmediğim kapı kalmadı. boşa uğraşma hiç. son maksimum bir bilemedin iki haftası. tamamen çözülücek heralde son çıkıcak ultrasn0wla. jb yapılıyo zaten iki hafta oldu hemen hemen çıkalı. unlockta eli kulağındadır yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: artem1sbjk

bendede 3g var 05.14.02 baseband 1.5 aydır denemediğim yol götürmediğim kapı kalmadı. boşa uğraşma hiç. son maksimum bir bilemedin iki haftası. tamamen çözülücek heralde son çıkıcak ultrasn0wla. jb yapılıyo zaten iki hafta oldu hemen hemen çıkalı. unlockta eli kulağındadır yani.

Alıntıları Göster
    ben de bayadır uğraşıyorum.. uykularımı kaçırdı resmen bu sorun umarım yakın zamanda çıkar.. unlock un ne zaman çıkacağı hakkında bilgileri olan arkadaşlar bizi süreçten haberdar ederlerse çok seviniriz..

• quote:

ben de bayadır uğraşıyorum.. uykularımı kaçırdı resmen bu sorun umarım yakın zamanda çıkar.. unlock un ne zaman çıkacağı hakkında bilgileri olan arkadaşlar bizi süreçten haberdar ederlerse çok seviniriz..

Alıntıları Göster
    aynı sorun bende de var arkadaşım 4.1 versiyona yükseltmiş yanlışlıkla !! allahtan shsh kaydı varmış 3.1.3 e döndürdüm ama baseband 05.14.02 olduğu gibi kaldı 4.0.1e yükselttim bi umut ama nafile :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhoneProof

aynı sorun bende de var arkadaşım 4.1 versiyona yükseltmiş yanlışlıkla !! allahtan shsh kaydı varmış 3.1.3 e döndürdüm ama baseband 05.14.02 olduğu gibi kaldı 4.0.1e yükselttim bi umut ama nafile :(

Alıntıları Göster
    Ya yok mu daha bi haber? Gözümüz yolda kala kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dargure

Ya yok mu daha bi haber? Gözümüz yolda kala kaldı.

Alıntıları Göster
    jb yapılabilir bir versiyonda fuzzyband le yapabilirsiniz ama bütün 3glerde olmuyor bildiğim kadarıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takao

jb yapılabilir bir versiyonda fuzzyband le yapabilirsiniz ama bütün 3glerde olmuyor bildiğim kadarıyla

Alıntıları Göster
    05.14.02 BB olan arkadaşlar için haber var. Sanırım ilk aşama başarıyla geçilmiş unlock için. Eli kulağında arkadaşlar eli kulağında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimhakkiozturk

05.14.02 BB olan arkadaşlar için haber var. Sanırım ilk aşama başarıyla geçilmiş unlock için. Eli kulağında arkadaşlar eli kulağında.

Alıntıları Göster
    vay cpk iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karizma-Turk

bekle koçum bekle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mult!_61

quote:

Orijinalden alıntı: Karizma-Turk

bekle koçum bekle

Alıntıları Göster
    http://twitter.com/#!/sherif_hashim

burdan takip edebilirsiniz

sanırım şuan test ediyorlarmış

• quote:

Orijinalden alıntı: cturna

beta yı sunsunlar bizde test edelim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhoneProof

quote:

Orijinalden alıntı: cturna

beta yı sunsunlar bizde test edelim :)

Alıntıları Göster
    5.14.02 de SHSH kaydı ile versiyon düşürmek yeterli olmuyor. Bootloaderin de 5.08 olması gerekli.

Kısaca bootloader 5.09 ise beklemeniz gerekiyor. 5.08 ise fuzzyband yardımı ile unlock yapabilirsiniz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.