ağ kalkanım "DCOM exploit "saldırısı 85.96.69 bilmemkaç üzerinden engellendi diyo bide virüs hakkın rahmetine kavuştu ama hala messenger üzerinden ileti gönderip duruyo?
bir kere messenger den birüs bilasırsa poqu yiyon. (AFİYET OLSUN) format atmak gerekiyo sonrada avast+zone alarm kur sonra nete takılmaya devam et... Yane anlaycağın senin msn virüsü pislik bişi. kaspersky bile silemiyo. Aynısı banada bulaşmıştıdaa. kasper buluyo siliyo tekrardan buluyo siliyo bu böyyle gidiyo... valla en az 10 çeşit anti-virüs kullandım ve çözüm kesin format... sonra iyi bi, korumaaa... kasper+zone alarm da kullansan olur...
avast home kullanıyom
yaaw delirtcenmi beniiiii. kardes bikere bulaşmış artık çaresi yok. format attıktan sonra AVAST+ZONEALARM kur hiiç bişicikler olmas
scvvhost.exe virüsüm var. VAr mı çözümü???
uzun hikaye yaw
svchost.exe bir kaçak virüs acayip bişi yaa. onu silmeyin çünkü silemezsinizz. aslında o dosya virüs diil. ama virüs o dosyaya adını benzeterek çalışıyo... Kasper falan buluyo siliyo tekrar buluyo siliyoo bu bööle devam ediyoo. yani silemiyolar çünkü svchost.exe windows için bir gerekli dosya bunu silerseniz yerine yenisi oluşur. o dosyaya virüs yapışıyor. Aynı virüs banada geldi çok sordum araştırdım. ÇÖZÜM: Format ve sonrasında güvendiğin bir virüs programı + ZONEALARM
maskel sende her virüste format diyorsun ya işin kolayına kaçıyorsun bence madem bu kadar biliyorsun copy paste yapmadan bildiklerini ve nasıl temizlediklerini yaz da bizde paylaşalım bildikleri ama başkalarından alıntı yapmadan sadee kendi bildiklerini yaz emi
quote:
Orjinalden alıntı: maskel
svchost.exe bir kaçak virüs acayip bişi yaa. onu silmeyin çünkü silemezsinizz. aslında o dosya virüs diil. ama virüs o dosyaya adını benzeterek çalışıyo... Kasper falan buluyo siliyo tekrar buluyo siliyoo bu bööle devam ediyoo. yani silemiyolar çünkü svchost.exe windows için bir gerekli dosya bunu silerseniz yerine yenisi oluşur. o dosyaya virüs yapışıyor. Aynı virüs banada geldi çok sordum araştırdım. ÇÖZÜM: Format ve sonrasında güvendiğin bir virüs programı + ZONEALARM
bak maskel yenisin ama yaptıkların yetti alıntıysa alıntı olduunu yaz 1 insanlara saygılı ol 2 virüsler hakkında hiçbirşey bilmiosun aha bu da 3 senin bu yazdıklarını kendim ve 3 kat fazla yazarım emin ol ve bu alıntıların değerini bilecek yüzlerce ezik forum var sen hafif hafif oraya kışkışlan burda işe yaramaz onlar msnden virüs girio kardeşim nası girio herkes senin gibi mi karşıdan yollanan dosyaları kabul etsinler o yüzden burda abuk konuşma svchost a da kaçak virüs diosun sen bişi bilmiosun arkadaşım svchost gibi görünen kaç tane virüs sayarım anlıosundur inşallah beni
quote:
Orjinalden alıntı: goldberg
bak maskel yenisin ama yaptıkların yetti alıntıysa alıntı olduunu yaz 1 insanlara saygılı ol 2 virüsler hakkında hiçbirşey bilmiosun aha bu da 3 senin bu yazdıklarını kendim ve 3 kat fazla yazarım emin ol ve bu alıntıların değerini bilecek yüzlerce ezik forum var sen hafif hafif oraya kışkışlan burda işe yaramaz onlar msnden virüs girio kardeşim nası girio herkes senin gibi mi karşıdan yollanan dosyaları kabul etsinler o yüzden burda abuk konuşma svchost a da kaçak virüs diosun sen bişi bilmiosun arkadaşım svchost gibi görünen kaç tane virüs sayarım anlıosundur inşallah beni
+1
arkıadaşım şunu kullan bunu kullanma demeyle olmuyor bu işler....trojanla spy i ayırt edemedikten sonra çıkıpta akıl verme millete....virüsleri ne kadar bilkiyosun söylermisin?antivirüs programı olmadan virüs temizleyebilirmisin?
biraz daha değişik programları denemeni tavsiye ediyorum sana.. 3 programda çok basic programlar. ad aware gitsin cookie silsin...
BEYLER TAMAM ÖZÜRLERİMİ İLETİYORUMM. EFENDİ BİR ADAM OLCAM BUNDAN SONRA SİZ ÇOK HAKLISINIZ GALİBA, BİRAZ FAZLA İLERİYE GİTTİM... MESAJLARIMI OKUYAN HERKESDEN ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM...
arkadaşlar maskel arkadaşımız ya alıntı yaptı yada kendi emeyile yazdı bilemiyorum ama bizi bilgilendirmek istediği kesin bazıları demiş yok onu silsin bunu yüklesin yok tam koruma yapmazmış sen bişey bilmiyomuşun gibi yazılar yazmışlar ee bukadar çok şey biliyosanız sizz yazın güzel bi yazı da bizi bilgilendirin
ulan adam birşeyler paylaşayım dedi rezil oldu bee pişman ettiniz adamı yazdığına yazacağına bu nasıl mantıktır ben anlamadım
1 hafta bekle ben yaziim de gör alıntı döküman la gerçek bilgilendirme dökümanın nasıl olduğunu @tomasino kardeşim gerekçelerim yukarda oku istiosan arkadaş biraz fazla iddaa lı olan bir alıntı yapmış o sistemden geçicek kaç tane virüs gösteririm sana emin ol yüzde yüz demesin hiç olmazsa arkadaşları yanlış bilgilendirmesin
Arkadaşlar virüs koruma programı olması lazım bilgisyarda ama deep freeze diye birşey var ayarını yapıyosunn mesela virüs girdi biligsyarda res at virüs filan yokk eski haline geliyo hiç virüs silmeye veya format atmaya gerek yokk
o programlar bilgisayara bişi yapılmasınıda engellio sırf virüsü deil sakın ayarlarından bahsetme sen ayarladıın vakit virüs yersen