Ben denedim, "Aradığınız kişi gizli numaradan çağrı kabul etmemektedir. Numaranızı görünür yaparak kendisine ulaşabilirsiniz." diye uyarı veriyor. Ben de mi dinleniyorum yoksa ?
Siz de denediniz mi?
bende de aradığınız kişiye ulaşılamıyor dedi
babamın teli denedim, yanlış numara dedi.
saçmalık
Dinlenmenin bu kadar basit bir yöntemle bulunabileceğine ihtimal vermiyorum
bir kaç gün önce matrax da Zeki anlattı. başına 2 koyunca sondaki rakam sayılmıyormuş.örnek 6598563 diye bir telefon numarası var başına iki koyunca 2659856-3 burdaki 3 devre dışı kalıyor.böyle bir numara varsa 2659856 tel açılıyormuş.
az önce denedim çaldı hemen kapadım bende inş aramaz
Sacmalık eger basına 0 koymadan bir numara cevirir iseniz cep telefonunda hat okudugu ilk 7 rakamı arar. yani siz 0532 445 34 56 numaranızın basına 2 koyup ararsanız telefon 2053244 nolu telefonu arar (532 li oldugu için hattınız telefon dogal olarak 0532 205 3244 u arar)
millwtin cehaletini kullanıp galeyana getirmekte bizim toplumdan iyisi yok....
sİNYAL SESİNDEN SONRA MESAJINIZI BIRAKINIZ DEDİ
kontörüm olmayıp arama yapamadığım halde o şekilde çalıyo telefon
sinyal sesindne sonra mesja bırakınız dedi ...
Kartınızla görüşme yapabilmek için lütfen kontör yükleyin dedi .. Kadın sesi vardı.. Demek beni kadın dinliyor ...
bi de başına 3 veya 5 koyarak deneyin ; o zaman bizim dürümcü çıkıyor telefona ;
-püyrün , süparüşünüzü aleyüm
Saçmalık...
Koskoca kelli felli adamlar yazıyor ya bunları yuh artık...
Benim trcell çalıyor len 2 koyunca ne ayak Anamm aynını aveamda denedim aradığınız numara sistemimizde kayıtlı eğildir Ne dinliyonuz yav beni adiler
Zekeriyanın halt yemesi
çaldı korkudan kapadım telefonu
açıklama yapan arkadaşlar gayet net söylemişler işte.
bunu telefon şirketleri çıkarıyordur allah bilir, sonuçta yapılan aramalar ciddi bir oranda artmıştır.
cep telefonunun dinlendigini sadece telfonlarla bulamassınız, 2 telefon ve 1-2 aparat daha gerekli , aynı şekilde tel dinlemek içinde