Direkt kaskodan yaptır,hasarın az,çok fazla bir yük bindirmez seneye poliçene... |
Başıma Gelen Talihsiz Bir Kaza (2. sayfa)
-
-
Evet ben de öyle yapmayı düşünüyorum. En mantıklısı bu şekilde olucak gibi. Teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
renault un kalitesi ile alakalı bir durum değil arkadaşlar şuan çıkan (2010 sonrası) bütün araçların ön kısmı yumuşak darbeyi emici şekilde yapıyor kaldı ki renault bu konuda oldukça başarılı N-CAP testlerinden 2006 dan beri her segmentte o yıla göre 5 yıldız alan bir firma o yüzden azıcık dokundum aracım hemen yamuldu demek saçma şöyle bir örnek vereyim toros ile kaza yapın sonrada clio 5 ile toros daha az zarar görecek ama iç kısımda en ufak darbeyi bile kabine daha fazla hissettirecek belkide düşük hızda bile size zarar verecektir ancak aynı firmaya ait clio 5 ile yapacağınız kazada clio 5 toros a oranla çok daha fazla dağılmasına rağmen sizi belli bir km ye kadar burnunuz bile kanamadan çıkmanızı sağlayacaktır.
-
Evet ben de ona dikkat etmiştim. Hep tam yıldız alıyor ama ön kısmı çok yumuşak diye. Gayet güzel açıklamışsın, teşekkür ederim zaman ayırıp bilgilendirdiğin için. Bakalım son durum nasıl olucak.
Abi hasarsızlık indirimi gider
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sharkemrerenault un kalitesi ile alakalı bir durum değil arkadaşlar şuan çıkan (2010 sonrası) bütün araçların ön kısmı yumuşak darbeyi emici şekilde yapıyor kaldı ki renault bu konuda oldukça başarılı N-CAP testlerinden 2006 dan beri her segmentte o yıla göre 5 yıldız alan bir firma o yüzden azıcık dokundum aracım hemen yamuldu demek saçma şöyle bir örnek vereyim toros ile kaza yapın sonrada clio 5 ile toros daha az zarar görecek ama iç kısımda en ufak darbeyi bile kabine daha fazla hissettirecek belkide düşük hızda bile size zarar verecektir ancak aynı firmaya ait clio 5 ile yapacağınız kazada clio 5 toros a oranla çok daha fazla dağılmasına rağmen sizi belli bir km ye kadar burnunuz bile kanamadan çıkmanızı sağlayacaktır.
Herkes sağlamlık dendiğinde Volvo ile kıyasladığı için
-
Hasarsızlık indirimi yüzde 30 gibi bir şey olması lazım. 200-300 tl bir şey olsa cebinden yaptırmak mantıklı hem süresi de varmış. Ama binden fazla çıkacaksa bozdurmak mantıklı oluyor. Bazı kaskolar 2 hak veriyor yaptırırken bunlara dikkat etmek gerekiyor. Tabii fiyat da artıyor.
Panjuru kendine dogru tut asıl yerine oturana kadar cek kanittir tirnaklari kirildiysa bilmiyorum duruyosa oturur yerine :) daha once bi kac defa asilmisligim var nasil oldugunu bilmiyorum tekme mi atmislar lan buna dedim yerinden cikmis durdugu yerde asilinca oturuyor :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X