Şimdi Ara

Başıboş Sokak Köpeği Terörü devam ediyor... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Başıboş Sokak Köpeği Terörü devam ediyor... 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız dikkatimi bir şey çekti konuya hiç itperest gelmedi neden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-43CAFBB96 -- 21 Ocak 2023; 21:25:53 >
  • Hedef sapıtmayalım;
    Başıboş sokak köpeği terörü değil, köpekleri sokağa başıbos bırakma terörü devam ediyor..

• kesin çözüm: Toplu İtlaf

• power-pc P kullanıcısına yanıt

Bence az laf çok itlaf. Gerçekten araştırdım itlaf lafı önce köpekler için kullanılmış. Bu arada sokaklarımzıdaki şeyler köpek değil kurt çakal karışımı. Burada dna talebi var

Başıboş Sokak Köpeği Terörü devam ediyor...greygracetwitter
    “İtperestlerin ülkemizin başına sardığı belalar bitmiyor; Sahipsiz köpeklerin Çakal ve Kurt melezleri sokakları teslim alıp insan avına çıktılar. Sokak hayvanı için ‘köpek-çakal’ tartışmasında DNA talebi https://t.co/68zR1MJYWU #gazetesozcu @gazetesozcu aracılığıyla”
    https://twitter.com/OnurOzt04507062/status/1616751643273449473

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helal82 -- 21 Ocak 2023; 22:14:53 >
  • Kadın gidiyomuş az daha yeni görüntüler....

Başıboş Sokak Köpeği Terörü devam ediyor...Başıboş Köpek Sorunu - Stray Dog Problemtwitter
    “Bursa'da başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan 70 yaşındaki kadın yüzünden ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı Yaşlı kadını kurtaran mahalle sakinleri olay anını anlattı. Peki, ya geç kalınsaydı? Bu vahşetin son bulması için #KöpekKanunuHemen https://t.co/Wqo8kN0rSE”
    https://twitter.com/KopekSorunu/status/1616882869950971905
  • akp sokak hayvanları ile ilgili birçok yasa çıkardı.

belediyeler kısırlaştırma yapacak, barınak kuracak, devlette hayvanlara karşı suçlara ağır cezalar kesecekti. devlet hayvanlara karşı ceza kesiyorda, belediyeler yeterli kısırlaştırma yapmıyor. barınak kurmuyor. sokak köpeklerinin sorumluluğu belediyelerde. belediyelerde bu kadar kapasite, imkan var mı? yok!

daha yeni çıkan yasalarla, köpek öldürmekle insan öldürmek aynı hesaba geldi. belediyeler yeterli kısırlaştırma yapmadığı için ortalık köpek kaynıyor. devletin çıkardığı yasalar yüzünden köpeklere dokunulmuyor. resmen devlet vatandaşını köpeklere yem ediyor.

insanlardada suç var. "nasıl olsa bana bişey olmadı durduk yere hayvan düşmanı ilan edilmeyeyim" umursamazlığı var. çoğunluk sesini çıkartmıyor.

herkes kendi önlemini alacak.

• power-pc P kullanıcısına yanıt

Geçen instagram da gördüm galiba Türkiye çapında toplu zehirleme yapacaklarmış herkes kendi mahallesindekileri zehirlesin diye mesaj atmışlar hayvan severlerden birisi hikayesinde paylaşmıştı ordan gördüm

• Kos kopeklere laf soyluyorlar

• Mahalle it dolu, aradım belediyeyi

telefonda konuşan kadın nasıl sinirlendi bana

sanki kendi köpekleri

Mansur başkan da sağolsun besliyor itleri, bir de reklamını yapıyor bunun. Son 2 senedir bisiklete binemiyorum Ankarada

• Ya bunlar geceleri ortalıkta insan kalmayınca bir sınır savaşı yapıyorlar ki 3. Dünya savaşı gibi. Bir bölgedeki kopekler ki sayısı 10-15 köpek arası değişiyor bir araya gelip başka bir grubun bölgesini basıyor oradakilerde toplanıp bunlara hücum ediyor. Kanlı carpışmalar yaşanıyor olaki böyle bir şeye denk geldiniz hiç şansınız yok en yakın binanın çatısını tırmanın yoksa en az 20-25 köpeğin saldırısına maruz kalırsınız feriştahı gelse ellerinden alamaz. Dün gece arabayla geçerken şahid oldum 20-30 köpek boş bir arazide bir birine girmiş, toz duman, bağrışma ciyaklama inleme sesleri korku filmi gibiydi.

• Geldim lassie.

• Afrika savanalarında vahşi hayvan saldırısına uğrama ihtimali, Türkiye'de köpek saldırısına uğrama ihtimalinden daha düşük.

• Bizim orada da 3 tane kopek surekli önüme cıkıp havlıyor. Son care artık geceleri yanlarından gecerken mama veriyorum. Haracını verince susuyorlar. Serefsizler beni haraca bagladılar. Kopek surusu degil bunlar mafya.

• Bir devlet düşünün vatandaşını itlerden koruyamıyor. Bir vatandaş düşünün o devleti yönetenlere tapıyor.

İşte ortadoğunun bağrından kopan gelen o müthiş kural.
    4S KURALI

araştırın.

• Memnun oldum bende ErkahnBaşıboş Sokak Köpeği Terörü devam ediyor... 

• bende çok rast geliyorum bu itoğlu itlere özellikle marketlerde
    galiba mahalle düzeni sağlıyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AnadoluEfes kullanıcısına yanıt

Onlar itperestlerin algı operasyonları. Yani keşke vatandaş böyle bir şey yapsa da, yapmaz işte; herkes her şeyi devletten bekliyor. Devletin ise bu konuda hiçbir şey yapmaya niyeti yok.

• miko_miko kullanıcısına yanıt
    Başıboş Sokak Köpeği Terörü devam ediyor...t24
    Ankara Büyükşehir Belediyesi, sokak hayvanları için mama üretmeye başladı; "İlk etapta günde 1 ton"
    https://t24.com.tr/video/ankara-buyuksehir-belediyesi-sokak-hayvanlari-icin-mama-uretmeye-basladi-ilk-etapta-gunde-1-ton,45171

Şunun bir de marifetmiş gibi reklamını yaptılar, itperestler sosyal medyada çok etkin maalesef.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.