Şimdi Ara

BASIMI BELAYA SOKACAK OLAN BU SPYWARE I NASIL KALDIRIRIM? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şu son gönderdiğin resme bakılırsa o spylar çalışıyor bilgisyarında. özellikle şu wowexec.exe tam bela bu namussuz.peki sen sistem geri yükleme yaptıktan sonra denedin mi,kalörleri silmeyi
  • Hayir henuz geri yukleme yapamadim.

Bu wowexec.exe system32 nin altinda. Shift delete yapiyorum siliyorum. F5 yaptiktan sonra tekrar beliriyor. Spy programlari neden bunu buLamiyor peki ? Hic biri bunu tespit etmemisti. Sen dedin diye simdi siLmeye caLisiyorum. Ekrankilerden hangileri Spy ya da virus simdi bunu nasiL tespit edecem.

Benim PC m nasiL tertemiz oLacak yaaaa Lutfen yardim edin :(
  • bak spybot search and destroy,ad-aware ve spy bot u kurmuşsun updatelerini yap sonra Waves ın dediği gib çalıştır/msconfig de ve orda başlandıçta çalışan programların yanında tik oluyor bilmediğini kaldır mesela nero başlangıçta çalıştırır kendini yanındakini kaldırırsan başlangıçta çalışmaz.Sonra ok de ve bilgisayarı yeniden başlat bi daha bak o iptal ettiklerinden çalışan var mı hala.Sonra bu programlarla güzel bi şekilde tarat ne bulursa sil (ayriyeten aygıt yöneticisindende o an çalışan programları n listesini kontrol et her zaman bi farklılık olursa oradan farkına varabilirsin) sonra güvenli kipte çalıştır ve bu proglarla bi daha tarat ne bulursa sil ,virüs programıyla da tarat ve bide CWSHREDDER diye bi program var başlangıca atan reklam trojanlarını temizleyen kimse söylememiş ben söyleyeyim bununla bide güvenli kipte tarat ne bulursa sil. Ek olarakta hala silmezse windows gezginini kullanarak o dosyanın üstüne gel ve delete de siler.Bunlarla düzelmezse valla yapacak tek şey format
    (Bu arada ad-aware ın 1,06 olan surumu çıktı onu indir ve cwshadder ın son surumunu indir onlarla tarat Bazen yeni versiyonu çıkınca bi programın update edilmiyor ve cwshadder kendini bilgisayara kurmuyor bidosyayı prog files a atıyor az bi yer tutuyor kısayoldan çalışıyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bah06 -- 28 Mayıs 2005, 17:28:16 >

• Bu wowexec.exe system32 de ikitane var hatta birinin sonunda 1 yazıyor Buna bende bi çözüm bulamadım ve dediğim hiç bir prog bulmuyor bunu ve ntvdm.exe diye bi programla birlikte çıkıyor aygıt yöneticisinde ne zaman internette bi yavaşlama olsa farkına varsam o dosya çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bah06 -- 28 Mayıs 2005, 17:31:52 >
  • Arkadaslar kurmadigim program kalmadi..

1.Ad-aware
    2.Spy Doctor
    3.Spy sweeper
    4.Spy nuker
    5. Sbybot search and destroy
    6.Microsoft Giant

Hepsine defalarca tarattirdim ve hepsi defalarca tehlikeli dosyalari sildigini soyledi.

Hala favorite lerime sacma sapan linkler ekleniyor.

Hala w-link diye bir site homepage im olmaya calisiyor ancak programlar engelliyor.

Hala bilgisayarim gec kapaniyor..

Hala registryme garip exe ler kurulmaya calisiyor diye uyarilar geliyor.

Ben anlamiyorum, neden bu programlar temelli bu tehlikeleri silemiyor.

Cidden artik anlamiyorum

Ben mi beceremiyorum yoksa illet birsey mi dadandi pc me bilemiyorum.

Umidim kalmiyor artik
  • sistem geri yüklemeyi kapatıp yapsan? belki ordan geri yüklüyordur. tabi yerini tam bulduysan. tam emin değilim ama bir öneri... sonra güvenli kipte silersin... o da olmadı knoppix le falan başlatsan silinmez mi acep?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bartified®

www.nuker.com dan spyware nuker ı yükle

dogru birtek bunu yap... ve sürekli kullan...
  • selam güzel kardeşimbenimde sana bi önerim olacak işine yararsa ne âlâ...
    google den ''XoftSpy413_87'' programını kur... sonra çalıştır. Ne kadar spy varsa buluyor. İnşallah seninkini de bulur. Yalnız etkinleştirmeden silmiyo. Al sana etkinleştirici kod tepe tepe kullan
    KİMLİK YERİNE:pete walker(pete_luvz_zara@hotmail.com)
    S/N: 0000000008 - 5224404123

• AVAST İLE TEMİZLEYEBİLİRSİN.
  • Arkadaslar tekrar merhaba:

Genelde herkesin dedigini yapmaya calisiyorum ancak ozellikle windows un altinda bir suru garip isimli exe dosyalari var ve genelde cogu soy programi onlari buluyor ve registry ye yazmaya musade edeyim mi etmeyim mi diye soruyor ama bir Allahin programi bunlari kokunde sileyim mi demiyor.

ANLAMIYORUMMMMMMMMMMMM!!!!!! Ya ben bisi eksik mi yapiyorum? Scan ediyor adam gibi hic bisi bulmuyor ama uyari vermeye geldim mi hepsi var. Neden silemiyo kardesim bunlar yaaa? Safe Mode da mi calistirmaliyim butun bu programLari? Registry ve startup la mi oynamaliyim ? Napmaliyim arkadaslar? Yaw bi programi kurup run edemeyecek kadar da bilgisiz degilim ki. Nedir bu olay yaa. Neden beceremiyorum ?

Neyse butun burda yazilanlari Print edip yanimda goturecegim. Bi 4 gun kadar yurtdisinda olacagim. Tabi bu lanet olasi sorunlu laptop um da goturecegim. Orda bos zamanlarimda dediklerinizi uygulamaya calisacagim artik.

Geldigim de becerip beceremedigimi soylerim :(

Hoscakalin..

Herkese ilgisi icin de tesekkur ederim..

• eğer hala gitmediysen bunlarıda copy yap.
    1-explorer geçmişi komple temizle,temp dahil
    2-c nin altında ve program filesda sana garip gelen ekle-kaldırda tanımadığın bütün dosya ve programları kaldır.
    3-windows un altına temp ve prefect isimli klasörlerin içini komple boşalt.
    4-msconfigde ne var ne yok hepsini kaldır.
    5-indirdiğin bütün spy ve trojan programlarını güncelleyip tarattır pc ni.
    6-daha aklıma gelen olursa 7. maddeden devam edicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ewelfener -- 30 Mayıs 2005, 14:54:46 >
  • mail ini söyle sana program göndereyim
  • mc afee spyware var bende var gercekten bir cok spy programının bulamaıdğı spyleri görüyor kaldırıyor
    yani ben kendime göre iyi buluyorum istersen sende bir çek dene
  • Eğer halen başın belada ise bide bu linktekileri dene,en kafada olan antivirüs programı, koruyucuları da kaldırıyo ve silmene izin veriyor,kolay gelsin

http://www.stop-sign.com/
  • ArkadasLar Tekrar Merhaba,

Dun canim uLkeme geri dondum ve bugun yeniden Pc mi temizLeme caLismaLarina basLadim.

OnceLikLe herkese faydaLi oneriLeri ve yardimLari icin tesekkur ederim.

En Son Spyware Nuker' i denedim. Cunki en cok methediLen program buydu.

Safe Mode da advanced bir arama yaptim ve epey bisiLer buLdu. OnLari siLdirttim ve normaL mode da actim. Ancak haLa w-find diye bir site homepage im oLuyor ve 3 adet "spy cam" isimLi favouite atiyordu. Ne kadar siLersem siLeyim bi turLu kokunden kazimiyordu.

Sonra Ms configde en az 40 50 tane .exe gorunuyor startup ta. Burda ne var ne yok hepsinin tick ini kaLdirdim. Daha once Spware Nuker surekLi registry de bir degisikLik uyarisi veriyordu simdi vermiyor. Sanirim Startup da tum programLara tick koysam yeniden habire homepage im degisecek.

Peki startuptan bu programLarin tickini kaLdirmakLa kokunden temizLemis oLdum mu? Bu .EXE leri kokunden nasiL siLerim ?

Bir de SPYWARE NUKER sadce tek gunLuk register edebiLdim. Cunki uninstaLL ederken sanirim bana acidi ve tek gunLuk registration code verdi. Bu programi surekLi Registered oLarak nasiL kuLLanabiLirim arkadasLar?

Bir de PC m haLa kapanirken cok bekLiyor. Program kapama hatasi veriyor ve END PROGRAM kutusu cikiyor. END PROGRAM WIN MIN yaziyor ve ben end now yapinca kapaniyor. Search ettigimde ise WIN MIN die bir program buLamiyorum. PC min gec kapanmasinin ve bu END PROGRAM WIN MIN hatasinin sebebi nedir sizce ? NasiL cozebiLirim ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.