Şimdi Ara

Başım DTS ile dertte LG-ht903ta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tv'nin optik çıkışından ses sisteminin optik girişine bağladığım optik kablo ile gelen dts kodlu sesleri ses sistemi algılamasına rağmen çözemiyor.kaynaktan gelen dolby kodlu sesleri algılayıp receiver üzerindeki dolby logosunun ledini yakıyor ve kolonlardan da ses geliyor.fakat kaynaktan dts kodlu ses geldiğinde durum farklı.DTS ledi cihaz üzerinde yanmasına(belirmesine) rağmen kolonlardan hiçbir ses çıkmıyor.farklı birçok dts sesi farklı yollarla (usb'den,cd'den veya optik girişten) çözdürmeye çalışmama rağmen sonuç aynı oldu..DTS ışığı yanıyor ama ses yok.yetkili servis te çözemedi mevzuyu.lütfen yardım.

• bildiğim kdarı ıle bı ses sistemi dts sesleri çözmuyor..kolay gelsin..
  • neye göre çözmüyor dediniz anlamadım.kullandınız yada kullanan birini mi tanıyorsunuz.çünkü klavuzda yazdığına göre çözüyor.
  • Arkadaşım sistemin DTS sesleri çözüyor..Bende de aynı Ses Sistemi mevcut..

Bende bir ara sırf DTS ses alabilmek için şu aşağıdaki parçayı indirip, flashtan çalıştırmıştım..Senin için nete yükledim, indirip Lg nin Usb sinden çalıştır bakalım ses alabilecek misin?

http://hotfile.com/dl/134692516/bb48385/Gonul_Ezgilerimiz_3_-_Seher_Vakti_(Koro).dts.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnGets -- 11 Kasım 2011; 2:56:13 >
  • arkadaşım bende LG Ht806TH mevcut. DTS parçalarını USB de algılamıyor anlamadım :(
  • ohhhh beee...sonunda halloldu.öncelikle alakadar olan tüm arkadaşlara sonsuz tşk.tası tarağı topladım servise gittim.media player,dts müzik cd'si,içinde dts parçalar olan bir usb bellek optik kablo ne varsa aldım yanıma servise gittim.tüm bu yukarıda anlattığım komplikasyonları servis müdürne uygulamalı olarak gösterdim.hala dts arızası olmaz..bu cihazda dts sıkıntısı yok falan diyor.sonunda diğer servisten bir adet 503th'a ait amfi receiver getirdi koydu benim receiverin üstüne,bağladı cihazı optikten WD media player'a bağladı 503 dts'yi de yaktı ses te verdi.yani sıkıntı yok.aynı bağlantıyı aynı film oynarken benim cihaza yaptık sıkntı devam yani ses yok.sanırım bu bir arıza dediğimde apışıp kaldı.yanii diyebildi sadece.atölyeye indirdi anakartı değiştirdi tamam halloldu dedi denedik perfect.arızayı ben mi çözdüm yetkili servis mi orası tartışılır.adamın son sözü ''böyle bir arızayı ilk defa görüyorum'' oldu.herkese birkez daha tşk. ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.