Şimdi Ara

Başımdan yeni geçen komik bir olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlarla yat turu ayarladık bodrumda.Neyse yata ilk ben bindim iskeleden.Yatın ön kısmında (o kısmın bir adı vardı ya neyse) turistler minderlerin üstüne oturmuşlar.Hemen yanlarında bir kaç tane daha boş minder vardı.Tam ben yanlarından geçiyordum ki aralarındaki bir bayan bana bir şeyler söyledi fransızca.El hareketleri ve mimiklerinden "buyrun sizde buraya oturabilirsiniz" gibi bir şeyler çıkarttım.Sonra ona "thanks" deyip yukarı çıktım.Bunları bir gülme tuttu bende "aha sıçtık" dedim içimden.Sonra aramızda fransızca bilen arkadaş yanlarına gidip "neden gülüyorsunuz komik bir şey mi var" dedi.Sonra öğrendik ki kadın bana şunu söylemiş...

Burası dolu lütfen buraya oturmayın

Benim cevap,

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple -- 3 Temmuz 2006; 1:22:37 >

• cahillik başa bela

• Çok zor olmustur senin için o an yattasın filan ??
  • aslında iyi bir laf koymussun.

-Burasi dolu
    -Sagol

• allahtan buyur dediklerini falan sanmışın... ya sana asıldıklarını düşünüp öpmee falan kalksaydın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne ara geçti bu yıllar
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: SLIPKNOT

aslında iyi bir laf koymussun.

-Burasi dolu
    -Sagol

Bende onu diyorum ya Tınlamıyo gibi oldum
  • Ayrıca kim olsa benim anladığım gibi anlardı.Vücut dili diye bir şey war yani ama fransızlarda sanırım bozuk
  • Allah'ım ya bi de kendini haklı çıkarıyo.
    koskoca ülkenin vücut dilini beğenmiyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GreatSoLdiER

Ayrıca kim olsa benim anladığım gibi anlardı.Vücut dili diye bir şey war yani ama fransızlarda sanırım bozuk

şimdi.. arkadaşım.. fransızların diline laf edersen bozuşuruz.. dudak dili diye bişey var !
  • quote:

Orjinalden alıntı: kskliyiz

Allah'ım ya bi de kendini haklı çıkarıyo.

• quote:

Orjinalden alıntı: MuSTy!!!

quote:

Gülün siz gülün...

• quote:

Orjinalden alıntı: GreatSoLdiER

quote:

Orjinalden alıntı: MuSTy!!!

quote:

Gülün siz gülün...

• Benim yerimde kim olsa aynı şeyi yapardı
  • Bence rezil olan sen değil Fransız kızlar.
    1. sen oraya oturmak için bi hamle yapmadın ya da izin istemedin.( o yüzden fransızların yaptıkları çok kaba bi davranış)
    2. Senin söylediğin sözden sonra gülmeleri ise kabalıklarının ne derece yüksek olduğunu gösterir
    3. Tatile gittiğin ülkenin dilini bilmiyorsun diyelim ama ingilizce de bilmemeleri cahilliklerini gösterir
  • gavur deilmi kardesim hepsi cahil
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibrkr

Bence rezil olan sen değil Fransız kızlar.
    1. sen oraya oturmak için bi hamle yapmadın ya da izin istemedin.( o yüzden fransızların yaptıkları çok kaba bi davranış)
    2. Senin söylediğin sözden sonra gülmeleri ise kabalıklarının ne derece yüksek olduğunu gösterir
    3. Tatile gittiğin ülkenin dilini bilmiyorsun diyelim ama ingilizce de bilmemeleri cahilliklerini gösterir

• quote:

Fransızlar İngilizce bildikleri halde ısrarla Fransızca konuşuyorlar, bence o kızlar da İngilizce biliyodur muhtemelen...
  • quote:

Orjinalden alıntı: thunders

quote:

Fransızlar İngilizce bildikleri halde ısrarla Fransızca konuşuyorlar, bence o kızlar da İngilizce biliyodur muhtemelen...

Bilmeseler zaten thanks deyince gülmezler di mi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.