Şimdi Ara

Başıboş köpek terörü can almaya devam ediyor... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
5
Favori
4.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 yıl önce migrosta ufak bir mama reyonu vardı. Şimdi kocaman reyona sahip. Kimse bu haberleri görmez. Sokaktaki kedi-köpekleri beslemenin entellektüellik olduğunu sananlar sayesindede oldukça büyük bir grup oldular.

Şu çocuğun tırnağını 100 hayvana değişmem.

• Bence her bölge için belli sayı belirlenmeli gerisi itlaf edilmeli. Ülke olarak kendimize bakacak halimiz yok, belediyeler vs.. sokak köpeği besleyip duruyor.
    Bakınız avusturalya , gerekli olmuş bu otçul hayvanları öldürmüş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yakında Escobar'ın polis avı yaptığı gibi köpek avı başlar. Zenginin biri sıkın köpeklere yakalanırsanız ben veririm parasını derse bu olay çözülür. Ayrıca köpeklerden canı yanmış insanlardan her şehirde bir ekip kurulmalıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WonderCx -- 29 Ocak 2023; 20:14:49 >
  • WonderCx W kullanıcısına yanıt
    Zenginlerin umrunda değil ki. Adamlar ya arabada ya da güvenlikli sitede oluyor. Sokaktaki köpekler garibanlara saldırıyor. Sen hiç bir zenginin çocuğunun köpekten kaçarken araba altında kalıp öldüğünü duydun mu? Ölenler hep garibanlarin çocukları.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah korusun çok tehlikeli hal aldı acilen çözüm bulunmalı bu duruma 2 kez başıma geldi köpek sürüsü etrafımı sardı gecenin bir yarısı korkudan dona kaldığım için kurtuldum ama herkes bu kadar şanslı olamayabilir çözüm şart

• Şu an şarköyün bir beldesindeyim. Tenha sokaklara sopasız girmek riskli.
    Köpek denen hayvanlar eğer siz güçlüyseniz uysaldırlar,
    yok eğer onlar kendilerini güçlü hissederlerse hiç çekinmeden size saldırırlar.

Daha bu akşam köpekli bir bölgeden geçtim. Deli gibi havladılar ama yanaşmadılar. Elimde bir dal parçası olmasaydı saldırırlardı. Huylarını iyi biliyorum. 10 yıl köpek baktım.

• BF.Skinner kullanıcısına yanıt

Ben henüz geçen hafta son doz kuduz aşımı oldum (4 tane oluyor toplamda 1 ay içinde). Yeni saldırıya uğradım. Başka illeri bilmiyorum ama Bursa nezdinde konuşursam aşı bulmak baya bir uğraştırdı araya adam sokmak gerekti bir sürü, en son gizli bir dolaptan çıkardılar bir şekilde totalde 10 tane kalmıştı o da çok kötü kesinleşmiş vakalara saklanıyordu. Sırf bu yüzden bile ısırılmamak lazım bu aralar. Kendim de evimde chow chow cinsi sahibiyim ama sokakta işler evrimleşmiş durumda. Avrupa'nın en gelişmiş yerlerinden en batısından tutun, en geri kalmış Bulgaristan'a kadar böyle bir problem yok. Nasıl çözüldüğü de malum, sahiplenip sokağa atmak yasak ağır yaptırımları var. Olanları da zamanında toplayıp telef etmişler bir seferde önüne geçmişler. Bizde de bir an önce önüne geçilmesi gerek. Dediğim gibi ben de köpek sahibiyim evet onlar da can, ama asla savunmasız bir küçük çocuğun veya yaşlı bir amcanın, teyzenin canından daha can değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBCD -- 30 Ocak 2023; 9:36:28 >

• TheBCD T kullanıcısına yanıt
    Sanırım 6 ay gibi geçerlilik süresi var yeniden ısırma olursa. 6 ay sonra yeniden aşı gerekiyor. 6 ay boyunca rahatsın :)

Şakası bir yana artık bir önlem almak gerekiyor ama dediğim gibi zenginlerin çok sesi çıkıyor, onların dediği oluyor. garibanlar köpek saldırısına uğruyor, ama onların da çok sesi çıkmadığı için kimsenin umrunda değil.

Kendisine hayvan sever diyen tipler sürekli gösteri yapıyor, bu gösterileri düzenleyecek, katılacak hem paraları var hem zamanlari var. Konya'da olay oluyor, arabalarına atlayıp Konya ya gidip gösteri düzenliyorlar. Bu maddi imkanları var.

Gariban adamın ne parası var ne zamani var. Zamanını çalışıp para kazanmak ile geçirir, kıt kanaat geçinir. Gösteri yapacak ne parası vardır ne de zamanı. Bir olay olsa arabama atlayıp oraya gideyim de protesto edeyim diyecek ne zamanı vardır ne da parası.

Adamlar para verip trol ordusu kurmuşlar. Istemediklerini linç ediyorlar internette.

Sonuç olarak maddi durumu iyi olanların sesi çok çıkıyor ve sonuç böyle oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 30 Ocak 2023; 10:4:31 >

• Yazık ya. Allah kimseye böyle şey yaşatmasın.Allah korusun gözüm karardı mı köpektaparı da köpeği de ayıretmez gözlerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakteristik61 -- 30 Ocak 2023; 10:27:2 >
  • eskiden itlaf edilirlerdi şimdi de aynı yapılmalıdır, şehir içi cidden çok güvensiz bir hal aldı bu başı boş hayvanlar yüzünden

• Araba yavaş gitse bir şey olmayacak hâlbuki.
    Allah rahmet eylesin.

• EphesusPC E kullanıcısına yanıt
    Onların bildiği ve sokak hayvanı dedikleri sadece kedi ve köpek. Hayvan hakları diye geçinenler hayvanlar arası ayrımcılık yapan tiplerdir. Onlar için kedi köpek dışındaki hayvan hayvan değildir veya kedi köpek dışındaki hayvanların yaşam hakkı yoktur. Kedi köpeklerin soyunu kuruttugu onlarca hayvan türü var ama hiç ses cikartmazlar.

• Köpek hiç koşuyor gibi değil.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Köpeğin çocuğun peşinden koşmasına gerek yok. Tedirgin etmesi bile yeterli. Kaldı ki çocuğun peşinden geliyor. Böyle bir ortam olamaz. Kimse bununla birlikte yaşamak zorunda değil. Hele çocuklar hiç değil.

Yakında insanların doğal yaşam alanı ormanlar, dağlar, bayırlar olacak. Kentleri, şehirleri itler için inşaa edeceğiz. Yazıklar olsun.

• Lan siz hani suriyelileri çoluk çocuk demeden sınırdan mancınıkla atıyosunuz ya... şimdi mi insanlığınız aklınıza geldi ahahhaha

sırf şimdi işinize öyle geliyor diye mancınıkla atacakları suriyeli çocuğa ağlıyolar... 2 yüzlüsünüz

köpek dili olmadığı için kendini savunamaz da ben soruyorum şimdi,

siz bu çocuğun köpekle oynamadığını sağa sola koşturmadıklarını, köpeğin çocuğu parçalamaya çalıştığını, çocuğun köpekten kaçtığından nasıl emin oldunuz  

gerçi tüm köpeklerin öldürmesini istemek için sizin bir sebebe ihtiyacınız yok ahahahha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi august landmesser -- 30 Ocak 2023; 12:33:18 >
  • yeter yeter yeter..

izmirin gobeginde yasiyoruz.

aksamlari fuara cikalim dolasalim diyoruz

basibos havlayan insanin uzerine gelen kopekler.

bu ne rezilliktir ya huu

medeniyet bunun neresinde..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.