Şimdi Ara

B*unda başımdan geçen garip hadise

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenlerde yine bir soc dersinde yoldaşlarla devrim planları yaparken camdan bakmamla ilginç bir olaya şahit oldum.

Pembe saçlı bir hanımefendi tesettürlü bir hanımefendiyle yan yana bankta oturarak kahve içiyordu.

Bendeniz anadolunun ücra köyünden gelmiş bir kardeşiniz olarak bu durumu oldukça garipsedim ve anlam veremedim. Sanırsam bu okulda insanlar dış görünüşleriyle değil kişilikleriyle yorumlanıyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok sinir bozucu bir olay. Bir yütülü olarak tetiklendim.

• aklıma eski mit başkanının bir lafı geldi...

• B*unda başımdan geçen garip hadise

• Boğaziçini de sansurlemezsin

• diamante35 kullanıcısına yanıt

Forumun bazı üyelerince ofansif bir isim olarak görülmektedir hocam B*unda başımdan geçen garip hadise 

• yorumlar daha efso :D

B*unda başımdan geçen garip hadiseduvarbogaziciyoutube
    Not: Bazı haber sitelerinde eylemi yapanların kim olduğuna dair farklı çarpıtmalarla ve bir takım ekşisözlük entryleriyle haberler yapılmıştır. Yazıyı yazanlar ,bellidir ki, bu ülkede yılların diktatörlüğünün kalıntısına karşı kendi tepkilerini koyan islamcı öğrencilerdir. Olay sırasında ve sonrasında ise güvenliklerle herhangi bir arbede yaşanmamıştır. Okul güvenliğinin ilk intikali yazı yazılmasından iki dakika sonrasına tekabül etmektedir. ---- Kemalizmin kalıntı putları okulumuzda da halen dokunulmaz olarak duruyor. Derdimiz yalnızca bir dönemin taştan adamlarıyla değil, tüm çağların zalimleriyledir. Allah ile kul arasına engel koyanlara karşı mücadelemiz her çağda yenilenerek devam edecektir. "Her eylem yeniden diriltir beni Nehirler düşlerim göl kenarında. Doğ ey güneş erit taştan adamı Ve kurut taşları diken elleri. Kurtuluş haberi olsun dünyaya, Ayırma üstümden bir an gölgeni. Ey deprem gel yetiş bu şehirlerin Doğayı çarptıran konumlarına. Babamın gölgesi koruyor beni Ah ne güzel şehir bu eski şehir. Dönüştür ey kalbim bahçeli eve Anlamı ezen o makinaları."
    https://www.youtube.com/watch?v=2xxMrHFioxI&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14EC9E20D -- 9 Ekim 2024; 22:23:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fetönün prime yılları sonuçta puanı tutan herkes her okula girebiliyor

• Dediğiniz gibi olsun hocamB*unda başımdan geçen garip hadise 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.