Şimdi Ara

Başına 2 koy, çevir... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: __éSér__

sİNYAL SESİNDEN SONRA MESAJINIZI BIRAKINIZ DEDİ

Mesaj bıraksaydın sende.
  • Eminim benim telefonum dinleniyo. Çünkü hakim hattı ve hakim hatları dinleniyo. Bu şekilde bi suçu bulmuşlardı.
    Ama bende böyle bi numara yok dedi.
  • fasulye gibi kendinizi nimetten mi sayıyosunuz kardeşim.pohunuz, püsürüğünüz yoksa adamlar niye dinlesin sizi.70 milyona 70 milyon adam mı dikecekler de herkesi dinleyecekler.enteresan.çetelerle, çütelerle, kaçakçılıkla vs. işiniz yoksa ne işi olur adamların sizinle.anneniz babanız ya da okul müdürünüz sınavda kopya çekip çekmediniz diye sizi mi dinletecek
  • Bu şekilde olmaz aba bi ipuçu vereyim eğer cep telefonunuz dinleniyor ve dinleme sırasında zaman zaman aralıklarla bip bip diye kısık bi ses geliyorsa kayıt ediliyodur.Tahminim operatörünüz bilgisinde yani legal olarak yapılıyodur...
  • ödemeli attım kabul etmedi kimsin diye mesaj attı
  • Denedim ve "Aradığınız numara kullanılmamaktadır." diyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi

bi de başına 3 veya 5 koyarak deneyin ; o zaman bizim dürümcü çıkıyor telefona ;

-püyrün , süparüşünüzü aleyüm

usta ordan 2 tane at bol soğanlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi

bi de başına 3 veya 5 koyarak deneyin ; o zaman bizim dürümcü çıkıyor telefona ;

-püyrün , süparüşünüzü aleyüm

• Başına 8 koy, çevir. Telefonunu Bülent Ersoy açsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RODEOMUSTAFA

sinyal sesindne sonra mesja bırakınız dedi ...

sende aynen sole deseydin
    sst lan beni dinlionuz leynnn
    la ayip dillmi ben butun gun sizi rotgenliommu cok mrk ediosaniz konusmami sorn soliim
    bide bu teli dinledinizi duymiim sizin kulaklarinizi keserim
  • Şimdi ev telefonunuzdan şehiriçi birisini aradığınızda başına atıyorum 0222 koyuyor musunuz hayır? direk 1234567 olarak çeviriyorsunuz neden zaten 0222 telefonun kodunun bulunduğu ildesiniz telefon direk bunu algılıyarak arar.

Cep telefonunuzda 0554 lü hat kullanıyorsunuz. 0532'li bir hattı arıyacağınız zaman 05321234567 olarak çeviriyorsunuz. 0554'lü bir numara arıyacağınız zaman yine 05541234567 olarak çeviriyorsunuz. Fakat direkman 1234567 olarak çevirdiğinizde telefon algılıyarak direk 05541234567'ye yönlendiriyor neden? 0554 lü hat kullandığınız için. Aynı olay diğer hatlar içinde geçerli.

2 saçmalığı;

25321234567 telefon bu numarayı direk 2532123 olarak algılıyor. Ve 532'li hat kullandığınız için direkman 2532123'ü arıyor yani 0532 2532123'ü aramış oluyorsunuz. Diğer hatlardada bu geçerli. Tüm dünyada geçerli.

Böyle hurafelere inanmayın. Telefonunuz dinleniyor olsa, savcılıktan başka kimse bilemez bunu. Hele hat sahibi kesinlikle öğrenemez.

Yaşınız gelmiş 25 lere hala böyle şeylere inanıp uyguluyorsanız kusura bakmayın ama siz ger.z.ka...ınız... Biraz adam gibi düşünün, hepinizin aklı fikri var. Vücudunuzun üzerinde duran yuvarlak şey tas yada saksı değil, çalıştırın. Üzülüyorum gerçekten üzülüyorum, bunları düşünemeyişinizi böyle şeylere inanmanıza.. Yazık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 9 Temmuz 2008; 22:06:42 >

• The person you have called cannot be reached at the moment, please try again later
  • Arkadaşlar valla ben kendi yaşadağım olayı anlatayım

okulda arkadaşlara bunu dedim herkes sırayla deniyor (hoparlörü açıyorlar tabi herkes duysun diye)

bir arkadaşınkini açtılar, arkadaş dedi benim numaramı nasıl kullanıyorsunuz ?

karşı tarafta bir erkek fazla kurcalama kapat telefonu dedi bizzat kendim şahidim.
  • 3 hattımda temiz
  • "Zekeriya Beyaz" da dinlendiğini düşünüyormuş.

Bahane olarak da geçmiş kameraların karşısına bunu anlatıyordu.
  • Hay ağzına sağlık....

quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

...
    Böyle hurafelere inanmayın. Telefonunuz dinleniyor olsa, savcılıktan başka kimse bilemez bunu. Hele hat sahibi kesinlikle öğrenemez.

Yaşınız gelmiş 25 lere hala böyle şeylere inanıp uyguluyorsanız kusura bakmayın ama siz ger.z.ka...ınız... Biraz adam gibi düşünün, hepinizin aklı fikri var. Vücudunuzun üzerinde duran yuvarlak şey tas yada saksı değil, çalıştırın. Üzülüyorum gerçekten üzülüyorum, bunları düşünemeyişinizi böyle şeylere inanmanıza.. Yazık...
  • Deli Saçması...
  • İyi benim telefon dinlenmiyormuş.Rahat rahat konuşabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.