Şimdi Ara

\\\BAŞIMIZ SAĞOLSUN! ELVEDA TÜRKMENBAŞI!///

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TÜRKMENİSTAN DEVLET BAŞKANI SAPARMURAD NİYAZOV TÜRKMENBAŞI ANİ KALP DURMASI SONUCU HAYATINI KAYBETTİ.
    TÜM TÜRK DÜNYASININ BAŞI SAĞOLSUN!
    TÜRKMEN KARDEŞLERİMİZİN ACISI HEPİMİZİN ACISIDIR...

Bazı yaptıklarını tasvip etmesek de kanımca en güzel uygulaması,Bir Türkmenle evlenecek olan yabancı birinin 50.000 dolar ödemesine karar verişidir.Aynı uygulama Türkiye de yapılsa ne güzel olur.
    Ruhu Şad olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gök Türk -- 21 Aralık 2006; 23:36:30 >

• Tüm Türk Dünyasının başı sağolsun.Mekanı cennet olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordSoth

Tüm Türk Dünyasının başı sağolsun.Mekanı cennet olsun.
    TÜRKMENDİR

Gerçek yiğit, koç yiğit, düşün, feraset eyle,
    Türkmen’i büyük edebilcek ancak Türkmen’dir!
    Ziyaret kıl geçmişi, gelceğe sefer eyle,
    Türkmen’i büyük Türkmen edebilcek, Türkmen’dir!

Türkmen oğlu şir oğludur, şir balası şir olur,
    Eğnin gısıp, yüzün asmak namus olur, ar olur.
    El-gün için koşana daim zafer yar olur,

Geçmişinden örnek al, ol gelceğe görelde,
    Yedi iklim kıvansın er Türkmen’i görende.
    Türkmen’in tuttuğu yol dünya olsun yörelge,
    Türkmen’i büyük Türkmen edebilcek Türkmen’dir!

Bilgelikte danişment ol, Firaki’ye Korkut’a,
    Batırlıkta, Alparslan’a, Çağrı Bey’e Tuğrul’a.
    Izdan yörmek yakışmaz Oğuz Han’ın kavmine

Saparmurat Türkmenbaşı

• quote:

Orijinalden alıntı: Gök Türk

TÜRKMENDİR

Gerçek yiğit, koç yiğit, düşün, feraset eyle,
    Ziyaret kıl geçmişi, gelceğe sefer eyle,
    Türkmen’i büyük Türkmen edebilcek, Türkmen’dir!

Türkmen oğlu şir oğludur, şir balası şir olur,
    Eğnin gısıp, yüzün asmak namus olur, ar olur.
    El-gün için koşana daim zafer yar olur,

Geçmişinden örnek al, ol gelceğe görelde,
    Yedi iklim kıvansın er Türkmen’i görende.
    Türkmen’in tuttuğu yol dünya olsun yörelge,
    Türkmen’i büyük Türkmen edebilcek Türkmen’dir!

Bilgelikte danişment ol, Firaki’ye Korkut’a,
    Batırlıkta, Alparslan’a, Çağrı Bey’e Tuğrul’a.
    Izdan yörmek yakışmaz Oğuz Han’ın kavmine

Saparmurat Türkmenbaşı

Alıntıları Göster
    bir diktatör daha kaydı gitti....

umarız artık kardeş Türkmenistana demokrasi gelsin.....

• Çok gene tın.El alemin adamı.Çok önemli adam değil.Her Türk öldü die başlık açmayalım.Bana yararı olmayan adamdan bana ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _VermillioN_ -- 21 Aralık 2006; 23:47:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-41F3DB120

bir diktatör daha kaydı gitti....

umarız artık kardeş Türkmenistana demokrasi gelsin.....

Alıntıları Göster
    Allah rahmet eykesin!

Umarım Türkmenistan, demokrasi ve temel insan haklarının daha da geliştiği, doğal zenginliklerini doğru şekilde kullanan ve de dış-iç yatırımlara hızla devam eden bir ülke olarak uluslararası arenada var olmaya devam eder...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _VermillioN_

Çok gene tın.El alemin adamı.Çok önemli adam değil.Her Türk öldü die başlık açmayalım.Bana yararı olmayan adamdan bana ne
    quote:

Orjinalden alıntı: NeWBorN

Çok gene tın.El alemin adamı.Çok önemli adam değil.Her Türk ödlü die başlık açmayalım.Bana yararı olmayan adamdan bana ne

Tasvip etmediğimiz yönleri olsa da o dönem öyle davranmak zorunda kalmış bir insan.

O Türkmenistanımızın öz be öz Türk lideriydi. Çık git bu konudan!

• quote:

Orijinalden alıntı: Gök Türk

quote:

Çok gene tın.El alemin adamı.Çok önemli adam değil.Her Türk ödlü die başlık açmayalım.Bana yararı olmayan adamdan bana ne

Tasvip etmediğimiz yönleri olsa da o dönem öyle davranmak zorunda kalmış bir insan.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Gök Türk

quote:

Emredersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _VermillioN_ -- 21 Aralık 2006; 23:48:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _VermillioN_

quote:

Orjinalden alıntı: Gök Türk

quote:

Emredersin

Alıntıları Göster
    TÜRK BUDUNUNUN BAŞI SAĞOLSUN. TEK TÜRK ÜLKE OLARAK GÖRDÜĞÜM ÖRNEK BİR ÜLKE OLUŞTURMUŞTU

• quote:

Orijinalden alıntı: telefonumabak

TÜRK BUDUNUNUN BAŞI SAĞOLSUN. TEK TÜRK ÜLKE OLARAK GÖRDÜĞÜM ÖRNEK BİR ÜLKE OLUŞTURMUŞTU

Alıntıları Göster
    kendine Atatürk ismini almak isteyen fakat diplomatik görüşmelerle vazgeçirtilen kişi, kendini yasayla peygamber ilan etmek isteyen kişi, kendi yazdığı kitabı ehliyet vb. sınavlarda geçebilmek için ezbere bilinmesi isteyen kişi, bilgisayar oyunlarını yasaklayan kişi,spikerlerin makyaj yapılmasını yasaklayan kişi, gençlerin altın diş takmasını yasaklayan kişi.
    bu uygulamaları dün haberlerde duydum. eğerki bunlar doğruysa, böyle bir psikopat diktatörse SADECE TÜRK olduğu için tutupta rahmet okumam böyle bir adama.
    türkmen halkını bu adamdan kurtulduğu için kutlamak isterdim amma onun yerine oğlu geçiyormuş

• quote:

Orijinalden alıntı: soldier.

kendine Atatürk ismini almak isteyen fakat diplomatik görüşmelerle vazgeçirtilen kişi, kendini yasayla peygamber ilan etmek isteyen kişi, kendi yazdığı kitabı ehliyet vb. sınavlarda geçebilmek için ezbere bilinmesi isteyen kişi, bilgisayar oyunlarını yasaklayan kişi,spikerlerin makyaj yapılmasını yasaklayan kişi, gençlerin altın diş takmasını yasaklayan kişi.
    bu uygulamaları dün haberlerde duydum. eğerki bunlar doğruysa, böyle bir psikopat diktatörse SADECE TÜRK olduğu için tutupta rahmet okumam böyle bir adama.
    türkmen halkını bu adamdan kurtulduğu için kutlamak isterdim amma onun yerine oğlu geçiyormuş

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: soldier.

Sabah haberler de göstermişlerdi, adam peygamberliğini bile ilan etmeye çalışmış

• quote:

Orijinalden alıntı: ares_turk

quote:

Sabah haberler de göstermişlerdi, adam peygamberliğini bile ilan etmeye çalışmış

Alıntıları Göster
    ayrıca anne ve babasını ulusal kahraman ilan ettirdiğini ve haftanın günlerini de anne ve babasının ismini koydurduğunu hatta yapılan bir yemeğe bile annesinin ismini koydurduğunu söylediler. ölünün arkasında konuşulmaz belki ama Allah'tan rahmet te sadece müslümanlar için dilenir.

• quote:

ayrıca anne ve babasını ulusal kahraman ilan ettirdiğini ve haftanın günlerini de anne ve babasının ismini koydurduğunu hatta yapılan bir yemeğe bile annesinin ismini koydurduğunu söylediler. ölünün arkasında konuşulmaz belki ama Allah'tan rahmet te sadece müslümanlar için dilenir.

Alıntıları Göster
    saçma sapan işler yapan bir diktatör kendisi, türklükle alakalı olmayan icraatlar ve saçmalıklar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: U_şen

saçma sapan işler yapan bir diktatör kendisi, türklükle alakalı olmayan icraatlar ve saçmalıklar...

Alıntıları Göster
    Türkmenistan için iyi oldu... Belki bu sayede gelişir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasifmert

Türkmenistan için iyi oldu... Belki bu sayede gelişir...

Alıntıları Göster
    Olurmu ya adam Türkmenistanda Türk enstitüsü açmış , Atatürk hakkında araştırmalar filan yaptıran çok değerli bi şahıstı...

Çok komik uygulamaları yok değildi...

Ama TÜRK tü...

Bizimkiler gibi Ver kutrulcu filan değil...

Sorarım size bizde öz be öz Türk kaç tane yönetici var?

Hepsi aşiret ağası vs. vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antiochos

Olurmu ya adam Türkmenistanda Türk enstitüsü açmış , Atatürk hakkında araştırmalar filan yaptıran çok değerli bi şahıstı...

Çok komik uygulamaları yok değildi...

Ama TÜRK tü...

Bizimkiler gibi Ver kutrulcu filan değil...

Sorarım size bizde öz be öz Türk kaç tane yönetici var?

Hepsi aşiret ağası vs. vs.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bildiğiniz gibi dünya medyası yahudi hakimiyetindedir.bunalrın getirdiği haberlere inanmadan önce bir araştırma yapmanız farzdır
    yaptıkları şeyler Atatürk zamanında yapılanların Türkmenistan versiyonudur.
    ATATÜRK diktator değildi,yeni kurulan devletlerin ideoloji oturuncaya kadar bi süre sıkı yönetilmesi kötü bişey değil..Atatürk ismi almak istemeside bu yüzden.
    yazdığı ruhname adlı eseri 70 yıllık sovyet ideolojisini toplumdan kaldırmak için,
    islam dininin tüm ilkelerine aynen uyulması türkmen tarihinin ve kültürünün köklülüğüne değinerek milli şuur yaratmak istemesindendir..eski ideolojik kitapları toplatması ve bunun herkes tarafından okunmasını sağlamak için
    bu medyadaki karalama kampanyası bunun için çıkartılıyor,
    haziran tammuz bu ayların adı nerden gelmiştir?
    agustos putperest roma imparatorudur,bunu Alparslan yaptı diye mi kötü oldu.bu bizde yapılan türkçeleşme hareketi gibi bişeydir...çarşamba perşembe sizce türkçemi
    AB çocuklara şiddet içeren medyayı yasaklayınca oluyorda başkası yasaklayınca diktatör mü oluyor...
    yaptığı her hareketin bir açıklamasını yapabilirim ama uzun sürer
    ülkesinde saros vakıflarının turuncu devrim yapmasını önleyecek her türlü hareketi yaptı..irana düşman olması beklenirken gitti tarafsız ülke oldu..yeteri kadar birilerini kızdırdı..
    ruhname yi internetteki şu linkten okursanız bana hak vereceksiniz
    http://www.ruhnama.info/ruhnama-tr/index.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: uranium

arkadaşlar bildiğiniz gibi dünya medyası yahudi hakimiyetindedir.bunalrın getirdiği haberlere inanmadan önce bir araştırma yapmanız farzdır
    ATATÜRK diktator değildi,yeni kurulan devletlerin ideoloji oturuncaya kadar bi süre sıkı yönetilmesi kötü bişey değil..Atatürk ismi almak istemeside bu yüzden.
    yazdığı ruhname adlı eseri 70 yıllık sovyet ideolojisini toplumdan kaldırmak için,
    islam dininin tüm ilkelerine aynen uyulması türkmen tarihinin ve kültürünün köklülüğüne değinerek milli şuur yaratmak istemesindendir..eski ideolojik kitapları toplatması ve bunun herkes tarafından okunmasını sağlamak için
    agustos putperest roma imparatorudur,bunu Alparslan yaptı diye mi kötü oldu.bu bizde yapılan türkçeleşme hareketi gibi bişeydir...çarşamba perşembe sizce türkçemi
    AB çocuklara şiddet içeren medyayı yasaklayınca oluyorda başkası yasaklayınca diktatör mü oluyor...
    ülkesinde saros vakıflarının turuncu devrim yapmasını önleyecek her türlü hareketi yaptı..irana düşman olması beklenirken gitti tarafsız ülke oldu..yeteri kadar birilerini kızdırdı..

Alıntıları Göster
    alparslanda tuğrulbeyde çakabeyde süleyman şahta osman gazi karamanoğlu hepsi türkmen beyleriydi
    siz türkmensiniz..kendi atanıza uydurma şeylerle küfrettirip kamuoyu yapmak istiyorlar..
    ab hemen ertesi gün demokrasi istedi..neden acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: uranium

Alıntıları Göster
    ulen bu adama acıyan onun gıbıı olsun!!!!

uyanın be!! birazz bakın mılleti nasil soyu$luyor ,mılleti!!!

hala bunu ınsanı nasil savunursunuz , neyını seversınız ?

adam kendını bir Tanrı ılan etmedıgı kalmıs , omru yetse onuda yapacakk ,
    adam modern fıravun be!!!

bunu goremeyen sazanlara ;
    kac kısı vardır insanlık tarihinde ayların adını degıstıren!!!

bilmem ne nameyi millete din diye pazarlayan bırınden ne beklıyorsunuz!!!!

Bu adamı savunanı; kendı ıcın degıl baskası ıcın yasıyor, kendı hayatının hıc bır anlamı yok dıye nıtelendırırım,
    Ogrenmek lazım dıme yıl 2006' yanii ogrenın bıraz demokrası nedır , ınsan olmak nedir!!!

Bush bile bu adamdan daha cok yarar saglamıstır ulkesıne ,
    Yanı bush ,dunyada bq pusur cıkardan uyuz herif bile , bundan daha yararlıdır!!!
    bu adamın savunulacak hic bir yeri yok, her turlu yerden harac,vergi bilmem ne herseyı alan yapan cırpan bırını savunmayın yaa komik olmayın ,,, bilinclenin birazz!!!!!!!!!!!

edit:
    topic ıyı oldu , gormus olduk kim insan kım kole!!!!!
    insan bılıncıne kım sahip goruyoruz!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumlupınar_fatihi -- 22 Aralık 2006; 12:09:52 >

• Kendine ATATÜRK adının Verilmesini İsteyen (ATAMIZ Tektir) Sonra Kendini PEYGAMBER İlan Eden Birinin Ardından

Ne Rahmet Dilerim Nede Dua Ederim...

Halkı'da Dünya'da Rahat Bir Nefes Aldı...
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

desene jr.Turkmen bası geliyooor!

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.