Şimdi Ara

Basima Gelen Sinir Bozucu Olay. :@ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • cahillik işte herkese laf anlatırsın ama cahillere geldimi olay biter kafası odunsa yapacak bişey yok
  • Bide şöyle bi durum var ;

Biz 3-4 yıl önce son katta oturuyoduk.
    Çatıda bi problem varmış Su akıyodu.
    Sonra çatıcı çağırdık komple çürümüş üstteki destek tahtaları kiremitlerin çoğu kırılmış
    Değiştirdik onları Sac kaplattık.

Tabi haliyle tek bizim çatımız dğeil ya komşulara gittik böyle böyle apartman çatısını yaptırdık
    sizde katkıda bulunun diye.

Adamlardan gelen cevap : Bizene sizin çatınız yaptırmasaydınız gibilerindendi.

Sence o çatıya gelseler anten takalım diye izin verirmiydim ?

ama tabi bu özel bi durum normalde yardımlaşma olması lazım
  • @Capiton_

Arkadasim biz o kadar salak degiliz. Milletin kiremitinin kirilmasi soz konusu olsa, ben karsi gelirim. Catilar kiremitli degil. Sorun o kadinin tepkisi, ki kendisiyle isimiz olmamasina ragmen.

...
  • yaw sonrada biz Müslümanız,kardeşiz diyorlar ya.Hani nerde kardeşlik,Kuran da böyle mi yazıyor.

Neyse bu tiplere fazla kafayı takmıcaksın yok elinden bir kaza çıkar.
  • Evi satın aldıysanız apartmanda kimse karışamaz.Ev sahibi olduktan sonra gıcıklık çıkaranlara dişini göstereceksin.Hatta hiç sormana gerek yok kafana göre istediğin gibi çanağını çatıya taktır.Ben olsam öyle yapardım.Bizim memleketin insanına kibarlık yaramaz.
  • senin derdini çok iyi anlıyorum
    bizdede bazen sorunlar çıkıyor apartmanda
    apartmanda yaşamasını bilmeyen kuralları bilmeyen nerden geldiği belli olmayan insanlar geliyor bütün huzurumuzu kaçırıyor paylaşmayı bilmiyorlar
  • bu SQua nın ve ordaki eliyle yok yok diyen komşuyu bindirecen bangbus otobüsüne....... ne mi yapacan? basacan gaza basacan gaza sonra kıvılcım çıkana kadar yola sürttürecen... hakkı budur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sangokudbgt -- 14 Eylül 2008; 6:06:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: wanschen

quote:

Orjinalden alıntı: gyükseltürk

quote:

Orjinalden alıntı: SQua

sizene beyler benim iznim gerekmiyormu taktırmam işte saçma sapan yorum yapmayın buda benim görüşüm

hay ben senin görüşüne

aynen katılıyorum

gece gece iyi küfür yedi arkadaş. afiyet olsun

• bizim apartmanda kural var. ya kendi balkonuna ya da asansör boşluğuna. diğer türlü milletin tepesine şakır şakır su akıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yavkar@fb

bizim apartmanda kural var. ya kendi balkonuna ya da asansör boşluğuna. diğer türlü milletin tepesine şakır şakır su akıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: mehmet2468

asansör boşluğunu derin bir boşluk olarak görme. üzeri beton dökülü, yani bildiğin çatı gibi. oraya koyuyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.