Merhabalar. 2013 Clio 4 sahibiyim. Aracım 1.5 dci S/S Manuel modelidir. Birkaç gün önce uzun yoldan geldim. Ortalama 1000-1100 KM yaptım. Uzun yola gitmeden önce böyle bir sorun yoktu. Yoldan döndükten sonra fark ettim ki klimayı yüksek hızlı çalıştırdığımda direksiyonun altından, pedalların tam yan veya arka kısmından uuğğğ diye bir ses geliyor. Bu ses gelirken AC aktif durumda. Denemek için AC OFF yaptım fakat hala ses gelmeye devam ediyordu. Yani sanırım kompresörle ilgili bir sorun yok. Bu arada soğutmasında ve ısıtmasında da bir problem yok. Klima yüze üfler vaziyetteyken bu ses aynen gelmekte. Ayak kısmına alıyorum yine bu ses geliyor. Yani üfleme yönüyle de alakası yok. Klimayı 1-2-3-4'üncü kademelerdeyken ses gelmiyor. Fakat 5. seviyeye alıyorum ses başlıyor. 6. seviyede daha da yükseliyor. Özellikle son seviyelere getirdiğimde adeta motor sesini bastıracak kadar bir uuuğğğğ diye bir ses geliyor pedalların o taraftan. Sanki böyle evde vantilatör pervasi çalışırda yüksek hızlı uuğğğ yapar, o şekilde bir ses. Tam olarak ne olduğunu anlayamadım. Sizce problem ne olabilir?
14.000 TL Robot Süpürge Önerisi
Merhaba. Kafamda tek bir robot süpürge vardı bu zamana kadar fakat her geçen gün yeni yeni robot süpürgeler çıktığından dolayı ciddi anlamda ortada kaldım. Fiyatlarda epey yükseldi. Benim kafamda olan Dreame L10S Pro modeliydi. Fakat bu fiyata acaba daha iyisi var mı diye düşünüyorum. Bana öneride bulunabilir misiniz lütfen?
Sizce Bu Buzdolabını Almalı Mıyım?
Merhabalar. Yarın bir buzdolabı almayı düşünüyorum. Siemens markasına yoğunlaştım. Üç kişi yaşıyoruz. Fakat kafama takılan konu herkes kompresöre dikkat et demiş. Ben kompresör kısmından pek anlamıyorum ve baktığım model 483 litre. Siemensteki arkadaşlar üç kişi bu buzdolabına yetebileceğimizi söylüyor. Kompresör konusunda da iyi midir bilemedim. Fiyat olarak 17.500 TL fiyat geçiyorlar. Bütçem 21.000 TL. Sizce almaya değer mi, beni uzun süre götürür mü? Teşekkürler.
https://www.siemens-home.bsh-group.com/tr/urun-listesi/buzdolaplari-ve-derin-dondurucular/solo-buzdolaplari-ve-derin-dondurucular/alttan-donduruculu-solo-buzdolaplari/KG55NCWE0N#/Tabs=section-technical-overview/Togglebox=manuals/Togglebox=accessoriesOthers/
Clio 4 Klima Hakkında Sorularım
Merhabalar. Aracım Clio 4 1.5 DCI Start/Stop Icon Manuel modeli. Yaklaşık 1 yıldır klimayı sadece ilk açtığımda ve kapattığımda ön konsolun oradan ''tak'' diye bir ses geliyor. Bu sorunun ne olduğunu anlamadım, aslında hiç de araştırıp sormamıştım. Fakat klimanın çalışmasında üflemesinde sıcak/soğuk ayarında hiçbir sorun yok. Buna ek olarak geçen hafta uzun yola gittim ve yeni bir ses daha gelmeye başladı. Bu ''tak'' sesi her açıp kapattığımda yaşanıyor fakat geçen haftadan bu yana sadece klimayı ilk açtığımda klima devreye girerken yine ön konsolun altından ''fısss'' tarzında 1-2 saniyeliğine bir ses geliyor ve sonrasında kayboluyor. Araç çalışırken motordan herhangi bir ses gelmiyor. Sadece ilk açtığımda bu tarz ses geliyor. Bu iki sesin sebebi nedir? Bilen veya fikri olan varsa çok sevinirim. Teşekkürler.
Gratis Online'dan Parfüm Alan Var Mı?
Merhaba. Geçtiğimiz günlerde Gratis sitesindeki parfümlere göz attığımda ciddi oranda fiyatlarının diğer mağazalara kıyasla düşük olduğunu gördüm. Özellikle Sevil, Sephora gibi mağazaları göz önünde bulundurursak fiyat farkı epey oluyor. Örnek verecek olursak Versace Dylan Blue 200 ML parfüm Sevil'de yaklaşık 1750 TL iken Gratiste 991 TL civarında. Genel olarak diğer iyi markalı parfümlerde bu şekilde. Belki bu kadar bir fark olmayabilir ama neredeyse her parfümde minimum 300-400-500 TL fark var. İnsan gerçekten şüphe etmiyor değil. Fiyatları neden böyle bilmiyorum. Daha önce Gratisten parfüm alan var mı? Tecrübe eden varsa paylaşabilir mi veya bilgisi olan. Teşekkürler.
Merhaba. İstanbula geçtiğimiz günlerde yağan yoğun kar nedeniyle aracımı hiç yerinde kıpırdatmadım üzerinde yaz lastikleri olduğundan dolayı. Bugün bir işim var karlar da büyük olasılıkla erimeye başlamıştı. Yola çıktığımda fark edilir düzeyde direksiyon sertleşmişti. Direk aklım lastik havasına gitti. İşlerimi hallederken benzinlikte de hava basarım diye düşündüm ama yol üstünde gittiğim iki benzinlikte de hava basma cihazı bozulmuştu ve maalesef havalarına bakamadım. Normalde önleri 32 yapıyorum(araçta öyle gösteriyor) fakat tahminimce 23-25lere inmiş olabilir. Çünkü hiç bu kadar ağır hissetmemiştim direksiyonu Gözle çok ciddi bir iniklik gözükmüyor ama yanaklarında hafif bombeleşme var. Yarın işe gideceğim ve yolumun üstünde 2 tane benzinlik var. Uzaklığı 4 KM kadar. Gitmemde bir sakınca olur mu diye merak ediyorum. Teşekkürler.
Başıma Gelen Talihsiz Bir Kaza
Merhaba herkese iyi forumlar. Bu sabah başıma gelen talihsiz bir olaydan kısaca bahsetmek istiyorum ve bir soru sormak istiyorum. Sabah işe gitmek için mahalleden E5’e bağlanmak üzere ana caddeye çıkarken bir anlık dalgınlıkla önümdeki araca arkadan vurdum. Hızlı olmamama rağmen aracımın sağ alt kısmı içeri girdi ve kırıldı. Kaza yaptıktan sonra antifiriz akıtmaya başladı. Aracın fotoğraflarını çekip kenarı çektik ve tutanak tuttuk. Sormak istediğim soru ise hasarı fotoğraflardan görüyorsunuz. Aracın kaskosunu bozdursam mı bozdurmasam mı diye düşünüyorum. Kazadan sonra aracı servise götürdüm. Çekici çağırmaya gerek yok diye düşünerek. Sizce büyük bir hasar kaydı çıkar mı? Ne yapmalıyım, öneriniz nedir? Ayrıca ortalama kaç gün içinde araç servisten çıkar? Bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim. Çok teşekkürler iyi forumlar.
|
|
Asus AC51 Modem DSL Işığı Sorunu
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 235
İkinci El Bölümü Mesajları: 22
Konularının görüntülenme sayısı: 15.665 (Bu ay: 64)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware