Şimdi Ara

Basima Gelen Sinir Bozucu Olay. :@ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cahillerle uğraşılmıyor ne kadar konuşursan konuş anlayabildiği kadar.
  • ADAMIN ANASINDAN SANANE YAHUUUU AYIP BE AYIP
    quote:

Orjinalden alıntı: herscher

quote:

Orjinalden alıntı: SQua

ben olsam bende taktırmam

Neden böle insanları sinirlendirip anneni andırmak icinmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chell -- 13 Eylül 2008; 20:20:33 >

• olayın iç yüzünü bilmiyosunuz daha fazla yorum yapmıcam . biz arkadasla hallettik
  • quote:

ya pm de sorun mu var şu arkadasa bir pm atmam gerekiyor.ayrıca klavye delikanlılığı yaptığım falanda yok .

Klavyede ben olsam ben de taktırtmam deme arkadasım bi gün bi takarlar görürsün.
  • quote:

ya pm de sorun mu var şu arkadasa bir pm atmam gerekiyor.ayrıca klavye delikanlılığı yaptığım falanda yok .

artistlik yapma senin havanı alırım velet. kaybol su forumdan yoksa olan yine bize olcak.ban yicez senin gibiler yuzunden.
  • Tamam beyler arkadasa fazla yuklenmeyin. PM'den halledildi o konu. Diger ilgilenen arkadaslara tesekkur ediyorum, hepiniz varolun. Ama Turkiye'de malesef 1 degil, binlerce var boyle insanlardan. Bir isin dusse yardimci olmazlar, olsen yardim etmezler. Bu durum çok uzucu. Bugun anten için, yarin canimiz için yardim istemek zorunda kalacagiz. Yani çok fena bi durum ulkenin hali.
  • şerefsiz herifler aynı duruma onlarda düşebilir di bu türkiyede herkez kendini düşünür olmuş
  • Her apartmanlarda böyle cins, herşeye engel olan, şerh koyan insanlar vardır. Bakarsın apartman hayrına çevre düzenlemesi veya apartmanla ilgili işler yapılıcaktır para vermezler olsada. Sorun çıkartırlar herşeye bir bahane bulurlar insanların sinirleriyle oynarlar...
    Bu gibi insanların böyle yapmasının nedeni açıkça başka hiçbir işlerinin olmayışıdır. Hayatlarındaa tamamen pasif konumda olup hiçbirşeyi başaramayan ot gibi yaşayan tiplerdir.. Bizim apartmandada çok vardı.. Çoğu en sonunda kendisi gibi çirkeflikten anlıyorlar... Bence avukatınıza danışın adına bir araştırma yapsınlar görürsün heryerde eksiği gediği vardır.. Genelde vergi kaçırıyorlardır bu gibi tipler.. Yukarda bi arkdaaşın dediği gibi çöp vergisi ev vergisi vs. vs.. Ama bakarsın 3-4 tane evi var son model arabası var
    Can acıları bi halta yaramamalarındandır.. Kaliteli yaşayan insanları genelde çekemez eleştirirler ve herboka maydanoz olurlar kendileri Ya dayak atıcaksın yada insan olup adam gibi davranıcaksın anlamıyosada açığını bulup ordan paçasını tutuşturucaksın

• ne yazık ki eski komşuluklar artık yok. herkes birbirinin gözünü oymaya çalışıyor. insanlar birbirine karşı sevecen anlayışlı ve dostça davranmıyor. herkes sinir içinde . en basit şeylerde bile kavga çıkarıyorlar öfke nöbetleri geçiriyorlar bundan da zevk alıyor bazıları. tedavi şart bazılarına.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xtremetawsan

Beyler aksamin su vaktinde basima gelen salakça bir olayi anlatmak istiyorum.

Biz yeni bir eve tasindik, 2 aydir burda oturuyoruz. Normalde DigiTurk kullaniyoruz. Ama yeni daire oldugu için digiturk'u bu daireye almak için basvuru yaptik. Fakat soyle bi sorunumuz vardi: ev giris kat oldugu için çanak çatiya takilmaliydi. En ustte oturan adamdan izin almistik fakat yukari takmaya çikinca takmamiza izin vermedi. "ben sadece çikmaniza izin verdim" dedi. Zaten digiturk'ten elemanlar gelmis aksamin bi vakti, hem adamlara ayip oldu, hem de sinirlerimiz hopladi.

Tamam dedik hemen bitisikteki yan binanin çatisindaki digiturk çanagina baglamak için izin istemeye gittik. Binanin girisinde yukardan bi kadinla diyaloga girdik. Kadina digiturk antenini hangi dairenin kullandigini sordugumuzda anlamadi. Sonra izah ettik, alt komsusunun kullandigini soyledi. Tamam dedik komsusundan izin almaya gittik. Bu konustugumuz kadin da nasil bi fesat gormeniz lazim..

Yukari çiktigimizda bu kadin alt komsusuna inmis, ve elleriyle "izin verme" isareti yapiyordu. Ben daha ev sahibiyle konusamadan, kadin "gidin burdan baska yere takin, oralari buralari kiracaksiniz" diye bagirmaya basladi. Hem de ortada bir olay bile yokken. -Yapacagimiz seyse, o antene bir alet takip herkesin baglantisinin kolaylikla ordan yapilmasini saglamakti. Ne çatiyi kiracagiz, ne de biyerleri sokecegiz. Olay bundan ibaret yani.-

Biz ev sahibine izah etmeye calistik kadin hala bagiriyordu, sanki kendi evi. Butun aile ve digiturk elemanlari sinirle binadan ayrildik, ama ben kendimi suan bile zor tutuyorum. Yani kafasini ezmek geldi içimden.

2 aydir bu evde oturuyoruz su lanet olasi Digiturk'u baglatamadik. Her gelindiginde bir sorun çikiyor basimiza. Hep de bu tur insanlar yuzunden...

Içimi dokmek için yaziyorum bunlari. Allah kimsenin çevresine boyle insanlar vermesin diyecegim ama ne yazik ki Turkiye'nin neredeyse %60'i boyle insanlardan olusuyor. Ne hale getirdiler guzelim ulkeyi...

Herkese hayirli ramazanlar, iyi aksamlar.

sıkma canını ya taktırmıyon gelde ben sana bi takıyım deseydin

• quote:

Orjinalden alıntı: knotaqram34

quote:

artistlik yapma senin havanı alırım velet. kaybol su forumdan yoksa olan yine bize olcak.ban yicez senin gibiler yuzunden.

bak demeyim diyorum geliyor böyle biri attrıyor kafamı orda soruyorum olayı halletmek çin pm de sorun mu var diye adam bunu tehdit etmek için istediğimi düşünüyor belkide İşte... BEYLER ASIL FESATLIK BU.
  • quote:

ben olsam bende taktırmam

dikkat çekmeye çalışan tipik bir cahil vatandaş
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: knotaqram34

quote:

bak demeyim diyorum geliyor böyle biri attrıyor kafamı orda soruyorum olayı halletmek çin pm de sorun mu var diye adam bunu tehdit etmek için istediğimi düşünüyor belkide İşte... BEYLER ASIL FESATLIK BU.

Hocam sen de sus artik, ben soyledim muhtemelen adam gormedi. Tamam kesin artik. Ama sen de sakasina dedim felan diyorsun da ilk basta pek de saka gibi gozukmuyordu. Yani tepki alacagini dusunmeliydin. Ya da ilk tepkiyi aldiginda sakasina dedim deseydin. Ki ben de suan saka felan kaldiracak durumda degilim.

• tmm.herkese iyi akşamlar ....
  • ev alma komşu al demişler ya hani doğru gerçekten
    sen yazmışsın ben sinirlendim aptal embesil insalardan nefret ederim.
    keşke sende ona bağırsaydın içine kalmış belliki.
    aman burda böleleri yok iyiki
  • quote:

sizene beyler benim iznim gerekmiyormu taktırmam işte saçma sapan yorum yapmayın buda benim görüşüm

hay ben senin görüşüne
  • quote:

Orjinalden alıntı: gyükseltürk

quote:

sizene beyler benim iznim gerekmiyormu taktırmam işte saçma sapan yorum yapmayın buda benim görüşüm

hay ben senin görüşüne

aynen katılıyorum
  • Yazık valla böyle insanlara.
    bizimde 2 tane sinir bozucu komşu vardı,
    zemin kattayız bahçeyi falan yıkıyoruz,onun bahçeyle aramızda 1mt'lik duvar var,kadın çıkıyo bahçeye yok gidere süzgeç tak,yok çamaşırları asınca bizim bahçeye sarkmasın bilmem ne böyle bilmiş bilmiş tavırlar.
    en sonunda sinir krizi geçirdim harbiden bir daha ne sabah ne selam var.
  • siz yine çatıya çıkabilmişsiniz biz onuda yapamıyoruz.
  • Biz eski evmizdeyken en üst kattaydık. Digitürkden geldiler çatıya çıkıcaklarmış. O çatıya her çıktıklarında 8-10 kiremit hep kırdılar yağmurda sular kafamıza aktı(ev dublex). Bizde izin vermedik adam sinir oldu tabii bence bunda sinir olacak birşey yok. Sonuçta ortak anten sistemi var çok istiyorsa d-smart alsın. Yada gitsin çanağını balkona taksın. Alan gayet açık ve müsait isteyen herkez balkonuna taktı. Sende biraz karşındakine anlayışlı ol. O senin rastladığın komşular hakikaten çok gıcıkmış ama bizim kapımıza geldiklerinde adama anlattık bize hak bile verdi gitti balkonuna taktı. Bi tv için bu kadar sinirlenmene gerek yok...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.