Şimdi Ara

Başıma gelene bakın :) Ağlarmısın gülermisin KO için bıçaklandım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçmiş olsun. Artık bıçaklama olayları oyunlara sıçradı sonu nereye varacak merak konusu
  • Arkadaşlar ordaki 1milyon tl dediğim 1000 tl yanlış yazmışım eski paraya göre 1 milyar yani
    Hepinize tek tek teşekkür ederim...
  • her iki arkadasada gecmis olsun... 2.sine allah akıl fikir versin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ultr@k@plan

Ok.

Normalde küfür etmeyen biriyimdir ama şöylelerini görünce çıldırıyorum.

Sana geçmiş olsun kardeşim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: WonnicK

quote:

Ok.

Adam haklı 1milyon tl yazmışım 1000 TL yerine suç bende
    Sağolasın
  • Level atlayan yakında sevincinden yan masadakini vurur
  • Geçmiş olsun. Boş gezmicen
  • quote:

Orjinalden alıntı: вєяк

Level atlayan yakında sevincinden yan masadakini vurur

Gülemiyorumda canım yanıyor gülünce böle işkenceler yapmayın bana

• Geçmiş olsun bi ara benimde basıma geldi ama ben evden falan çıkmadım 1 hafta olay zaman aşımına uğradı en iyisi cafelere gb-premium almak dışında gitmemek
  • gecmis olsun
  • geçmiş olsun ama adma 1 milyarlık itemim var denirmi :D

eskiden milletin yolunu altın-cep telefonu- nakit para için keserlerdi artık warrior-priest-mage için kesiyorlar, yazık bu millete...
    Öyle bir durum olursa bırakın karşısı ile kavga etmeyi verin ne istiyorlarsa canınızdan değerlimi? belki 1 milyar lık itemi kurtardın ama ya çakı sı uzun olup kaıcı hasar verseydi. Kendini bırak en büyük acıyı ailen çekerdi
  • GeçMiş oLsun Hocam.

bende bırakmıstım. tabi iş işTen gEcTikTen sonra anLAdım. ama Suan aLLaha sükür bi DErDim yok. TEkRar ßasLadım tabi esKisi Kadar saßah 6 da yatıp 7 de geri kalkıp exp kasmıyorum oLabiLdiqince az kaLıyorum oyunda.Hoßi oLdu bi nevi exp kasıp pk zewkine wArıp charı satıp Tamamen ßitirmeYi düŞünüYorum.

kawga bıcakLama oLayLArına geLirsEk aLLah aKıL fiKiR werSin bi Oyun İçin ßiR ßirini wuran adamLar bıcakLayan ßunLara diYeßiLdigim TeKSey YAZIK.!
  • @cntrn
    Bilmiyorum o anki hislerim go selçuk pk yap diyordu
    Şaka bir yana bende niye karşılık verdim anlamadım ama şimdi oturup düşününce iyikide vermemişim diyorum.
    @LusT
    Teşekkür ederim.Artık haberlere çıkar gençler KO için birbirleriyle kavga etti diye.
  • quote:

Orjinalden alıntı: WonnicK

quote:

Ok.

banane bundan ?

@Larry

Gerçekci gelmedi ama gercekde olabilir nese konuyu uzatamya gerek yok g.o
  • Geçmiş olsun
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: crazy64

quote:

Ok.

Geçmiş Olsun Kardeşim

Adam atıyor herkez g.o diyo 1 milyon ytllik item varmış peh

Doğru söylüyosun arkadaş çok dizi seyretmiş
    Önümü kestiler felan Ama millette iyi yemiş ha herkes geçmiş olsun diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duda -- 8 Mart 2009; 16:56:33 >

• Banada gerçekci gelmedi no ss no güven al telefonunu bıcaklandın yeri çek ve siteye yükle ozaman inanaırım ko bölümünde okadar boş konu açılıyorki artık bazı konulara inanasım gelmiyor dedim gibi no ss no güven telefonu al çek koy siteye:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonTSLeeP -- 8 Mart 2009; 17:12:13 >
  • Geçmiş olsun
    ama charın değerini söylemen senin hatan, karşındaki ipsiz sapsızın teki olduğu için bu yaptığın daha da iştahını kabartır o hayvanın..
  • Ha 1 de hastaneye gittinde dokdora ne cevap verdin nasıl bıcaklandını ne dedin polis e ne ifade verdin hastane polisine? uydurmasyon bence bu adamı dövdün fln hikayeside bambaşka dokdorada ko dan charımı istedi adam bende vermedim beni bıcakladıı mı dedin :D geç bunları selcuk gec inanmıyorum sana ben Ha 1 de büyük 1 şe yapmışıngibi geliosun burada konu açıyorsun utancağına dağa kendini övüyormuş gibi olmuş böle....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonTSLeeP -- 8 Mart 2009; 17:23:49 >

• Of Yha Hayvan İnsan İste Cok Gecmiş Olsun en dogrusunu yaptın ben olsam hemen id sifre verirdim ama oo charın digil baska 1 lwl falan char
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.