Şimdi Ara

Baseband 5.11.07 olan 3g 3.0 kirilir mi ya da baseband duser mi? lutfen acele cevap.telefon aliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar merhaba.az sonra iphone 3g versiyon 3.0 baseband 5.11.07 olan bir telefon alicam.forumu inceleme firsatim olmadi. evde herhangi bi ekipmana gerek duymadan bu telefon unlock ve jailbreak edilebiliyor mu? sadece bunun cevabini soylerseniz daha sonra forumu inceleyip yonergelere gore kendim yapicam.suanda bu islemin yapilip yapilamayacagini ogrenmek istiyorum.bu yuzden forumu arastir gibi cevap vermezseniz sevinirim.cunku acele almam lazim cihazi.cevaplarinizi bekliyorum...

ya da baseband dusurulebilir mi? lutfen cevap :(((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi outlawz_1903 -- 22 Ekim 2009; 19:23:03 >

• baseband düşmez.yani unlock olmaz.jailbreak yaparsın ama acil arama ekranında kalabilir.yani bir işe yaramayabilir.
  • dusmez derken suanda kirilmadi mi?
  • Arkadaslar forumda ana konu basligi altinda unlock olayi ile ilgili gereginden fazla bilgi veriliyor. Oradan takip edebilirsiniz.
  • basebandi 5.11.07 olan 3.0 firmware'li telefon diye bişi olmaz ki
    o baseband 3.1 ile geldi..
  • muhtemelen 3.1'den 3.0'a dusurulmus telefon.oyle diye tahmin ediyorum.bu arada carrier kisminda Turkcell 4.0 yaziyor.bunun sebebi nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: outlawz_1903

muhtemelen 3.1'den 3.0'a dusurulmus telefon.oyle diye tahmin ediyorum.bu arada carrier kisminda Turkcell 4.0 yaziyor.bunun sebebi nedir?

En son turkcell den şebeke almış cihaz.

Ayrıca bazı arkadaşlar kırılmaz demiş ama eğer cihaz 3G ise donanımsal olarak baseband düşürme ve unlock yapılıyor. Bununla ilgili konum mevcut.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.