arkadaşlar çok enteresan bişi yaaa.elime bi makine geldi.açılma problemi var.bütün kartları değiştirdim fakat kurulum sırasında ilk restart da açılış ekranında donup kalıyo.işlemciden şüphelendim başka işlemci taktım gayet güzel kurulumu yaptı.işlemcidendir dedim fakat işlemciyi de başka makinede denedim çalışıyor.yani anakart da işlemcide sağlam fakat ikisi beraber çalışmıyor bi fikri olan varmı ?? (bios update de yaptım yemedi...)
ilk işlemci kendi değerinde çalışmıyor olablirmi
açılışta her şey normal gözüküyor.
p4 2.4 cpu asrock p4vt8 anakart
belki işlemciyle anakart uymuyodur
sonradan taktığın işlemci nedir hani celeron olurda ısınma sorunu yoktur p4 2.4 prescotsa fandan yapıyordur
iyide daha önce çalışıyodu !!!!!
quote:
Orjinalden alıntı: ecom86
sonradan taktığın işlemci nedir hani celeron olurda ısınma sorunu yoktur p4 2.4 prescotsa fandan yapıyordur
iki işlemcide aynı yaa p4 2.4
asrock anakartlarda tüm ideleri düzgün ayarlaman lazım diski cdromu master yap oto olmasın manual ayarla master boşken slavede açmaz
quote:
Orjinalden alıntı: XgandalfX
asrock anakartlarda tüm ideleri düzgün ayarlaman lazım diski cdromu master yap oto olmasın manual ayarla master boşken slavede açmaz
her şey yerli yerinde olması gerektiği gibi .hem başka cpu ile açıyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme