Şimdi Ara

Başıma gelene bakın :) Ağlarmısın gülermisin KO için bıçaklandım. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Geçmiş olsun ama değermiydi bi knight Charına senin sağlığın. Yazık diyorum başka birşey demiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeL©uK_85

Arkadaşlar tam 3 gün önce cafeden çıktım eve giderken önümü benden 2 yaş büyük birisi kesti.Benden charı istedi bende olmaz felan dedim o charda yaklaşık 1000 TL lik item felan var dedim.Adam dedi beni ... lamaz vericeksin dedi.
    Bende baktım işler kötü gidiyor.Hemen aklıma telefonda yazıyor dur bi bakayım dedim.O sırada abimi aradım telefonu açık bıraktım telefon açıkken adama dedimki abi ne yapacaksın benim charımı bırak eve gideyim falan xxx yerinin ortasında yolumu kesiyorsun dedim.Zaten abim anlamış o sırada biz kavgaya tutuştuk iyi patakladım dayak yedim tam o sırada karnımın sağ tarafına çakı yı soktu.O anda birşey hissetmedim, tam kaçarkende peşinden nereye gittiğine bakmayayım diye sağ balıdırımı çakıyla çizdi.
    Herif kaçtıktan 5-6 dk sonra abim geldi ambulans falan çağırdık.Saat gecenin 1 i falandı galiba kimsecikler yoktu.Ertesi gün zaten o gavatı bulmuşlar tanınmaz hale gelmiş zaten hastaneden dün taburcu oldum.Şuan iyiyim çakı büyük olmadığından organlarıma zarar vermemiş biraz derin bir yara açmış.

İşte olay böyle.KO için bıçaklandım yok böyle birşey...

geçmiş olsun

büyük ihtmal bir arkadaşının tanıdığı falandır yani seçtiğin arkadaşlara dikkat et ve her yerde herşey anlatma.örneğin o gün otobüste çocuğun biri sesli sesli bi arkadaşıyla konuşuyordu annem anahtarı kapının önündeki tüpün altına koyuyor hep diye. o an kötü niyetli biri duysa o eve hırsızlık yapmak için girebilir onun için her zaman dikkatli olmakta fayda var.

ve si.tiri bo.tan bi oyun için canından olmaya değmez ver gitsin char.ayrıca ko yu internet cafelerde falanda oynamayın pek evinizde pc varsa evinizde oynamaya özen gösterin

• quote:

Orjinalden alıntı: Ultr@k@plan

Ok.

bu ne oluyo şimdi ultra akıllı insan ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DonTSLeeP

Ha 1 de hastaneye gittinde dokdora ne cevap verdin nasıl bıcaklandını ne dedin polis e ne ifade verdin hastane polisine? uydurmasyon bence bu adamı dövdün fln hikayeside bambaşka dokdorada ko dan charımı istedi adam bende vermedim beni bıcakladıı mı dedin :D geç bunları selcuk gec inanmıyorum sana ben Ha 1 de büyük 1 şe yapmışıngibi geliosun burada konu açıyorsun utancağına dağa kendini övüyormuş gibi olmuş böle....

inanmak gibi bir zorunluluğunuz yok arkadaş yazmıs inanan inanır, geçmiş olsun.

• cok gecmıs olsun kardesım cok uzuldum buoyun ıcnde bole yapacaklarsa 1ytl ıcın daha neler yaparlar
  • Çok geçmiş olsun. İnsanlık ölüyor cidden..
  • Geçmiş Olsun. Hangi İlde oluyor bu olay ?
  • Arkadaşlar hepinize teşekkürler.
    İsteyen inanır isteyen inanmaz kimseyi " Inanacaksın Ulen" diye zorlamıyoruz.

Polise ve doktora ne demişsin dediler
    İlk önce doktor soru sormadı direk pansuman yaptı muayene etti.Ondan sonra hastanede duran polis geldi.Durum nedir deyince ben "Online" dedim.
    Zaten Bilişim masasından polisler geldi anlattım olayı bu kadar yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mc.Exempt

quote:

Orjinalden alıntı: Ultr@k@plan

Ok.

bu ne oluyo şimdi ultra akıllı insan ?

Ne anlamak istiyorsan onu anla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yellowboyy

Geçmiş Olsun. Hangi İlde oluyor bu olay ?

istanbul/şişli/kurtuluş
    Teşekkürler
  • Yokmuydu bir priest oralarda,bi heal falan yapsaydı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ThePhenoM

Yokmuydu bir priest oralarda,bi heal falan yapsaydı

güzel espiri

ama bu olaya bu espiri gitmedi adam bıcak yemis kötü bi olay acısını yiyen bilir
  • Ne hayal gücüymüş arkadaş. İyi güldürdün beni inceleyelim şu mesajı "Saat gecenin 1 i falandı galiba kimsecikler yoktu." gecenin 1 inin galibasında yollara dökülüyosun hangi kafeyse bu 1 lere kadar açık hadi olur bazı kafelerde arkadaş önünü kesiyo bi sn telefondan bakarım ya diyosun oda armut gibi rehbere girdiğinde notlar sanıyor. olur gece karanlığında olur bunlar peki madem bu kadar karanlık bu arkadaş karnının sağ tarafına takıyo bıçağı hissetmiyosun şokuyla ilk 1 dk farketmeyebilirsin olabilir bide o "KARANLIKTA" nereye gideceğini farketme diye sanki karnına bıçak takmışken bile koşacakmışsın gibi sağ baldırını çiziyor sende sobaya konulacak kestane gibi ayağını uzatıyorsun buyur çiz diye. 3 gün sonra çıkmanda ayrı bi güzellikmiş.

veee bombaya geldim.

quote:

Polise ve doktora ne demişsin dediler
    İlk önce doktor soru sormadı direk pansuman yaptı muayene etti.Ondan sonra hastanede duran polis geldi.Durum nedir deyince ben "Online" dedim.
    Zaten Bilişim masasından polisler geldi anlattım olayı bu kadar yani

polis durum ne diyo sen "online" diyosun o onun için yeterli oluyor ve üstünede bilişim masasından yolluyorlar o masayıda yapmışlar. bilişim suçları bölümünü biliyodum ama bıçaklanma olayı ile bilişim suçlarının ilgilenmesi çok tuhaf bıçağın ucuna keyloggermi kurmuş beyninden geçenler mail falan mı gidiyor mailin nereye gideceklerini bulacaklar

ama iyisin sende gündemdeki yalanlara başvur " ben senaryo yazcaktım bunları halkın tepkisi ne olurdu " falan diye

Yada thephenom un dediği gibi priest falan healleseydi güzel olurdu.

• geçmiş olsun
  • kardeşim cok gecmiş olsun bunlara hiç birsey denemz artık.wallaha kanım donuyor ya ya adam daha sakat bir yerden bıcaklsaydı sana ciddi bie sey olsaydi.bir oyun için de olur mu bea.millet sahsen artık sokakda dolasmaya korkuyorum.bu kadar da olmaz.ALLAH KORUSUN HEPİMİZİ

KANDİLİNİZ MUBAREK OLSUN SAYGILARIMLA
  • o sıra telefonu açtın abin dinledi geldi çakıyla seni çizdibirçok film sahnesi geldi aklıma da neyse geçmiş olsun
  • hakikaten iyi senaryo yazmışsın. bu hayal gücüyle devam. iyi senarist olursun.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.